Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Ilmalämpöpumppu Gree Fairy 25-A/W

Uusi, siro ja tehokas ilmalämpöpumppu Gree Fairy 25! 
Gree Fairy 25 ilmalämpöpumpun hinta asennettuna alk. 1 656€*

* Ilmalämpöpumpun asennukseen lisätään alueella 1. matka-aika
   ja km yht. 99€ / tilaus.
* Alue 2. hinnoitellaan tarjouksen mukaan.


Etäohjattava ilmalämpöpumppu Gree Fairy 25-A/W

 • Gree ilmalämpöpumppu jäähdytykseen ja lämmitykseen
 • Lämmitysteho: 0,7–5,2 (3,5) kW
 • Jäähdytysteho: 0,7–4,5 (2,7) kW
 • Korkea energiatehokkuus A++ sekä lämmityksellä (SCOP 4.6) että jäähdytyksellä (SEER 8.3)
 • Todella hiljainen ilmalämpöpumppu 19 dB(A)
 • Sopii myös ylläpitolämmitykseen
 • Lämpötila säädettävissä 1˚C:n välein +8˚C -  +30˚C
 • Varustettu Green patentoidulla 2-aste kompressorilla
 • Miellyttävää lämpöä jopa alle -30˚C:ssa
 • 100% nimellisteho vielä -18 ˚C:ssa
 • Ekologinen R32 kylmäaine
 • Mukana kätevä kaukosäädin
 • WiFi etäohjaus
 • Sisäyksikön mitat: K 294 x L 889 x S 212 mm
 • Ulkoyksikön mitat: K 596 x L 899 x S 378 mm

Takuu 2 vuotta 


TUNNEMME ILMALÄMPÖPUMPUT JA AUTAMME SINUA!

Etkö ole varma millainen ilmalämpöpumppu juuri sinulle sopii? Ota yhteyttä Mr.LVI:lle 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Tekniset myyjämme tuntevat niin uudet kuin vanhat laitteet sekä niiden toiminnan. Autamme Sinua ilmalämpöpumpun valinnassa tai teknisissä ongelmissa, oli vanha ilmalämpöpumppusi millainen tahansa.

 

smile  Toimitus: Heti varastolta
smile  Asennus: Asennusaikoja vapaana
smile  Turvallisuus: Tukes hyväksymä liike
smile  Toimitusaika: 1-5 arkipäivää
smile  Rahti: Tilauksen nouto varastolta 0€
 Meiltä myös edullinen asennus ja huolto

 

Hinta: 1075,00 €
ASENNUS
Valmistaja: GREE

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

Uusi, kaunis, siro ja tehokas ilmalämpöpumppu Gree Fairy 25 inverter

Green uusimmassa Gree Fairy 25 ilmalämpöpumpussa on siro valkoinen sisäyksikkö, joka sopii kokonsa ja värinsä puolesta erittäin hyvin vaaleasävyiseen skandinaaviseen sisustukseen ja se on suunniteltu jakamaan lämpöä tehokkaasti, sen samalla ollessa huomaamaton. Gree Fairy 25 ilmalämpöpumpun hiljainen sisäyksikkö on säädettävissä jopa seitsemälle eri puhallinteholle ja se on edullinen ja ekologinen lämmitin. Ilmalämpöpumppu Gree Fairyn avulla myös viilennät kodin energiatehokkaasti kuumina kesäpäivinä ja pidät sisäilman miellyttävänä ja raikkaana.

 

Gree Fairy 25 ilmalämpöpumpun huikeat ominaisuudet

Uusi ja tehokas Gree Fairy 25 ilmalämpöpumppu on varustettu Green patentoimalla 2-aste kompressorilla, kätevillä ohjausmahdollisuuksilla, ympäristöystävällisellä R32 kylmäaineella sekä ylläpitolämpötilalla.

Gree Fairy 25 ilmalämpöpumpun edistyksellinen tekniikka

Green patentoima 2-aste kompressori on suunniteltu erityisesti Pohjolan ankaria olosuhteita varten. Tämän täysin uuden ja tehokkaan tekniikan ansiosta ilmalämpöpumppu Gree Fairy 25 toimii erittäin suurella lämmitysteholla sekä hyvällä hyötysuhteella jopa alle -30 °C:en pakkasella! Ilmalämpöpumppu Gree Fairy 25 antaa laajan tehoalueen ansiosta myös mahdollisimman suuren hyötysuhteen ja suuren energiansäästön kaikkina vuodenaikoina. Tämä edistyksellinen tekniikka mahdollistaa myös Gree Fairy 25 ilmalämpöpumpun tehokkaan viilennyksen. 

 

Gree Fairy 25 ilmalämpöpumpun WiFi etäohjaus

Gree Fairy 25 ilmalämpöpumpussa on sisäänrakennettu WiFi etäohjaus joten voit etäohjata sitä mistä päin maailmaa tahansa älypuhelimella tai tabletilla. Gree Fairy 25 ilmalämpöpumpun WiFi etäohjaus auttaa säästämään aikaa ja rahaa kun voit pitää ilmalämpöpumpun lämmitystä / jäähdytystä pienemmällä teholla ollessasi muualla ja säätää sen sopivaksi ennen paluuta.

 

Gree Fairy 25 ilmalämpöpumpun ylläpitolämpötila

Gree Fairy 25 ilmalämpöpumpussa on mukavuutta korostavana toimintona mahdollisuus säätää huoneen lämpötilaa 1 °C:en välein +8 °C :n ja +30 °C :n välillä. Tämä ominaisuus tekee Gree Fairy 25 ilmalämpöpumpusta loistavan lämmönlähteen kesämökille tai autotalliin, joissa on hyvä käyttää talvisin 8-10 asteen ylläpitolämmitystä joka estää putkia jäätymästä ja kosteutta kertymästä tekstiileihin sekä rakenteisiin.

 

Gree Fairy 25 ilmalämpöpumpun iFEEL toiminto takaa että sisälämpötila on juuri sopiva

Gree Fairy 25 ilmalämpöpumpussa on iFEEL toiminto, joka mittaa asunnon lämpötilan kaukosäätimestä, jolloin lämpötila säätyy oikeaksi oleskelukorkeudella, eikä katon rajassa.

 

Gree Fairy 25 ilmalämpöpumpun vihreät arvot

Gree Fairy 25 ilmalämpöpumpussa on käytössä uusi R32 kylmäaine, jonka kasvihuone päästöt ja ympäristö vaikutus GWP (Global Warming Potential) verrattuna perinteiseen R410A kylmäaineeseen on kolme kertaa pienempi. Ekologinen R32 kylmäaine on lisäksi myös tehokkaampi, jolloin sitä tarvitaan Gree Fairy 25 ilmalämpöpumpussa vähemmän kuin perinteisessä vanhaa R410A kylmäainetta käyttävässä ilmalämpöpumpussa. Gree Fairy 25 ilmalämpöpumppu katsoo tulevaisuuteen jo nyt.

 

Ilmalämpöpumppu Gree Fairy 25 esittelyvideo

 

Scanvarm Oy Ab ja GREE tarjoaa luotettavia ilmalämpöpumppu kokemuksia

Gree ilmalämpöpumppujen valmistusmaa on Kiina ja maahantuojana toimii Scanvarm Oy Ab, joka vastaa kokonaisvaltaisesti laitteiden jakelusta, jälleenmyyjien kouluttamisesta, mitoitusratkaisuista, takuuasioista ja jälkimarkkinoinnista. Scanvarmin valtuuttamina GREE jälleenmyyjinä toimii vain koulutetut ammattiliikkeet. Saat ammattimaisen palvelun ja voit nauttia lämpöpumpun tuomasta rahansäästöstä.


Ilmalämpöpumppu Gree Fairy 25-A/W tekniset tiedot

Sisäyksikkö Malli GWH09ACC-S6DBA1A/I
Ulkoyksikkö Malli GWH09ACC-S6DBA1A/O
Lämmitystoiminto Lämmitysteho (nimellisteho) kW 0,7–5,2 (3,5)
Toiminta-alue (ulkolämpötila) °C -30 ∞ +24
SCOP lämpökerroin kW / kW 4,6
Energiatehokkuusluokka A - E A++
Jäähdytys Jäähdytysteho (nimellisteho) kW 0,7–4,5 (2,7)
Toiminta-alue (ulkolämpötila) °C -18 ∞ +52
SEER, energiatehokkuuskerroin kW / kW 8,3
Energiatehokkuusluokka A - E A++
Sisäyksikkö Mitat, k x l x s mm 294x889x212
Paino kg 11
Äänenpaine (min-max) dB (A) 19-41
Ilmavirta (min-max) m3/h 390/420/450/490/540/590/660
IP-luokitus Moisture class IP20
Ulkoyksikkö Mitat, k x l x s mm 596x899x378
Paino kg 42
Äänenpaine maksimi (1 m päästä) dB(A) 53
IP-luokitus IP IP24
Sulakekoko A 10
Asennustiedot Nesteputken halkaisija mm (“) 6,35 (1/4”)
Kaasuputken halkaisija mm (“) 9.52 (3/8”)
Maksimi putkipituus m 15
Maksimi korkeusero m 10
Lisätäyttö 5m jälkeen g/m 16
Jännite, vaihe/taajuus V, Vaihe/Hz 230, 1/50
Sähköistys     ulkoyksikkö
  Kylmäaine (GWP 675) tyyppi R32 (0,85kg)

 


paras ratkaisu

Asennuspakettimme sisältää kaiken. Saat ilmalämpöpumpun asennettuna nopeasti yhdellä kerralla kotiisi. Nordea osamaksulla alkaen 17 euroa kuussa.

Kutsu Mr. LVI MAKSUTTOMALLE KARTOITUSKÄYNNILLE! Ilmaisella kartoituskäynnillä Mr.LVI Lämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun.

 

Meiltä aina paras ja edullinen asennus!

Asennuksen hankkiminen muualta ostettuun ilmalämpöpumppuun voi olla hyvinkin hankalaa. Hankkimalla ilmalämpöpumpun ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät ilmalämpöpumpun ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Hanki ilmalämpöpumpun asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

Tukes muistuttaa, että ilmalämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että ilmalämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet.

 

Tukes suosittelee, että ilmalämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

 

Ilmalämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy ilmalämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 

PERUSASENNUSALUEET

ALUE 1

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, NURMIJÄRVI, KIRKKONUMMI, PORVOO, KLAUKKALA, PORNAINEN, VEIKKOLA, VIHTI

ALUE 2

RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, RAASEPORI, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA

 

 


Ilmalämpöpumpun osto ilman asennusta

Asiakkaan ostaessa pelkän ilmalämpöpumpun ilman myyjäliikkeen asennusta tulee hänen todentaa, että hänellä on Tukesin hyväksymä ja luvat myöntänyt asennusliike. Kirjallinen lupakyselylomake toimitetaan tilauksen jälkeen asiakkaan sähköpostiin.

Asennusliikkeen tulee pystyä tekemään mahdollisia huoltotoimenpiteitä ilmalämpöpumpulle maahantuojan takuun aikana ja vastaamaan asennuspuolen takuusta. Asennuksen jälkeen asiakkaan tulee pyytää asentajalta asennuspöytäkirja, koska maahantuojien takuut edellyttävät asennuspöytäkirjan olemassaoloa. Asennuspöytäkirjasta tulee toimittaa kopio laitteen myyjäliikkeelle sähköpostiin 2 viikon kuluessa asennuksesta, jotta takuu astuu voimaan. Tarkemman ohjeistuksen saat tarpeen tullen oston yhteydessä myyjältä.

Pyydä tarjous pelkästä laitteesta. Toimituskulut tapauskohtaisesti ja noudettaessa ilman toimituskuluja.

 

 


ONKO ILMALÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMALÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Käytössä olevan ilmalämpöpumpun yleisimmät ongelmat ovat:

- ilmalämpöpumppu ei lämmitä
- ilmalämpöpumppu ei lämmitä
- käyntiääni poikkeaa normaalista
- vettä vuotaa lattialle
- ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennyt ei toimi
- näyttö on pimeänä

Mr. LVI LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMALÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

MM. PANASONIC, MITSUBISHI, TOSHIBA, GREE, NIBE

Nyt tarjous, ilmalämpöpumpun huolto vain alk. 199€! Osta täältä

 

Katso Mr. LVI Ilmalämpöpumppu korjaus ja huolto hinnasto

Missä vika? Lue lisää ilmalämpöpumppujen yleisimmistä vioista ja tilaa huolto nopeasti täältä

tai soita ammattilaisillemme 010 666 7282


 

Maksutavat ja rahoitus

Käteinen, pankkikortti, luottokortti, lasku, osamaksu

Nordea osamaksurahoitus, ilmalämpöpumppu alkaen 17 €/kuussa, asennettuna 30 €/kuussa.

 

Mahdollisuus joustorahoitukseen

Nordea Joustorahoitus. Joustoa elämään
 • Rahoitus jopa 25.000 € asti
 • Maksuaikaa jopa yli 10 vuotta
 • Aina vähintään 1 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
 • 5000 € summasta minimi kuukausierä vain 60 €
 • Voit maksaa luoton kerralla pois ilman lisäkuluja
 • Mahdollisuus valita kaksi maksuvapaata kuukautta vuosittain
 • Edullinen korko 6.00 % + 3kk euribor
 • Tilinhoitomaksu 7 €/kk

Joustorahoituksen todellinen vuosikorko 5 000 euron käytössä olevalle luotolle on 11,1 %, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (02/2018) + 6 % ja siinä on huomioitu kuukausittainen 7 euron tilinhoitomaksu sekä mahdollinen 50 euron avausmaksu. Joustorahoitus on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto. Luottoraja on 1 700–25 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Lue lisää täältä

Jousto osamaksu

 • Laskulla 14 maksuaikaa
 • Osamaksulla jopa 12 tai 24 kuukausierää

 

Aktiiviraha luotto erittäin pienillä käyttökuluilla

Tutustu Aktiivirahaan tämän linkin kautta.

 

Mash lasku ja osamaksu

14 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Lue lisää tämän linkin kautta.

 

KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi
 


Ilmalämpöpumppua valittaessa tutustu ensin ilmalämpöpumppu tietosivuihimme.

Oppaassamme olemme pyrkineet antamaan vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin (FAQ = Frequently Asked Questions), joita esitetään kun mietitään millainen ilmalämpöpumppu on sopiva.

Mitä hyötyä ilmalämpöpumpusta on?

SÄÄSTÄT TUTKITUSTI 30% ILMALÄMPÖPUMPUN AVULLA

Motivan tutkimuksen mukaan kotitalouksien energiankulutus ilmalämpöpumpun hankinnan jälkeen laski suurimmassa osassa kohteita. Kokonaisenergiakulutus laski jopa 1 000 – 5 000 kWh vuodessa. Suurin mitattu kohdekohtainen energiansäästö oli huimat yli 8 000 kWh.

Lähde: Motiva: Tutkittua energiansäästöä ilmalämpöpumpulla

 

 


 Ilmalämpöpumppu Gree Fairy 25-A/W esite

Gree Fairy 25 ilmalämpöpumpun käyttöohje ja asennusohje FI

Gree Fairy 25 ilmalämpöpumpun käyttöohje ja asennusohje SWE

Gree Fairy 25 ilmalämpöpumpun energiamerkki

Gree Fairy 25 ilmalämpöpumpun ERP raportti

Gree ilmalämpöpumppu katalogi

 

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Suosittelemme kaikkien yhteystietokenttien täyttämistä asian käsittelyn nopeuttamiseksi. Käsittelemme aina ensisijaisina täydellisillä yhteystiedoilla varustetut yhteydenotot.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi