Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

RAHOITA TOSHIBA LÄMPÖPUMPPU OSTOKSESI MAKSAMALLA OSISSA LÄMPÖTILILLÄ

Jopa 12kk korotonta maksuaikaa! Lue lisää täältä!

Viilentävä ilmalämpöpumppu Toshiba Seiya 13

Toshiba Seiya 13 ilmalämpöpumppu on poistunut myynnistä. Katso korvaava Toshiba Seiya Plus 13 ilmalämpöpumppu.

* Ilmalämpöpumpun asennukseen lisätään matka-aika ja
    km-korvaukset yht. 99€ / tilaus.


RAJOITETTU ERÄ!


Ilmalämpöpumppu Toshiba Seiya 13 jäähdytykseen

 • Ilmalämpöpumppu viilennyskäyttöön
 • Neliösuositus n. 50-90 m2
 • Erittäin hiljainen ilmalämpöpumppu
 • Jäähdytysteho 3,3 kW
 • Energialuokka A++
 • SEER 6,1
 • Varustettu langattomalla kauko-ohjaimella
 • Itsepuhdistus -toiminto
 • Ekologinen R32 kylmäaine
 • Sisäyksikön mitat:
  • Läppä kiinni: 293x798x230 mm
  • Läppä auki: 348x798x230 mm
 • Lisävarusteena etäohjaus Toshiba Home AC Control WiFi

Takuu 2 vuotta


TUNNEMME ILMALÄMPÖPUMPUT JA AUTAMME SINUA!

Etkö ole varma millainen ilmalämpöpumppu juuri sinulle sopii? Ota yhteyttä Mr.LVI:lle 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Tekniset myyjämme tuntevat niin uudet kuin vanhat laitteet sekä niiden toiminnan. Autamme Sinua ilmalämpöpumpun valinnassa tai teknisissä ongelmissa, oli vanha ilmalämpöpumppusi millainen tahansa.

 

smile  Toimitus: Heti varastolta
smile  Asennus: Asennusaikoja vapaana
smile  Turvallisuus: Tukes hyväksymä liike
smile  Toimitusaika: 1-5 arkipäivää
smile  Rahti: Tilauksen nouto varastolta 0€
 Meiltä myös edullinen asennus ja huolto

Hinta:
ASENNUS
Valmistaja: Toshiba

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

Uusi Toshiba Seiya 13 on viilennyskäyttöön suunniteltu ilmalämpöpumppu

Toshiba on julkaissut uuden viilennyskäyttöön suunnitellun Toshiba Seiya 13 ilmalämpöpumpun. Toshiba Seiya 13 on kustannustehokas hiljainen ilmalämpöpumppu, joka käyttää uutta Toshiba invertteri- ja kompressoriteknologiaa sekä R32 -kylmäainetta tarjotakseen A++ luokan jäähdytystehoa sekä ympärivuotista mukavuutta. Kun Toshiba Seiya 13 ilmalämpöpumpun tehokas viilennys yhdistetään erinomaiseen A++ energialuokkaan, kotisi viilentäminen on erittäin edullista pienellä energiankulutuksella.

Toshiba Seiya 13 ilmalämpöpumpun innovatiivinen rotaatiokompressoritekniikka minimoi vaihtelut vakaan lämpötilan varmistamiseksi ja toimii tehokkaammin välttäen samalla satunnaisen melun uhkan. Toshiban invertteritekniikan ansiosta Toshiba Seiya 13 ilmalämpöpumppu pystyy hallinnoimaan jatkuvasti viilennys -kapasiteettia säätämällä kompressorin nopeuden sen mukaiseksi kun on tarve.

 

Toshiba Seiya 13 ilmalämpöpumppu tuo arkeen jokapäiväistä mukavuutta unohtamatta ympäristöä

Toshiba Seiya 13 on erittäin hiljainen ilmalämpöpumppu. Saat nukkua yösi rauhassa, sillä Toshiba Seiya 13 ilmalämpöpumpussa on ainutlaatuinen äänetön tila, jolloin Toshiba Seiya 13 ilmalämpöpumpun sisäyksikön puhaltimen nopeus ja äänitaso laskee, ilman että se vaikuttaa ilmalämpöpumpun viilennystehoon. Myös naapureiden yöunet on otettu huomioon Toshiba Seiya 13 ilmalämpöpumpun suunnittelussa, sillä siitä löytyy toiminto jonka avulla saadaan laskettua myös ilmalämpöpumpun ulkoyksikön äänitasoa.


Ilmalämpöpumppu Toshiba Seiya 13 on itsepuhdistuva ja siinä on varusteena Magic Coil®. Toshiba Seiya 13 ilmalämpöpumpun Magic Coil® estää pölyn ja veden tarttumisen lämmönvaihtimeen. Kun Toshiba Seiya 13 ilmalämpöpumpun ulkoyksikkö on laitettu pois päältä, puhallin jatkaa toimintaansa ja tämän ansiosta ilmalämpöpumpun lämmönvaihdin pysyy puhtaana ja kuivana säilyttäen ilmalämpöpumpun energiatehokkuuden korkeana ja asunnon huoneilman terveellisenä ja raikkaana.


Viilentävässä Toshiba Seiya 13 ilmalämpöpumpussa on kylmäaineena uusi ekologisempi R32. R32 kylmäaineella on pienemmät ympäristövaikutukset kuin edeltäjällään ja lisäksi R32 kylmäainetta kuluu vähemmän ja se parantaa ilmalämpöpumpun energiatehokkuutta.

 

Toshiba Seiya 13 ilmalämpöpumpun lisävarusteena ostettava etäohjaus

Voit ohjata Toshiba Seiya 13 ilmalämpöpumppua etänä mistä päin maailmaa tahansa. Toshiba Seiya 13 ilmalämpöpumpun etäohjaus on käytettävissä Android ja iOS puhelimilla ja tableteilla Toshiba Home AC Control -sovelluksen avulla. Toshiba Seiya 13 ilmalämpöpumpun etäohjauksella voit perustoimintojen (lämpötila-asetukset, puhallusnopeuden säätö, ajastukset) lisäksi säätää tehon puolesta tehosta täyteen, laittaa lapsilukon ja ylläpitolämmityksen päälle/pois ja käyttää takkatoimintoa sekä hiljaisen tilan asetuksia. Tutustu Toshiba Home AC Control WiFi -etäohjaukseen tämän linkin kautta.

 

Kokemuksia Mr.LVI:stä ja Toshiba Seiya viilennyspumpusta

Lue asiakkaamme kokemus Mr.LVI:stä ja Toshiba Seiya viilennyspumpusta: https://www.lämpöpumppuhuolto.com/index.php/referenssit/viilentava-ilmalampopumppu-toshiba-seiya-kokemuksia

 

Toshiba Seiya 13 ilmalämpöpumpun tekniset tiedot

Jäähdytysteho kW
3,3
Jäähdytysalue (min. - maks.) kW (1,00–3,60)
Pdesignc 3,3
EER W/W
3,00
SEER 6,1
Energiatehokkuusluokka A++
Vuotuinen sähkönkulutus kWh/a
189
Sisäyksikkö RAS-B13J2KVG-E
Äänen painetaso h/q dB(A)
41/21
Äänentehotaso h dB(A)
56
Ilmavirta (h) 600 - 167
Mitat läppä kiinni (KxLxS) mm 293x798x230
Mitat läppä auki (KxLxS) mm 348x798x230
Paino kg 9
Ulkoyksikkö RAS-13J2AVG-E
Äänen painetaso h dB(A) 48
Äänentehotaso h dB(A) 63
Toiminta-alue °C -15 ~ 46
Mitat (KxLxS) mm 530x660x240
Paino kg 24
Toshiba kompressorin tyyppi DC Rotary
Liitännät (kaasu-neste) 3/8" - 1/4"
Putken minimipituus m 2
Putken maksimipituus m 15
Enimmäiskorkeusero m 12
Putkipituus ilman lisätäyttöä m 15
Kaukosäädin WH-UC01NE
Kylmäainetäytös (R32) 0,43 
Virtalähde  220–240/1/50

paras ratkaisu

 

Ilmainen kartoitus

Ilmaisella kartoituksella Mr.LVI lämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun. Ilmaisessa kartoituksessa ammattitaitoiset myyjämme tekevät tarvekartoituksen haastattelemalla, esitietolomakkein ja kohdekuvin.

Lue lisää ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Meiltä aina paras ja edullinen asennus!

Asennuksen hankkiminen muualta ostettuun ilmalämpöpumppuun voi olla hyvinkin hankalaa. Hankkimalla ilmalämpöpumpun ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät ilmalämpöpumpun ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Hanki ilmalämpöpumpun asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

Tukes muistuttaa, että ilmalämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että ilmalämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet.

 

Tukes suosittelee, että ilmalämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

 

Ilmalämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy ilmalämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


ASENNUSALUEET

 

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN JA ILMANVAIHTOKONEIDEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, KERAVA, VANTAA, KLAUKKALA, PORNAINEN

 

POISTOILMA-, ILMAVESI- JA MAALÄMPÖPUMPPUJEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ALUE 1
ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, KLAUKKALA, PORNAINEN

ALUE 2
RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, INKOO, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA, NURMIJÄRVI, PORVOO, VEIKKOLA, VIHTI


Yli 30 km edes takaisen matkan päässä olevissa kohteissa jotka kuuluvat alueelle 2 veloitetaan matkakulut 30 km jälkeen 1,49 € per kilometri.

 

Esim. jos kohteen edes takainen matka on 60km veloitetaan lisäkuluja 30km verran eli 30 x 1,49 €. Silloin lisäveloitus pidemmästä matkasta on 44,70 €. Mikäli edes takainen matka on yli 100 km veloitetaan lisähinta myös pidemmästä työajasta pitkän ajomatkan takia. Tämä veloitus sovitaan erikseen.


AURINKOSÄHKÖN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, PORNAINEN, NURMIJÄRVI, MÄNTSÄLÄ, HYVINKÄÄ, PORVOO, VIHTI

 


Ilmalämpöpumpun osto ilman asennusta

Asiakkaan ostaessa pelkän ilmalämpöpumpun ilman myyjäliikkeen asennusta tulee hänen todentaa, että hänellä on Tukesin hyväksymä ja luvat myöntänyt asennusliike. Kirjallinen lupakyselylomake toimitetaan tilauksen jälkeen asiakkaan sähköpostiin.

Asennusliikkeen tulee pystyä tekemään mahdollisia huoltotoimenpiteitä ilmalämpöpumpulle maahantuojan takuun aikana ja vastaamaan asennuspuolen takuusta. Asennuksen jälkeen asiakkaan tulee pyytää asentajalta asennuspöytäkirja, koska maahantuojien takuut edellyttävät asennuspöytäkirjan olemassaoloa. Asennuspöytäkirjasta tulee toimittaa kopio laitteen myyjäliikkeelle sähköpostiin 2 viikon kuluessa asennuksesta, jotta takuu astuu voimaan. Tarkemman ohjeistuksen saat tarpeen tullen oston yhteydessä myyjältä.

Pyydä tarjous pelkästä laitteesta. Toimituskulut tapauskohtaisesti ja noudettaessa ilman toimituskuluja.

 

 


ONKO ILMALÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMALÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Käytössä olevan ilmalämpöpumpun yleisimmät ongelmat ovat:

- ilmalämpöpumppu ei lämmitä
- ilmalämpöpumppu ei viilennä
- käyntiääni poikkeaa normaalista
- vettä vuotaa lattialle
- näyttö on pimeänä

Mr. LVI LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMALÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

MM. PANASONIC, MITSUBISHI, TOSHIBA, GREE, NIBE, FUJITSU, MIDEA, LG, DAIKIN

Nyt tarjous, ilmalämpöpumpun huolto vain alk. 229€! Osta täältä

 

Katso Mr. LVI Ilmalämpöpumppu korjaus ja huolto hinnasto

Missä vika? Lue lisää ilmalämpöpumppujen yleisimmistä vioista ja tilaa huolto nopeasti täältä tai soita ammattilaisillemme 010 666 7282


 

 

Maksutavat ja rahoitus

Verkkokaupasta tilattaessa

 

Noutovarastolta ostaessa


KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


Ilmalämpöpumppua valittaessa tutustu ensin ilmalämpöpumppu tietosivuihimme.

Oppaassamme olemme pyrkineet antamaan vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin (FAQ = Frequently Asked Questions), joita esitetään kun mietitään millainen ilmalämpöpumppu on sopiva.

Mitä hyötyä ilmalämpöpumpusta on?

SÄÄSTÄT TUTKITUSTI 30% ILMALÄMPÖPUMPUN AVULLA

Motivan tutkimuksen mukaan kotitalouksien energiankulutus ilmalämpöpumpun hankinnan jälkeen laski suurimmassa osassa kohteita. Kokonaisenergiakulutus laski jopa 1 000 – 5 000 kWh vuodessa. Suurin mitattu kohdekohtainen energiansäästö oli huimat yli 8 000 kWh.

Lähde: Motiva: Tutkittua energiansäästöä ilmalämpöpumpulla

 

 


Ilmalämpöpumppu Toshiba Seiya 13 esite

Ilmalämpöpumppu Toshiba Seiya 13 käyttöohje

Toshiba Home AC Control WIFI-etäohjaus esite

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi