Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

NIBE RAHOITUS

Rahoita Nibe lämmitysprojektisi rahoituksella!
Lue lisää täältä!

POISTOILMALÄMPÖPUMPUT NIBE

 

Uuden sukupolven Nibe poistoilmalämpöpumput uudis- ja saneerauskohteeseen

Poistoilmalämpöpumpulla tavallaan kierrätetään energiaa lämmitysjärjestelmässä. Poistoilmalämpöpumppu kerää energiaa lämpimästä sisäilmasta, joka poistuu talosta ilmanvaihtojärjestelmän kautta käyttäen energiaa tuloilman, tilojen ja käyttöveden lämmittämiseen. NIBE poistoilmalämpöpumput tarjoavat turvallisen, huolettoman ja ympäristöystävällisen lämmitysratkaisun. Sekä uudiskohteisiin että saneeraajalle löytyy sopiva uusi poistoilmalämpöpumppumalli NIBE:n valikoimasta.


Jos olet rakentamassa uutta taloa, nyt on täydellinen hetki sijoittaa NIBE:n energiatehokkaisiin lämmitysjärjestelmiin. Rakennusmääräysten mukaan sisäilman pitää vaihtua kokonaan kahden tunnin välein ja 30 % poistoilman sisältämästä energiamäärästä on otettava talteen rakennuksen lämmitykseen. NIBE poistoilmalämpöpumppu laskee talosi lämmityskustannuksia jopa 30-50 %. 


Poistoilmalämpöpumpun lisäksi valittavana on useita erilaisia lämmitysjärjestelmiä: sähköpatterit, vesikiertoiset patterit ja lattialämmitys betonilattiassa tai puupalkistossa. Valintatekijöinä ovat useimmiten kustannukset ja ulkonäköseikat.


Sähköpattereita käytetään ennen kaikkea pienissä, alle 100 m2 taloissa tai täydentämässä vesikiertoista järjestelmää. Yleinen ratkaisu on poistoilmalämpöpumppu vesikiertoisella järjestelmällä pohjakerroksessa yhdistettynä sähköpattereihin yläkerrassa. Tämä on yksinkertainen järjestelmä, jonka investointikustannukset ovat alhaisemmat kuin koko talon kattavan vesikiertoisen järjestelmän.


Poistoilmalämpöpumput joka kotiin!

 

Täydellinen poistoilmalämpöpumppu  niin uudis- kuin saneerauskohteisiin

NIBE F370 tuottaa lämpöä, lämmittää käyttöveden ja vaihtaa ilman hallitusti sekä ottaa energian talteen. NIBE F370 poistoilmalämpöpumppu on markkinoiden helppokäyttöisin ja hiljaisin lämmitysjärjestelmä. Sisäänrakennettu Tehovahti seuraa sähkökuormitusta ja ilmanvaihtoa voidaan ohjata aikaohjauksella jolloin energiaa ei tuhlaannu tarpeettomaan lämmittämiseen. Automaattinen yö-jäähdytys ja aurinkoenergian hyödyntäminen tällä laitteella onnistuu myös erinomaisesti. Soveltuu taloihin joiden koko on n. 90 – 160m2.

 

Mr.LVI suosittelee: Nibe F370 poistoilmalämpöpumppu


Helppokäyttöinen poistoilmalämpöpumppu matala-energia- ja passiivitaloihin

NIBE F470 soveltuu erityisesti uusiin matalaenergia- tai passiivitaloihin. Myös saneerauskohteisiin joissa on suorasähkölämmitys, takka tai leivinuuni. NIBE F470 tuottaa lämpöä, lämmittää käyttöveden, vaihtaa ilman hallitusti, lämmittää tuloilman sekä ottaa energian talteen. NIBE F470:ssä on kaikki tarvittava LVI -tekniikka yhdessä laitteessa. NIBE F470 on suunniteltu alhaiselle lämpötilalle mitoitettua patteristoa tai lattialämmitystä varten.

 

Mr.LVI suosittelee: Nibe F470 poistoilmalämpöpumppu


Energiaa säästävä ja tehokas poistoilmalämpöpumppu invertteriohjatulla kompressorilla

NIBE F750 täyttää uusimmat rakennusmääräykset, mutta sopii myös erinomaisesti saneerauskohteisiin. Täydellinen ja tehokas lämpöpumppu talon ja käyttöveden lämmitykseen, ilmanvaihtoon ja lämmön talteenottoon. Poistoilmalämpöpumpun kierroslukuohjattu kompressori takaa taloudellisen käytön.

NIBE F750:n tehokkaan kompressorin lämmöntuotanto on kaksin-, kolminkertainen perinteisiin poistoilmalämpöpumppuihin nähden. Korjausrakentamisessa se on yksi tehokkaimpia ja helpoimmin asennettavia lämmitysjärjestelmän keskuksia suuriinkin asuntoihin, joihin poistoilmakanavisto voidaan rakentaa.


NIBE F750 ottaa talteen poistoilmassa olevaa energiaa ja käyttää sitä talon lämmitykseen, mikä pienentää lämmityskustannuksia merkittävästi. Yksikkö huolehtii talon ilmanvaihdosta sekä lämmittää talon- ja käyttöveden. Sisäänrakennettu sähkövastus toimii tarvittaessa lisälämmönlähteenä.

 

Mr.LVI suosittelee: Nibe F750 poistoilmalämpöpumppu


Reistaileeko vanha poistoilmalämpöpumppusi tai ilmanvaihtokoneesi, vai oletko muuten vain tyytymätön sen toimintaan?Vikaa poistoilmalämpöpumpussa? Tilaa poistoilmalämpöpumpun huolto tai korjaus

Voit vaihtaa vanhan laitteesi uuteen ja parempaan helposti. Laitteiden vaihtaminen on yksinkertaista. Saat kauttamme helposti toimintavarman ja erittäin hiljaisen poistoilmalämpöpumpun, joka tuottaa vuosien ajan halpaa lämpöä ja runsaasti lämmintä vettä. Se maksaa itsensä takaisin nopeammin kuin uskotkaan! 

 

Mr. LVI huoltaa ja asentaa kaikki yleisimmät poistoilmalämpöpumput.
Lähetä meille tarjouspyyntö tai pyydä ilmainen kartoitus.
Saat meiltä tarjouksen parhaiten soveltuvasta kokonaisuudesta asennuksineen tai tehtävistä korjauksista.

 

   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Verottaja Kotitalousvähennys ohje

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä normaalisti 2 250 € / henkilö, mutta vuosina 2022-2027 öljylämmityksestä pois siirtyville enimmäismäärä on 3500 €!

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.