Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

 


TEE VERTAILU! MR.LVI TARJOAA KAIKKI PARHAAT ILMALÄMPÖPUMPUT!

ILMALÄMPÖPUMPPU HINTA ALK. 849 € ASENNUS ALK. 600 €
TILAA ILMAINEN KARTOITUS TAI PYYDÄ TARJOUS!
MEILTÄ MYÖS OSAMAKSU TAI RAHOITUS!!

 

 

OSTA NYT HALPA ILMALÄMPÖPUMPPU! RAJOITETTU ERÄ!

Mitsubishi Electric AP25 ilmalämpöpumppu 1499€ Integroitu WiFi
Panasonic CZ25WKE ilmalämpöpumppu hinta 1249€ Uudistettu versio Panasonic CZ9SKE-mallista
Panasonic NZ25VKE ilmalämpöpumppu hinta 1439€ Tyylikäs muotoilu, uudistettu versio Panasonic NZ9 ilmalämpöpumpusta
Mitsubishi FT25 ilmalämpöpumppu hinta 1629€ Taattu lämmitys -35 °C ulkolämpötilaan asti!
Mitsubishi Electric LN25 ilmalämpöpumppu alk. 1749€ UUTUUS! A+++/ SCOP 5,2 Sisäänrakennettu WIFI-etäohjaus
Toshiba Premium+ 25 ilmalämpöpumppu 1843€ VTT testattu UUTUUS! A+++/ SCOP 5,3
Mitsubishi Electric LN35 ilmalämpöpumppu alk. 1939€ Tehokas 3,5 kW viilennys / paras energialuokka A+++

 

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

 

 

 

Pyydä asennustarjous Pyydä maksuton kartoituskäynti

 

Maksa kerralla tai osissa. Kysy myyjältä lisää maksuvaihtoehdoista 010 6667282 tai info(at)mrlvi.fi

Kaikille parhaille merkeille: Panasonic, Mitsubishi, Toshiba, Gree, Nibe, LG, Fujitsu, Bosch, Daikin - Asennus, huolto, korjaus

Ilmalämpöpumpun huolto alk. 229€

DAIKIN RAHOITUS

Rahoita Daikin lämpöpumppusi rahoituksella!
Lue lisää täältä!

DAIKIN ILMALÄMPÖPUMPUT

Daikin ilmalämpöpumput sopivat kaikenlaisiin koteihin, uusiin ja remonttikohteisiin. Daikin ilmalämpöpumppu on loistava valinta alentamaan lämmityskustannuksia vanhan sähkö- tai öljylämmitysjärjestelmän rinnalle. Daikin ilmalämpöpumppujen sisäyksiköt sopivat kaikenlaisiin pohjaratkaisuihin ja niiden jopa A+++ energiatehokkuusmerkinnät täyttävät kaikki ympäristöystävällisten rakennusten vaatimukset.

Daikinilla on vaikuttavan pitkä historia jäähdytysjärjestelmien ja lämpöpumppujen parissa. Yritys on perustettu vuonna 1924 ja aluksi he erikoistuivat ilmanpuhdistusjärjestelmiin, jäähdytysjärjestelmiin ja oman kylmäaineen kehitykseen ja jo vuonna 1958 he kehittivät paketoidun lämpöpumppuilmastointilaiteen.

Daikin onkin ilmalämpöpumppujen valmistajista ainoa, joka kehittää ja valmistaa itse ilmalämpöpumppujen kompressorit, kylmäaineet ja lämmönvaihtimet.


DAIKIN ILMALÄMPÖPUMPUT LÄMMITYKSEEN JA VIILENNYKSEEN


Daikin on markkinoiden kärkinimiä ilmalämpöpumppujen alalla, ja heidän uusin Nepura-mallistonsa on suunniteltu erityisesti Pohjolan haastaviin sääolosuhteisiin. Kehittynyt teknologia mahdollistaa merkittävät säästöt lämmityskuluissa, ja uudet mallit ovat osoittautuneet luotettaviksi jopa äärimmäisissä pakkasolosuhteissa. Nepura-mallisto koostuu viidestä eri ilmalämpöpumpusta, jotka tarjoavat paitsi tehokkaan lämmityksen, myös energiatehokkaan viilennyksen kesän hellejaksoihin.


Uusi Lapissa testattu tyylikäs Daikin Stylish N 30 ilmalämpöpumppu vaativaan käyttöön

Uuden Daikin Nepura malliston energiatehokas ja tyylikäs Stylish N 30 ilmalämpöpumppu mustalla tai valkoisella sisäyksiköllä

Lämmityskäyttöön optimoitu viidennen sukupolven ilmalämpöpumppu Daikin Stylish N 30 on osa uutta Nepura-mallistoa ja se on saatavilla mustana ja valkoisena.

Uuden Daikin Nepura sarjan ilmalämpöpumppu on testattu toimivaksi Suomessa -30 asteen pakkasessa ja sen energiatehokkuus on lähes täydellinen. Laitteesta löytyy kaikki toiminnot mitä ilmalämpöpumpulta voi vain vaatia. WiFi etäohjaus, puheohjaus, takkalogiikka, kuiskauksenhiljainen toiminta, Flash streamer ilmanpuhdistus ja monipuoliset ilmanohjaustoiminnot älykkäine antureineen.

Tyylikäs Daikin Stylish N 30 on palkittu kolmella arvostetulla muotoilupalkinnolla tyylikkään ja älykkään muotoilunsa ansiosta.

Tutustu Daikin Stylish N 30 ilmalämpöpumppuun:
Ilmalämpöpumppu Daikin Stylish N 30


Uusi tyylikäs Daikin Emura N 30 ilmalämpöpumppu mustalla ja valkoisella sisäyksiköllä

Uusi Daikin Emura N 30 ilmalämpöpumppu on osa uuttaa Daikin Nepura ilmalämpöpumppu mallistoa

Myös Daikin Emura N 30 on saatavilla mustalla ja valkoisella sisäyksiköllä niin kuin sisarmalli Daikin Stylish N 30. Tyylikäs ilmalämpöpumppu on voittanut arvostetut iF DESIGN AWARD- , Red Dot Product Design Award 2022 - ja Good Design Award 2022 -palkinnot.

Pohjoisen olosuhteisiin suunniteltu ilmalämpöpumppu on testattu toimivaksi Lapin pakkasessa +30 asteessa ja laite tuottaa lämpöä parhaalla mahdollisella energialuokalla A+++. Eikä viilennyksenkään energialuokkakaan jää paljoa huonommaksi erinomaisella A++ luokituksellaan.

Ilmalämpöpumppua voidaan ohjata WiFi etäohjauksella, puheella ja kaukosäätimellä. Laite on varustettu kaikilla mahdollisilla toiminnoilla, joilla saavutat täydellisen sisäilmaston kuiskauksen hiljaisesti: takkalogiikka, Heat boost, Flash streamer, Coanda-ilmiö, 3D-ilmavirtaus ja älykäs lämpöanturi.

Tutustu Daikin Emura N 30 ilmalämpöpumppuun:
Ilmalämpöpumppu Daikin Emura N 30


Uusi energiatehokas Daikin Perfera N ilmalämpöpumppu kahdessa eri teholuokassa

Uusi Nepura malliston uusi Daikin Perfera N ilmalämpöpumppu kahdessa eri teholuokassa erittäin tehokkaaseen lämmitykseen ja jäähdytykseen

Daikin Perfera N on tarkoitettu erittäin tehokkaaseen lämmitykseen ja viilennykseen ja laite on uusi Nepura-sarjan lämmityskäyttöön optimoitu viidennen sukupolven ilmalämpöpumppu. Laite on testattu toimivaksi Suomessa -30 asteen pakkasessa.

Lämpöä A+++ energialuokalla tuottava Daikin Perfera N on etäohjattava ilmalämpöpumppu, joka tottelee myös puhetta. Laite on varustettu takkatoiminnolla, joka ei tuhlaa sähköä, vaan jakaa tulisijan lämpöä tasaisesti. Monivaiheinen suodatinjärjestelmä huolehtii sisäilman puhtaudesta.

Täysin uusi toiminto joka löytyy ainoastaan Perfera mallista, on sääohjaus, jonka avulla ilmalämpöpumppu säätää sisälämpötilaa automaattisesti ulkoilman lämpötilan muutosten myötä, ja pitää yllä mukavaa sisälämpötilaa.

Tutustu Daikin Perfera N ilmalämpöpumppuihin:
Ilmalämpöpumppu Daikin Perfera N 30
Ilmalämpöpumppu Daikin Perfera N 40


Uusi energiatehokas Daikin Comfora N ilmalämpöpumppu kahdessa eri teholuokassa

Daikin Comfora N on uusi Nepura-sarjan lämmityskäyttöön optimoitu viidennen sukupolven ilmalämpöpumppu

Uusi Nepura-sarjan Daikin Comfora N on valintasi kun haluat nauttia kotisi jokaisesta neliöstä, mutta lämpöpumppu ei saa viedä kaikkea huomiota. Sisäyksikkö on vain 77 cm leveä, joten se sopii tyylikkäästi vaikka oven päälle eikä vie tilaa muualta.

Myös Comfora N on saatavilla kahdessa eri teholuokassa ja se lämmittää ja viilentää kotisi A++ luokan energiatehokkuudella. Lämmityskäyttöön optimoitu viidennen sukupolven ilmalämpöpumppu on testattu Suomessa -30 °C pakkasessa.

Etäohjattava ja puheohjattava ilmalämpöpumppu levittää lämmintä ja viileää ilmaa 3D ilmavirtauksen avulla suuriinkin tiloihin nurkkia myöten. Ilmanpuhtaudesta huolehtii raikastava titaani-apatiittisuodatin, joka poistaa ilmasta pölyhiukkasia, hajuja ja muita epäpuhtauksia.

Tutustu Daikin Comfora N ilmalämpöpumppuihin:
Ilmalämpöpumppu Daikin Comfora N 25
Ilmalämpöpumppu Daikin Comfora N 35


Uusi Daikin Lattiamalli N 30 ilmalämpöpumppu tuo lämpöä sinne, missä sitä tarvitaan

Uusi Daikin Emura N 30 ilmalämpöpumppu on osa uuttaa Daikin Nepura ilmalämpöpumppu mallistoa

Daikin Perfera Lattiamalli N on paras ratkaisu, kun seinämallista sisäyksikköä ei syystä tai toisesta voida asentaa. Ilmalämpöpumppu asennetaan lähelle lattiarajaa esim. ikkunan alle patterin tapaisesti ja se voidaan myös upottaa osin seinään (70mm), jolloin laite vie vielä entistä vähemmän tilaa.

Mikäli kylmät lattiat on ongelma, Daikin Lattiamalli N tuo asiaan helpotusta lattialämmitystoiminnollaan, joka ohjaa lämpimän ilmavirtauksen lattian suuntaiseksi. Ja koska lämmin ilma nousee ylöspäin, Lattiamalli on juuri oikeassa paikassa tekemässä talvisesta päivästä mukavamman.

Uuden Nepura -sarjan A++ energialuokan ilmalämpöpumppu on testattu toimivaksi Suomessa -30 asteessa ja laitetta ohjataan WiFi-etäohjauksella, puheohjauksella ja perinteisellä kaukosäätimellä. Lisäksi laitteessa on kaikki tärkeät toiminnot täydellisen mukavuuden saavuttamiseen: Flash Streamer ilmanpuhdistus, Heat plus, kaksoispuhallus, teholämmitys ja energiaa säästävä yötoiminto.

Tutustu Daikin Lattiamalli N ilmalämpöpumppuun:
Ilmalämpöpumppu Daikin Lattiamalli N 30


Daikin Stylish H 30 on tyylikäs ilmalämpöpumppu pohjoisen koville pakkasille -30 asteeseen

Daikin Stylish H 30 on tyylikäs ilmalämpöpumppu pohjoisen koville pakkasille -30 asteeseen

Kun tahdot kotiisi tyylikkyyttä, paras ratkaisu ilmalämpöpumpuksi on Daikin Stylish H 30, joka on saatavilla mustana ja valkoisena.

Daikin Stylish H 30 ilmalämpöpumpun paras energialuokka ja korkea SCOP 5,1 takaavat erittäin pienen energiankulutuksen. Daikin Stylish H 30 on varustettu monipuolisilla toiminnoilla: mm. WiFi etäohjaus, hiljainen toiminta, takkatoiminto, Coanda-ilmiö, älykäs lämpösensori sekä Flash Streamer -ilmanpuhdistus, joka tuhoaa corona virusta.

Daikin Stylish H 30 ilmalämpöpumpun erittäin pieni sisäyksikkö voidaan asentaa ahtaaseen tilaan ja se onkin erinomainen vaihtopumppu vanhan pienikokoisen laitteen tilalle!

Tutustu Daikin Stylish H 30 ilmalämpöpumppuun:
Ilmalämpöpumppu Daikin Stylish H 30


Paranneltu Daikin Perfera H on vuoden 2022 uutuus ilmalämpöpumppu!

Daikin Perfera H 30 ilmalämpöpumppu tuottaa lämpöä -30 C° pakkasessa!

Daikin Perfera H on lämmitykseen ja viilennykseen kehitetty ilmalämpöpumppu kotiin tai mökille pohjoisen olosuhteisiin.

Daikin Perfera H on varustettu kaikilla tärkeimmillä toiminnoilla, kuten WiFi-etäohjauksella, automaattisella uudelleenkäynnistyksellä, hiljaisella toiminnalla, Flash Streamer ilmanpuhdistusjärjestelmällä joka tuhoaa korona virusta, takkatoiminolla yms.

Daikin Perfera H 30 ilmalämpöpumpun valkoinen pieni sisäyksikkö on nyt entistä kapeampi ja helpommin sijoitettava.

Tutustu Daikin Perfera H ilmalämpöpumppuihin:
Ilmalämpöpumppu Daikin Perfera H 30
Ilmalämpöpumppu Daikin Perfera H 40


Daikin Perfera lattiamalli on huomaamaton ilmalämpöpumppu kylmiin olosuhteisiin

Daikin Perfera H 30 ilmalämpöpumppu tuottaa lämpöä -30 C° pakkasessa!

Kotiin ja mökille soveltuva Daikin Perfera lattiamalli ilmalämpöpumppu on suunniteltu kohteeseen, jonne ei voida asentaa ilmalämpöpumppua ylös seinälle. Daikin Perfera lattiamalli asennetaan seinälle alas lähelle lattiarajaa ja se voidaan osittain upottaa seinään, jolloin tilantarve on entistäkin pienempi.

Daikin Perfera lattiamalli ilmalämpöpumpussa on WiFi-etäohjaus ja monia muita tärkeitä toimintoja kuten korona -virusta tuhoava Flash Streamer ilmanpuhdistus, lattialämmitys, kuivatus -toiminto ja erilaisia ajastimia, jotka helpottavat ilmalämpöpumpun jokapäiväistä käyttöä.

Tutustu Daikin Perfera lattiamalli ilmalämpöpumppuihin:
Ilmalämpöpumppu lattiamalli Daikin Perfera 25
Ilmalämpöpumppu lattiamalli Daikin Perfera 35


Daikin Comfora H ilmalämpöpumppu on taloudellinen valinta lämmitykseen ja viilennykseen

Taloudellinen Daikin Comfora H ilmalämpöpumppu tuottaa lämpöä vielä -30 °C pakkasella! Suomessa testauu!

Daikin Comfora H on etäohjauksella varustettu ilmalämpöpumppu, joka on helppo tapa täydentää vanhaa öljy- tai sähkölämmitystä, jolloin saat säästöjä lämmityskuluihin. Korkean SEER arvon ansiosta saat myös edullista viilennystä kesän helteille.

Alle 30 senttiä korkea sisäyksikkö on helppo sijoittaa vaikkapa oven yläpuolelle ja kompaktin kokonsa ansiosta se on erinomainen ilmalämpöpumppu saneerauskohteisiin.

Daikin Comfora H on vuonna 2022 uudistettu ilmalämpöpumppu.

Tutustu Daikin Comfora H ilmalämpöpumppuihin:
Ilmalämpöpumppu Daikin Comfora H 25
Ilmalämpöpumppu Daikin Comfora H 35


Daikin Ururu Sarara ilmalämpöpumppu tuo apua kuivasta ja huonosta sisäilmasta kärsiville

Daikin Ururu Sarara ilmalämpöpumppu tuo apua kuivasta ja huonosta sisäilmasta kärsiville

Daikin Ururu Sarara on täysin poikkeuksellinen ilmalämpöpumppu täydellisen sisäilmaston saavuttamiseen, sen vakio-ominaisuuksiin kuuluu lämmitys, viilennys, ilmanpuhdistus, ilmanvaihto, ilmankosteutus ja ilmankuivaus. Poikkeuksellisia ominaisuuksia näistä on ilmanvaihto ja ilmankosteutus, joihin on normaalisti erilliset laitteet.

Daikin Ururu Sarara on erittäin energiatehokas ilmalämpöpumppu, sen energialuokka on paras mahdollinen A+++ lämmityksessä ja viilennyksessä ja myös SCOP sekä SEER arvot hipovat täydellisyyttä.

Tutustu Daikin Ururu Sarara ilmalämpöpumppuihin:
Daikin Ururu Sarara 25 ilmalämpöpumppu
Daikin Ururu Sarara 35 ilmalämpöpumppu
Daikin Ururu Sarara 50 ilmalämpöpumppu


DAIKIN ILMALÄMPÖPUMPUT VIILENNYKSEEN


2022 uutuus viilennyspumppu Daikin Emura Cool saatavilla kolmessa eri värissä

Daikin Emura Cool on uusi huipputason viilentävä ilmalämpöpumppu, joka on saatavilla kolmessa eri värissä

Omakotitaloon, rivitaloon, kerrostaloon ja mökille sopiva uusi Daikin Emura Cool viilentävä ilmalämpöpumppu on saatavilla valkoisella, mustalla ja hopealla sisäyksiköllä. Energiatehokas huipputason ilmalämpöpumppu on varustettu etäohjauksella, Flash Streamer ilmanpuhdistuksella ja toiminnoilla joiden avulla mukava viileys leviää vedottomasti kaikkialle huoneeseen.

Korkeinta laatua ajatellen suunniteltu ilmalämpöpumppu on iF DESIGN AWARD- ja Red Dot Product Design Award 2022 -palkintojen voittaja.

Tutustu Daikin Emura Cool ilmalämpöpumppuihin
Viilentävä ilmalämpöpumppu Daikin Emura Cool 25
Viilentävä ilmalämpöpumppu Daikin Emura Cool 35


Daikin Stylish Cool on viilentävä ilmalämpöpumppu, joka tuo kotiisi tyylikästä mukavuutta

Uusi Daikin Stylish Cool on viilentävä ilmalämpöpumppu, joka tuo kotiisi tyylikästä mukavuutta

Lähes äänetön ilmalämpöpumppu Daikin Stylish Cool voidaan asentaa kerrostaloon, rivitaloon, omakotitaloon tai mökille ja se on yksi markkinoiden energiatehokkaimmista viilentävistä ilmalämpöpumpuista.

Daikin Stylish Cool on sisustajan valinta ilmalämpöpumpuksi, sillä se on saatavilla neljässä eri värissä: valkoinen, hopea, mattamusta tai musta puu.

Viilentävä ilmalämpöpumppu tuottaa tasaista ja vedotonta viilennystä kotiisi erityisesti suunniteltujen ominaisuuksiensa ansiosta ja se myös säätelee automaattisesti eri asetuksia tasapainottaen huoneen lämpötilan ja ilmankosteuden.

Daikin Stylish Cool on varustettu mm. WiFi etäohjauksella, erilaisilla ajastimilla, korona-virusta estävällä Flash Streamer ilmanpuhdistusjärjestelmällä, automaattisella uudelleenkäynnistyksellä yms.

Tutustu Daikin Stylish Cool ilmalämpöpumppuihin
Viilentävä ilmalämpöpumppu Daikin Stylish Cool 25
Viilentävä ilmalämpöpumppu Daikin Stylish Cool 35


Daikin Perfera Cool ilmalämpöpumppu viilennykseen kotiin tai mökille

Uusi Daikin Perfera Cool ilmalämpöpumppu viilennykseen kotiin tai mökille

Kerrostaloon, rivitaloon tai omakotitaloon soveltuva viilentävä ilmalämpöpumppu Daikin Perfera Cool tuo kotiisi tai mökille energiatehokasta ja edullista viilennystä A+++ energialuokallaan ja korkealla SEER arvollaan. Vaikka Daikin Perfera Cool on viilennykseen tarkoitettu ilmalämpöpumppu, sitä voidaan käyttää myös lämmitykseen -20 ulkolämpötilaan asti. Lämmitys vaatii kuitenkin sulanapitokaapelin asennuksen, joka ei kuulu toimitukseen.

Viilentävä ilmalämpöpumppu Daikin Perfera Cool luo kotiisi hiljaisesti täydellisen vedottoman sisäilman monipuolisilla ilmanohjaustoiminnoillaan ja Flash Streamer ilmanpuhdistuksella, joka tuhoaa mm. korona-virusta.

Lisäksi Daikin Perfera Cool ilmalämpöpumpussa on WiFi etäohjaus, takkatoiminto, kosteudenpoisto ja erilaisia ajastustoimintoja.

Tutustu Daikin Perfera Cool ilmalämpöpumppuihin
Viilentävä ilmalämpöpumppu Daikin Perfera Cool 25
Viilentävä ilmalämpöpumppu Daikin Perfera Cool 35


Daikin Sensira Cool on halpa ilmalämpöpumppu viilennykseen

Uusi Daikin Sensira Cool on halpa ilmalämpöpumppu viilennykseen

Jos tarvitset luotettavaa ja halpaa ilmalämpöpumppua viilennykseen, järkevin valinta on Daikin Sensira Cool. Daikin Sensira Cool ilmalämpöpumpusta on karsittu ylimääräisiä toimintoja pois ja se tekee minkä lupaa, eli viilentää kodin hiljaisesti ja vedottomasti. Tehojäähdytys viilentää nopeasti haluttuun lämpötilaan ja kuivatusohjelma vähentää kosteutta, jolloin ilma tuntuu viileämmälle.

Daikin Sensira Cool viilentävää ilmalämpöpumppua ohjataan mukana tulevalla kaukosäätimellä ja jos tulee tarvetta etäohjaukselle, voit ostaa sen lisävarusteena.

Pieni sisäyksikkö tarvitsee yläpuolelleen vain 3cm ilmanottotilaa, joten se mahtuu usein ahtaisiinkin tiloihin!

Tutustu Daikin Sensira Cool ilmalämpöpumppuihin
Viilentävä ilmalämpöpumppu Daikin Sensira Cool 25
Viilentävä ilmalämpöpumppu Daikin Sensira Cool 35
Viilentävä ilmalämpöpumppu Daikin Sensira Cool 42
Viilentävä ilmalämpöpumppu Daikin Sensira Cool 50
Viilentävä ilmalämpöpumppu Daikin Sensira Cool 60

   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Verottaja Kotitalousvähennys ohje

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä normaalisti 2 250 € / henkilö, mutta vuosina 2022-2027 öljylämmityksestä pois siirtyville enimmäismäärä on 3500 €!

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.