Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info@mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info@mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

POISTOILMALÄMPÖPUMPUN VAIHTO

Poistoilmalämpöpumpun vaihto

Poistoilmalämpöpumppu kestää käytössä noin 10-30 vuoteen. Kun poistoilmalämpöpumpun käyttöikä lähenee loppuaan, saattaa se toimia jo puoliteholla - on tullut siis aika vaihtaa uuteen!

 

Laitteen vaihtaminen on onneksi suhteellisen helppoa sekä muutenkin järkevä ratkaisu, joka näkyy jatkossa pienempien sähkölaskujen muodossa.

 

Mr.LVI:ltä saat uudet poistoilmalämpöpumput nopeasti kotiin toimitettuna ja asennettuna.

Tarjoamme maksuttoman kartoituksen, jonka avulla löydämme parhaan ratkaisun jokaiseen kotiin - Aina edullisesti ja ilman yllätyskuluja!

 

Mr.LVI:llä on vahva, yli 20 vuoden kokemus, ammattitaito ja osaaminen lämpöpumppujen asennus-, vaihto- ja huoltotöistä.

Kokemusta ja tietoa löytyy myös erilaisten lämpöpumppujen toimintahäiriöistä.

 

 

Autamme sinua mielellämme kaikkiin lämpöpumppuihin liittyvissä asioissa!

Ota meihin rohkeasti yhteyttä puhelimitse 0106667282 tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  ja pyydä tarjous!


Asennus-, huolto- ja vaihtoalueemme

Alue 1

Espoo, Helsinki, Kauniainen, Järvenpää, Sipoo, Tuusula, Kerava, Vantaa, Nurmijärvi, Kirkkonummi, Porvoo, Klaukkala, Pornainen, Veikkola, Vihti

Alue 2

Rajamäki, Mäntsälä, Askola, Lapinjärvi, Liljendahl, Myrskylä, Siuntio, Hyvinkää, Raasepori, Orimattila, Riihimäki, Ruotsinpyhtää, Loviisa

 

 

 

 

   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

010 666 7282

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.