Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

Ilmalämpöpumppu Wilfa Narvik 30

Wilfa Narvik 30 ilmalämpöpumpun hinta 1042 €
Ilmalämpöpumpun hinta asennettuna alk. 1642 €*

* Ilmalämpöpumpun asennukseen lisätään matka-aika ja
    km-korvaukset yht. 99€ / tilaus.


Uusi Wilfa Narvik 30 7 vuoden täystakuulla kotiin tai mökille

 • Tilasuositus  n. 90 m2
 • Vakiona WiFi-etäohjaus
 • Lämmitys, jäähdytys, kosteudenpoisto, ilmanpuhdistus, portaaton ylläpitolämmitys 8-28 °C, I feel toiminto ja ajastin
 • Energiatehokasta lämmitystä vielä -25 asteen pakkasella
 • Lämmitystehoa -15 asteen pakkasella 2,32 kW
 • Nimellinen lämmitysteho: 3 kW
 • Nimellinen viilennysteho: 2,7 kW
 • SCOP: 4,5 / A++
 • SEER: 8,4 / A+++
 • Sisäyksikön mitat: K 275 x L 835 x S 200 mm
  • Asennuksessa sisäyksikön yläpuolelle jätettävä 50mm ilmanottotilaa ja alapuolelle 200mm tilaa suulakkeelle.

Takuu 7 vuotta, poislukien suurkeittiöt, tuotantotilat sekä korjaamotilat joille maahantuoja myöntää 2 vuoden takuun


TUNNEMME ILMALÄMPÖPUMPUT JA AUTAMME SINUA!

Etkö ole varma millainen ilmalämpöpumppu juuri sinulle sopii? Ota yhteyttä Mr.LVI:lle 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Tekniset myyjämme tuntevat niin uudet kuin vanhat laitteet sekä niiden toiminnan. Autamme Sinua ilmalämpöpumpun valinnassa tai teknisissä ongelmissa, oli vanha ilmalämpöpumppusi millainen tahansa.

 

smile  Toimitus: Heti varastolta
smile  Asennus: Asennusaikoja vapaana
smile  Turvallisuus: Tukes hyväksymä liike
smile  Toimitusaika: 1-5 arkipäivää
smile  Rahti: Tilauksen nouto varastolta 0€
 Meiltä myös edullinen asennus ja huolto

Hinta: 1042,00 €
ASENNUS
Valmistaja: Wilfa

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

Wilfa Narvik 30 ilmalämpöpumppu –tehokas ja monipuolinen valinta

Wilfa Narvik 30 on ilmalämpöpumppu, joka tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen ja on täydellinen ratkaisu pienempiin asuntoihin, kesämökeille tai autotalliin. Tämä malli on suunniteltu Suomen vaativiin olosuhteisiin, ja sen innovatiiviset ominaisuudet takaavat mukavuuden ympäri vuoden.

Mikäli tarviset tehokkaampaa ilmalämpöpumppua, tutustu tähän Wilfa Narvik 40 malliin.

Tehokas lämmitys ja jäähdytys

Narvik 30 ilmalämpöpumpun maksimi lämmitysteho on vaikuttavat 5000W ja jäähdytysteho 3600W, mikä takaa mukavan sisälämpötilan niin talvipakkasilla kuin kesähelteillä. SCOP-arvolla 4,5 ilmalämpöpumppu on erittäin energiatehokas, mikä näkyy pienempinä sähkölaskuina. SEER-arvo 8,4 kertoo laitteen erinomaisesta jäähdytystehokkuudesta.


Älykäs tekniikka

Narvik 30 on varustettu uudella älykkäällä sulatuksenohjauksella, joka toimii tehokkaasti kovilla pakkasilla, sekä parannetulla kompressorin lämmityselementillä, joka varmistaa laitteen luotettavan toiminnan. Lisäksi ulkoyksikössä on lämmityselementti pohjalevyssä, mikä korvaa perinteisen vastuslangan.


Puhtaampi sisäilma

Laitteessa on sähköinen Plasma-suodatin, joka poistaa sisäilmasta hajuja ja pienhiukkasia, tehden ilmasta raikkaan ja puhtaan. Tämä on erityisen tärkeää allergikoille ja herkkähipiäisille.


Kätevä WiFi-ohjaus ja mökkitoiminto

Ewpe Smart App on helppokäyttöinen ja selkeä Wilfa ilmalämpöpumppujen käyttösovellus jolla hallitset ilmalämpöpumppuasi. Voit esimerkiksi käynnistää mökin lämmityksen tai kodin viilennyksen etukäteen. Etäohjaus lisää myös turvallisuutta ja säästää kun voit matkalla ollessasi sammuttaa päälle unohtuneen ilmalämpöpumpun. Ennen kaikkea etäohjaus on mukavuutta lisäävä toiminto jolla voit ohjata ilmalämpöpumppuasi mistä vain internet yhteyden välityksellä.

8˚C ylläpitolämpötila (mökkitoiminto) on ihanteellinen esimerkiksi mökkeihin, joissa halutaan pitää peruslämpö päällä talvikaudella.

I Feel -toiminto

Kauko-ohjaimen I Feel -toiminnon avulla voit varmistaa, että huoneen tietyssä kohdassa on aina haluamasi lämpötila. Tämä toiminto mittaa lämpötilan kauko-ohjaimen sijainnista, ei itse ilmalämpöpumpun läheisyydestä, mikä takaa tarkemman lämpötilasäädön.

 

Wilfa on myös älykodin ilmalämpöpumppu

Wilfan ilmalämpöpumpun etäohjaus on nyt entistä nykyaikaisempi. Se voidaan yhdistää markkinoiden johtaviin puheohjaustoimintoihin, joilla ilmalämpöpumpun käyttö onnistuu entistä mukavammin. Uudistuneissa Wilfa ilmalämpöpumpuissa on ns. älykotivalmius ja Ewpe Smart appin avulla voit Amazon Alexa tai Google Assistant ääniohjausta käyttäen hallita laitteen tärkeimpiä toimintoja. Voit säätää esimerkiksi laitteen toimintatilaa, lämpötiloja, FAN eli puhallinnopeutta sekä useita muita toimintoja. WiFi etäohjaus ja älytoimintojen käyttöönotto vaatii laitteen yhdistämisen internettiin WiFi yhteydellä ja Google Assistant tai Amazon Alexan palvelun käyttöönottoa. Huomioithan, että Google Assistant ja Amazon Alexa ovat itsenäisiä palvelujen tarjoajia ja puheohjauspalvelujen saatavuudessa on maa- ja kielikohtaisia eroja. Tarkemmin tietoa käyttökielistä ja Suomessa käytössä olevista palveluista löydät palveluntarjoajien omilta sivuilta ja palveluntarjoajien mobiili app- ohjeista.

Tarkemmin mallien eroista ja ominaisuuksista löydät tietoa mallikohtaisista käyttöohjeista tai kysymällä tietoa myyjältä.

 

Wilfa tarjoaa tinkimätöntä laatua ja Suomen pisimmän 7 takuun ilmalämpöpumpuille

Kaikkihan tuntevat Wilfan merkkinä jo entuudestaan. Wilfa on tunnettu laadusta ja kestävyydestään. Se onkin yksi suomen suosituimmista pienkoneiden valmistajista ja maahantuojista ja sen valikoimista löytyy mm. tehosekoittimet, ilmankostuttimet, Airfryerit ja paljon muuta.

Nyt Norjassa suositun wilfan suosio kasvaa kovaa vauhtia myös Suomessa ja se löytyy joka viiikko yhä useammasta suomalaisesta kodista. Wilfan kunnianhimoinen ja laadusta tinkimätön tavoite onkin nousta yhdeksi suosituimmista ilmalämpöpumppu merkeistä. Wilfan tinkimättömästä laatulupauksesta kertookin sen ainoana Suomen markkinoilla kuluttaja-asiakkaille myöntämä todella pitkä 7 vuoden takuu. Pitkän takuun ansiosta Wilfa onkin luotettava ja turvallinen valinta.

Huom! 7vuoden takuun piiriin eivät kuulu suurkeittiöt, tuotantotilat sekä korjaamotilat joille maahantuoja myöntää 2 vuoden takuun.

 

Wilfa Narvik 30 ilmalämpöpumpun tekniset tiedot

Lämmitysteho (maks - min) (nimell) 5000 - 900 (3000) W
Lämmitysteho (max -15c) 2320 W
Jäähdytysteho (maks - min) (nimell) 3600 - 800 (2700) W
SCOP 4,5
SEER 8,4
Energialuokka, lämmitys A+
Energialuokka. jäähdytys A++
Alin ulkolämpötila
−25 °C
llmavirta (maks - min) 610-280 m3/t
Äänitaso, sisäyksikkö (maks - min) 39 - 21 dB (A)
Äänitaso, ulkoyksikkö (maks) 51 dB (A)
Sisäyksikön mitat (L x K x S) / paino
835 x 275 x 200 mm / 11 kg
Suulakkeen ulottuvuus sisäyksikön alle max. 200 mm 
Ulkoyksikön mitat (L x K x S) / paino
732 x 555 x 330 mm / 24,5 kg
Putken maksimipituus (putkikoko 1/4”-3/8”) 15 m
Sisä- ja ulkoyksikön maksimi korkeusero 10 m
Kylmäaine R32 tehdastäyttö (kg) 0,51 kg
Sulakekoko 10 A
Sisäänrakennettu Wifi (etäohjaus) Kyllä (Ewpe Smart applikaatio)

 


paras ratkaisu

 

Ilmainen kartoitus

Ilmaisella kartoituksella Mr.LVI lämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun. Ilmaisessa kartoituksessa ammattitaitoiset myyjämme tekevät tarvekartoituksen haastattelemalla, esitietolomakkein ja kohdekuvin.

Lue lisää ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Meiltä aina paras ja edullinen asennus!

Asennuksen hankkiminen muualta ostettuun ilmalämpöpumppuun voi olla hyvinkin hankalaa. Hankkimalla ilmalämpöpumpun ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät ilmalämpöpumpun ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Hanki ilmalämpöpumpun asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

Tukes muistuttaa, että ilmalämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että ilmalämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet.

 

Tukes suosittelee, että ilmalämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

 

Ilmalämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy ilmalämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


ASENNUSALUEET

 

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN JA ILMANVAIHTOKONEIDEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, KERAVA, VANTAA, KLAUKKALA, PORNAINEN

 

POISTOILMA-, ILMAVESI- JA MAALÄMPÖPUMPPUJEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ALUE 1
ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, KLAUKKALA, PORNAINEN

ALUE 2
RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, INKOO, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA, NURMIJÄRVI, PORVOO, VEIKKOLA, VIHTI


Yli 30 km edes takaisen matkan päässä olevissa kohteissa jotka kuuluvat alueelle 2 veloitetaan matkakulut 30 km jälkeen 1,49 € per kilometri.

 

Esim. jos kohteen edes takainen matka on 60km veloitetaan lisäkuluja 30km verran eli 30 x 1,49 €. Silloin lisäveloitus pidemmästä matkasta on 44,70 €. Mikäli edes takainen matka on yli 100 km veloitetaan lisähinta myös pidemmästä työajasta pitkän ajomatkan takia. Tämä veloitus sovitaan erikseen.


AURINKOSÄHKÖN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, PORNAINEN, NURMIJÄRVI, MÄNTSÄLÄ, HYVINKÄÄ, PORVOO, VIHTI

 


Ilmalämpöpumpun osto ilman asennusta

Asiakkaan ostaessa pelkän ilmalämpöpumpun ilman myyjäliikkeen asennusta tulee hänen todentaa, että hänellä on Tukesin hyväksymä ja luvat myöntänyt asennusliike. Kirjallinen lupakyselylomake toimitetaan tilauksen jälkeen asiakkaan sähköpostiin.

Asennusliikkeen tulee pystyä tekemään mahdollisia huoltotoimenpiteitä ilmalämpöpumpulle maahantuojan takuun aikana ja vastaamaan asennuspuolen takuusta. Asennuksen jälkeen asiakkaan tulee pyytää asentajalta asennuspöytäkirja, koska maahantuojien takuut edellyttävät asennuspöytäkirjan olemassaoloa. Asennuspöytäkirjasta tulee toimittaa kopio laitteen myyjäliikkeelle sähköpostiin 2 viikon kuluessa asennuksesta, jotta takuu astuu voimaan. Tarkemman ohjeistuksen saat tarpeen tullen oston yhteydessä myyjältä.

Pyydä tarjous pelkästä laitteesta. Toimituskulut tapauskohtaisesti ja noudettaessa ilman toimituskuluja.

 

 


ONKO ILMALÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMALÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Käytössä olevan ilmalämpöpumpun yleisimmät ongelmat ovat:

- ilmalämpöpumppu ei lämmitä
- ilmalämpöpumppu ei viilennä
- käyntiääni poikkeaa normaalista
- vettä vuotaa lattialle
- näyttö on pimeänä

Mr. LVI LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMALÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

MM. PANASONIC, MITSUBISHI, TOSHIBA, GREE, NIBE, FUJITSU, MIDEA, LG, DAIKIN

Nyt tarjous, ilmalämpöpumpun huolto vain alk. 229€! Osta täältä

 

Katso Mr. LVI Ilmalämpöpumppu korjaus ja huolto hinnasto

Missä vika? Lue lisää ilmalämpöpumppujen yleisimmistä vioista ja tilaa huolto nopeasti täältä tai soita ammattilaisillemme 010 666 7282


 

 

Maksutavat ja rahoitus

Verkkokaupasta tilattaessa

 

Noutovarastolta ostaessa


KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


Ilmalämpöpumppua valittaessa tutustu ensin ilmalämpöpumppu tietosivuihimme.

Oppaassamme olemme pyrkineet antamaan vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin (FAQ = Frequently Asked Questions), joita esitetään kun mietitään millainen ilmalämpöpumppu on sopiva.

Mitä hyötyä ilmalämpöpumpusta on?

SÄÄSTÄT TUTKITUSTI 30% ILMALÄMPÖPUMPUN AVULLA

Motivan tutkimuksen mukaan kotitalouksien energiankulutus ilmalämpöpumpun hankinnan jälkeen laski suurimmassa osassa kohteita. Kokonaisenergiakulutus laski jopa 1 000 – 5 000 kWh vuodessa. Suurin mitattu kohdekohtainen energiansäästö oli huimat yli 8 000 kWh.

Lähde: Motiva: Tutkittua energiansäästöä ilmalämpöpumpulla

 

 


Ilmalämpöpumppu Wilfa Narvik 30 tuotekortti

Ilmalämpöpumput Wilfa esite

Ilmalämpöpumppu Wilfa Narvik 30 käyttöohje

Wilfa ilmalämpöpumpun WiFi-etäohjauksen käyttöohje

Wilfa ilmalämpöpumppujen asennusmitat

Wilfa ilmalämpöpumpun käyttöönottopöytäkirja

Wilfa ilmalämpöpumput takuuehdot

Wilfa Svalbard Extreme ilmalämpöpumppu on testivoittaja 2023

 

 

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi