Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Mitsubishi Electric MSZ-LN35 ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumppu uutuus, jota on odotettu! 
Mitsubishi MSZ-LN35 ilmalämpöpumpun hinta asennettuna alk. 2260€*

* Ilmalämpöpumpun asennukseen lisätään alueella 1. matka-aika
   ja km yht. 99€ / tilaus.
* Alue 2. hinnoitellaan tarjouksen mukaan.


Rajoitettu erä saatavana valkoisena!
Lisäeriä saapuu heinä-, elo- ja syyskuun aikana.

Musta ja punainen; toimitusaika noin 4 viikkoa.


Ilmalämpöpumppu, jossa Mitsubishi Electricin takuuvarma tekniikka ja uudet innovatiiviset toiminnot yhdistyvät

 • Paras energiatehokkuusluokitus A+++
 • Kaksoissiivekejärjestelmä- toiminto, jolla voit samanaikaisesti ohjata puhallusta sekä ylös että alas.
 • Plasma Quad Plus on ilmanpuhdistustoiminto poistaa kaikki pienimmätkin terveydelle haitalliset bakteerit ja allergeenit
 • Poissa-tila: Kun ketään ei ole huonetilassa ilmalämpöpumppu säätyy automaattisesti energiansäästötoiminnolle. Tehon kulutus laskee, jolloin myös sinä säästät!  
 • 3D i-see sensor - Suora/epäsuora puhallus
 • Viikkoajastin ja monia muita huippu ominaisuuksia
 • Sisäyksikköjen lämpötilaa voit säätää 10-32°C välillä asteittain lämmityksellä (jäähdytystoiminnossa 16-31°C)
 • Erittäin hiljainen
 • Pinta-alasuositus 150-170m2
 • 4 upeaa design värivaihtoehtoa sisäyksikölle
 • Kaksoissuoja (Dual Barrier) pinnoite lian tarttumisen minimoimiseksi
 • Sisäänrakennettu Wi-Fi, jolla ohjaat ilmalämpöpumppuasi älypuhelimella mistä tahansa
 • Takuu 3 vuotta, 5 vuoden materiaalitakuu kompressorille

Hinta: 1679,00 €
VÄRI Tooltip
ASENNUS
Valmistaja: Mitsubishi

Uusi Mitsubishi Electric MSZ-LN35 ilmalämpöpumppu uskomattomilla ominaisuuksilla edulliseen hintaan, myös asennettuna!

 

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

Mitsubishi Electricin takuuvarma tekniikka on nyt yhdistety uusiin innovatiivisiin toimintoihin! Uudella ympäristöystävällisellä R32 kylmäaineella  varustettu ilmalämpöpumppu on lämpöpumppumarkkinoiden uusi helmi. Mitsubishi Electric on valmistanut ilmalämpöpumppuja jo vuosikausia ja siksi toimintavarmuus, toiminnallisuus ja säästömahdollisuudet lämmityskustannuksissa ovat täysin omaa luokkaansa. Mitsubishi Electric LN35 -ilmalämpöpumppu on erinomainen valinta kun tavoitellaan maksimaalista energiatehokkuutta ja asuinmukavuuden parantamista. Mitsubishi LN-sisäyksikköjen lämpötilaa voit säätää 10-32C välillä asteittain lämmityksellä (jäähdytystoiminto 16-31C). Tämän ansiosta se lämmittää kotisi mukavan lämpimäksi talvella ja kesällä se on viilentävä ilmastointilaite.

 

Uudessa Mitsubishi Electric LN35 mallissa on otettu kuluttajien toiveet huomioon, parannettu jo ennestään hyväksi todettua tekniikkaa sekä lisätty uusia ominausuuksia. Uutena toimintona sisäänrakennettu Wi-Fi, jonka avulla ohjaat lämpöpumppuasi vaikka älypuhelimella. Mitsubishi Electrici LN35 ilmalämpöpumpussa on myös oma kaksoisuojapinnoite (Dual Barrier) lämmönsiirtimessä, puhaltimessa ja ilmakanavassa. Se estää pölyn ja rasvan kerääntymistä eli sisäyksikön likaantumista. Puhtaampina pysyvät pinnat ylläpitävät laitteen energiatehokkuuden säilymistä koko sen käyttöiän ajan.

 

Värivaihtoina Mitsubishi Electric LN35 ilmalämpöpumppujen sisäyksiköissä on: Helmenvalkoinen, Onyxinmusta, Rubiikinpunainen sekä Lumenvalkoinen. Myös kaukosäätimet on väritetty vastaavilla väreillä ilmalämpöpumpun kanssa. 

 

Plasma Quad Plus ilmanpuhdistustoiminto

 

Plasma Quad Plus on ilmanpuhdistustoiminto, jonka kytket käyttöön kaukosäätimestä. Se poistaa huoneilmasta kaikki pienimmätkin (jopa 2,5 µm) leijuvat bakteerit, virukset, homeitiöt, allergeenit sekä pölyn. Mitsubishi Electric MSZ-LN35 ilmalämpöpumpun avulla takaat kotiisi puhtaan sisäilman ja ehkäiset terveysongelmia, kuten hengityselin- ja verenkiertosairauksia.

Kaksoissiivekejärjestelmä ja Poissa-tila


Enää ei tarvitse harmitella ja pohtia puhallussuunnan säätämistä seä ikävää vedon tunnetta. Tässä ilmalämpöpumpussa on toiminto, jolla voit samanaikaisesti ohjata puhallusta sekä ylös että alas. Sensori havaitsee huonetilassa olevien ihmisten sijainnin ja itsenäisesti toimivat kaksoissiivekkeet ohjaavat ilmavirran miellyttävästä huonetilaan. Valintasi mukaan puhallusilma ohjataan automaattisesti, joko kohti tai poispäin ihmisistä.


 
Jo aikaisemmin esitelty 3D i-See-sensori on viety uudelle tasolle tehden siitä Poissa-tila. Ilmalämpöpumppu havaitsee  jos ihminen poistuu tilasta säätäen itsestään lämpötilaa sen mukaan ylös- tai alaspäin! Kun ketään ei ole huonetilassa ilmalämpöpumppu säätyy automaattisesti energiansäästötoiminnolle (Käyttäjä on tällöin valinnut kaukosäätimestä energiansäästötoiminnon).  Tehon kulutus laskee automaattisesti noin 10 % 10 minuutin kuluessa ja 20 % 60 minuutin kuluttua. Tämä tuo sinulle pelkkää säästöä! Jo 2 °C:n muutos voi tuoda kotiisi 10 % säästön lämmityskustannuksissa. Kotieläimiä sensori ei huomioi. 

 

Viikkoajastin ja takkatoiminto


Viikkoajastimen avulla säädät lämpöpumppusi toimimaan vaikka arkirutiiniesi mukaan. Miksi pitää lämmitystä kovalla, jos et ole paikalla?
 
Poltatko takkaa talvisin? Se on fiksua ja säästää lämmityskuluja. Mitsubishi Electric MSZ-LN35 -ilmalämpöpumpun takkatoiminto, laittaa takasta saatavan lämpimän ilmamassan liikkeelle, jolloin huoneiston jokainen nurkkakin lämpenee. Kotisi pysyy kaikkissa paikoissa mukavasti tasalämpöisenä.

 

+10 °C:n ylläpitolämpötila ja Hyper Heating

 

Lomalla? Poissa pidemmän aikaa? Ei hätää – säästät lämmityskustannuksissa pienentämällä asunnon lämpötilaa valitsemaasi ylläpitolämpötilaan! Ylläpitolämpötilansäätö on portaaton ja voit säätää sen 10-32 asteen välillä.

 

Hyper Heating LN-mallilla on täysin uusi kompressori ja paras energiatehokkuusluokitus A+++. Nämä ilmalämpöpumput on suunniteltu tuottamaan tehokasta lämmitystä jopa vuoden kaikkein kylmimpinä päivinä.

VTT:n ilmalämpöpumppu vertailu

Mitsubishi Electric on yksi Suomen asennetuimmista lämpöpumppu merkeistä ja se on osoittanut toimintavarmuutensa pohjolan kylmissä olosuhteissa.

Tutustu VTT:n ilmalämpöpumppu vertailuun sekä testiraportteihin tätä kautta.Mitsubishi Electric MSZ-LN35 ilmalämpöpumpun tekniset tiedot:

Merkki:

Mitsubishi Electric
Malli:

MSZ-LN35VGHZ

Lämmitysteho (nimellisteho), kW 

1,0-6,6 (4,0)

Toiminta-alue (ulkolämpötila), °C 

-35 ~ 24
SCOP  5,1

Jäähdytysteho (nimelliseho), kW

0,8-4,0 (3,5)

Toiminta-alue (ulkolämpötila), °C 

-10 ~ 46
SEER  9,4
Ulkoyksikön mitat:  
Korkeus, mm 550
Leveys, mm 800
Syvyys, mm 285
Sisäyksikön mitat:  
Korkeus, mm 307
Leveys, mm 890
Syvyys, mm  233
Paino, kg  15,5
Äänenpaine (min-max), dB(A)  19 - 24 - 29 - 36 - 45
Energiatehokkuusluokka  A+++
Puhalluksen pyyhkäisytoiminto  on
Kaksoissiivekkeet on
Ajastin, viikkoajastin on
I-see-Sensor on
Kosteudenpoistotoiminto on
Ilmansuodatus  2-vaiheinen Plasmayksikkö
Autom. uudelleenkäynnistys virtakatkon jälkeen  on
Sisäyksikön lukitus kaukosäätimestä  on 
Sisäänrakennettu Wi-Fi on 
Sisäyksikön yötoiminto on 
I-save toiminto 10 asteesta ylöspäin asteittain
Kaksoispinnoite sisäyksikön ilmakanavissa on 

paras ratkaisu

Asennuspakettimme sisältää kaiken. Saat ilmalämpöpumpun asennettuna nopeasti yhdellä kerralla kotiisi. Nordea osamaksulla alkaen 17 euroa kuussa.

Kutsu Mr. LVI MAKSUTTOMALLE KARTOITUSKÄYNNILLE! Ilmaisella kartoituskäynnillä Mr.LVI Lämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun.

 

Meiltä aina paras ja edullinen asennus!

Asennuksen hankkiminen muualta ostettuun ilmalämpöpumppuun voi olla hyvinkin hankalaa. Hankkimalla ilmalämpöpumpun ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät ilmalämpöpumpun ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Hanki ilmalämpöpumpun asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

Tukes muistuttaa, että ilmalämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että ilmalämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet.

 

Tukes suosittelee, että ilmalämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

 

Ilmalämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy ilmalämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 

PERUSASENNUSALUEET

ALUE 1

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, NURMIJÄRVI, KIRKKONUMMI, PORVOO, KLAUKKALA, PORNAINEN, VEIKKOLA, VIHTI

ALUE 2

RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, RAASEPORI, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA

 

 


Ilmalämpöpumpun osto ilman asennusta

Asiakkaan ostaessa pelkän ilmalämpöpumpun ilman myyjäliikkeen asennusta tulee hänen todentaa, että hänellä on Tukesin hyväksymä ja luvat myöntänyt asennusliike. Kirjallinen lupakyselylomake toimitetaan tilauksen jälkeen asiakkaan sähköpostiin.

Asennusliikkeen tulee pystyä tekemään mahdollisia huoltotoimenpiteitä ilmalämpöpumpulle maahantuojan takuun aikana ja vastaamaan asennuspuolen takuusta. Asennuksen jälkeen asiakkaan tulee pyytää asentajalta asennuspöytäkirja, koska maahantuojien takuut edellyttävät asennuspöytäkirjan olemassaoloa. Asennuspöytäkirjasta tulee toimittaa kopio laitteen myyjäliikkeelle sähköpostiin 2 viikon kuluessa asennuksesta, jotta takuu astuu voimaan. Tarkemman ohjeistuksen saat tarpeen tullen oston yhteydessä myyjältä.

Pyydä tarjous pelkästä laitteesta. Toimituskulut tapauskohtaisesti ja noudettaessa ilman toimituskuluja.

 

 


ONKO ILMALÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMALÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Käytössä olevan ilmalämpöpumpun yleisimmät ongelmat ovat:

- ilmalämpöpumppu ei lämmitä
- ilmalämpöpumppu ei lämmitä
- käyntiääni poikkeaa normaalista
- vettä vuotaa lattialle
- ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennyt ei toimi
- näyttö on pimeänä

Mr. LVI LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMALÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

MM. PANASONIC, MITSUBISHI, TOSHIBA, GREE, NIBE

Nyt tarjous, ilmalämpöpumpun huolto vain alk. 199€! Osta täältä

 

Katso Mr. LVI Ilmalämpöpumppu korjaus ja huolto hinnasto

Missä vika? Lue lisää ilmalämpöpumppujen yleisimmistä vioista ja tilaa huolto nopeasti täältä

tai soita ammattilaisillemme 010 666 7282


 

Maksutavat ja rahoitus

Käteinen, pankkikortti, luottokortti, lasku, osamaksu

Nordea osamaksurahoitus, ilmalämpöpumppu alkaen 17 €/kuussa, asennettuna 30 €/kuussa.

 

Mahdollisuus joustorahoitukseen

Nordea Joustorahoitus. Joustoa elämään
 • Rahoitus jopa 25.000 € asti
 • Maksuaikaa jopa yli 10 vuotta
 • Aina vähintään 1 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
 • 5000 € summasta minimi kuukausierä vain 60 €
 • Voit maksaa luoton kerralla pois ilman lisäkuluja
 • Mahdollisuus valita kaksi maksuvapaata kuukautta vuosittain
 • Edullinen korko 6.00 % + 3kk euribor
 • Tilinhoitomaksu 7 €/kk

Joustorahoituksen todellinen vuosikorko 5 000 euron käytössä olevalle luotolle on 11,1 %, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (02/2018) + 6 % ja siinä on huomioitu kuukausittainen 7 euron tilinhoitomaksu sekä mahdollinen 50 euron avausmaksu. Joustorahoitus on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto. Luottoraja on 1 700–25 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Lue lisää täältä

Jousto osamaksu

 • Laskulla 14 maksuaikaa
 • Osamaksulla jopa 12 tai 24 kuukausierää

 

Aktiiviraha luotto erittäin pienillä käyttökuluilla

Tutustu Aktiivirahaan tämän linkin kautta.

 

Mash lasku ja osamaksu

14 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Lue lisää tämän linkin kautta.

 

KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi
 


Ilmalämpöpumppua valittaessa tutustu ensin ilmalämpöpumppu tietosivuihimme.

Oppaassamme olemme pyrkineet antamaan vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin (FAQ = Frequently Asked Questions), joita esitetään kun mietitään millainen ilmalämpöpumppu on sopiva.

Mitä hyötyä ilmalämpöpumpusta on?

SÄÄSTÄT TUTKITUSTI 30% ILMALÄMPÖPUMPUN AVULLA

Motivan tutkimuksen mukaan kotitalouksien energiankulutus ilmalämpöpumpun hankinnan jälkeen laski suurimmassa osassa kohteita. Kokonaisenergiakulutus laski jopa 1 000 – 5 000 kWh vuodessa. Suurin mitattu kohdekohtainen energiansäästö oli huimat yli 8 000 kWh.

Lähde: Motiva: Tutkittua energiansäästöä ilmalämpöpumpulla

 

 


  Mitsubishi LN-ilmalämpöpumppujen esite

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Suosittelemme kaikkien yhteystietokenttien täyttämistä asian käsittelyn nopeuttamiseksi. Käsittelemme aina ensisijaisina täydellisillä yhteystiedoilla varustetut yhteydenotot.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi