Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Ilmalämpöpumpuissa asennukset menee tammikuulle.
Muissa lämpöpumpuissa normaalit asennusajat.

 • Huippu uutuus! Toshiba Premium RAS ilmalämpöpumput ovat nyt myynnissä. Hinta alk 1579€
 • Panasonic HZ9RKE ilmalämpöpumpun ostajalle nyt etäohjauslaite kaupanpäälle! Rajoitettu erä!
 • Huippu uutuus! Tehokas Mitsubishi LN-ilmalämpöpumppu.Hinta alk. 1549€
 • Uskomattomat Panasonic ilmalämpöpumppu poistotarjoukset! Rajoitettu erä! Hinta alk. 699€
 • ilmalämpöpumppu panasonic nz50

Ilmalämpöpumppu Panasonic HZ9RKE WiFi

Uskomaton tarjous! Edullinen WiFi ilmalämpöpumppu!
Ilmalämpöpumpun hinta asennettuna vain 2 066€*

* Ilmalämpöpumpun asennukseen lisätään alueella 1. matka-aika
   ja km yht. 99€ / tilaus.
* Alue 2. hinnoitellaan tarjouksen mukaan.


Keskikokoisiin ja suuriin asuntoihin PANASONIC HZ9RKE WiFi ilmalämpöpumppupaketti

 • Uusi ja huikea Smart Energy - etäohjaus
 • Helppokäyttöinen ohjausjärjestelmä, jolla hoituu lämmityksen etäohjaus, kodin energiankulutuksen valvonta sekä energiatehokkuuden parantaminen
 • Lisäksi voit yhdistää laitteen osaksi kodin turvajärjestelmää
 • Paketti sisältää HZ9RKE ilmalämpöpumpun sekä Verisuren Smart Energy Boxin
 • Suomenkielinen Verisure -sovellus on ladattavissa iOS-, Android- sekä Windows 8 -laitteisiin
 • HZ9RKE tuottaa lämpöä jopa -35 pakkasessa
 • Luotettava ilmalämpöpumppu kodin viilennykseen ja lämmitykseen
 • Kesäkuumalla kodin nautinnollisen viileänä pitävä ilmastointilaite
 • Erinomainen vuosihyötysuhde SCOP 5,2
 • Energialuokka A+++
 • Jäähdytysteho: 2,5 (0,85-3,0) kW
 • Sisäyksikön mitat: K295 x L870 x S255
 • 80-140m2  tilaan

Takuu 4 vuotta kotitalouksissa ja 2 vuotta yrityskäytössä.


TUNNEMME ILMALÄMPÖPUMPUT JA AUTAMME SINUA!

Etkö ole varma millainen ilmalämpöpumppu juuri sinulle sopii? Ota yhteyttä Mr.LVI:lle 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Tekniset myyjämme tuntevat niin uudet kuin vanhat laitteet sekä niiden toiminnan. Autamme Sinua ilmalämpöpumpun valinnassa tai teknisissä ongelmissa, oli vanha ilmalämpöpumppusi millainen tahansa.

 

smile  Toimitus: Heti varastolta
smile  Asennus: Asennusaikoja vapaana
smile  Turvallisuus: Tukes hyväksymä liike
smile  Toimitusaika: 1-5 arkipäivää
smile  Rahti: Tilauksen nouto varastolta 0€
 Meiltä myös edullinen asennus ja huolto

Hinta: 1485,00 €
ASENNUS
Valmistaja: PANASONIC

Uusi älykäs ja etäohjattava HZ9RKE ilmalämpöpumppu

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

Uuden Smart Energy -ohjausjärjestelmän avulla teet Panasonicin ilmalämpöpumpusta entistä älykkäämmän. Sen avulla ohjaat ja valvot kodin tai mökin lämmitystä missä ja milloin vain! Smart Energy -ohjausjärjestelmä liittää Panasonicin ilmalämpöpumpun Verisuren mobiilisovellukseen ja tekee laitteen käyttämisestä entistä helpompaa, älykkäämpää ja monipuolisempaa. Voit esimerkiksi säätää kesäasuntosi lämpötilaa helposti vaikka kännykälläsi. Lisäksi voit yhdistää laitteen osaksi kodin turvajärjestelmää. 

 

Uuden Smart Energy -moduulin avulla Verisure -sovellus toimii Panasonicin ilmalämpöpumpun kaukosäätimenä. Verisure-sovelluksella voit sammuttaa ja käynnistää pumpun, asettaa lämpötilan, säätää puhaltimen nopeutta ja ilmavirran suuntaa sekä valita laitteen perustilan. Mahdollisuuksia voit kasvattaa kytkemällä ilmalämpöpumpun Verisure-turvajärjestelmään. Näin ohjauksessa voidaan hyödyntää järjestelmän muista laitteista saatavia tietoja.

 

Oikein tehty ilmalämpöpumpun asennus ja laitteen sijoittelu mahdollistavat ilmalämpöpumpun mahdollisimman energiatehokkaan toiminnan. Kodin energiatehokkuutta voit lisätä entisestään etäohjaamalla ilmalämpöpumpun lämmitystä. Lämmityksen etäohjauksella voit valvoa kodin energiankulutusta, parantaa energiatehokkuutta, kohentaa kodin sisäilmaa sekä säästää lämmityskustannuksissa.

 

Smart Energyn avulla ilmalämpöpumppuun voidaan myös asettaa tapahtumaohjauksia, esimerkiksi ohjelmoida se lämmittämään tai viilentämään kotia automaattisesti, kun turvajärjestelmä kytketään päälle tai pois. Sovellukseen on myös mahdollista yhdistää säätietoja sekä energian hintoja, jolloin saadaan reaaliaikainen kuva kodin energiankulutuksesta. Kulutusta voidaan verrata esimerkiksi edelliseen viikkoon tai kuukauteen. Puhelimeen tuleva ilmoitus varoittaa poikkeuksellisesti nousevasta energiankulutuksesta ja auttaa välttymään yllättäviltä sähkölaskuilta. Sovellus tulee tarjoamaan myös vinkkejä lämpöpumpun käytön tehostamiseksi ja lämmityskulujen pienentämiseksi.

 

Panasonic HZ9RKE WiFi ilmalämpöpumppupaketti sisältää HZ9RKE ilmalämpöpumpun sekä Verisuren Smart Energy Boxin (= VBox Mini -sovittimen ja Smart Energy moduulin).  Sovitinosa on helppo asentaa itse, ohjeet löytyvät myös Verisuren verkkosivuilta. Sovitin kytketään Ethernet-kaapelilla reitittimeen tai modeemiin. Smart Energy -moduuli sekä ilmalämpöpumppu tulee asennuttaa aina valtuutetulla ja koulutetulla Panasonic-ilmalämpöpumppujen asentajalla. Mr.LVI hoitaa nämä asennukset nopeasti ja luotettavasti, ilman yllätyskuluja.

 

Suomenkielinen Verisure -sovellus on ladattavissa iOS-, Android- sekä Windows 8 -laitteisiin.

 

Panasonic HZ9RKEn entistä parempi vuosihyötysuhde

Ilmalämpöpumppu Panasonic HZ9RKE toimii uudella kylmäaineella R32, joka on entistä ympäristöystävällisempi. Se pienentää samalla hiilijalanjäljen jopa neljännesosaan!

 

Panasonic HZ9RKE on kuin uusi lippulaiva uuden ympäristöystävällisen kylmäaineen sekä lämmitys- ja jäähdytystehon ansiosta. Uusi kylmäaine nostaa aiemmin testimenestystä keränneen Panasonic ilmalämpöpumpun parhaimpaan energialuokkaan (A+++). Panasonic HZ9RKE on kestävä ilmalämpöpumppu valinta kodin lämmitykseen ja viilennykseen.

 

Ilmalämpöpumppu on erittäin hiljainen ja tarjoaa tasaista lämmitystä/viilennystä isoonkin kotiin. Tilasuositus Panasonic HZ9RKE ilmalämpöpumpussa on 80-120m2. Ilmalämpöpumpusta löytyy myös liitäntä KNX-väyläsovittimelle.

 

Panasonic HZ-mallisto tuottaa lämpöpä jopa -35 asteen pakkasesta ja tarjoaa yli kahden kilowatin lämmitystehon vielä -25 asteessa. Panasonic HZ9RKE ilmalämpöpumpussa on erinomainen vuosihyötysuhde SCOP 5,2. Siitä löytyy myös lisäksi Econavi-ohjaus, nanoteknologiaanperustuva ilmanpuhdistus sekä takkatoiminto. Näillä ilmalämpöpumpun erikoisominaisuuksilla energian säästämisestä tulee todella mukavaa.

 

Panasonic HZ9 RKE Ilmalämpöpumppu erinomaisella hinta-laatu suhteella


Panasonic HZ9RKE -ilmalämpöpumppu ei ole huokeasta hinnastaan huolimatta kaikkein halvin, mutta sen kestävyys ja hyvät ominaisuudet tekevät siitä ehkä hintaluokkansa parhaan ilmalämpöpumpun. Panasonic HZ9 RKE -ilmalämpöpumppu on suunniteltu Suomen olosuhteisiin sopivaksi ja on laatuunsa nähden edullinen!

 

Panasonic ilmalämpöpumput ovat lämmittäneet suomalaisia koteja vuosikymmenten ajan ja osoittaneet kestävyytensä. Ne ovat menestyneet useissa ilmalämpöpumppu-vertailuissa ja vuonna 2013 Pasonic-perheen HE12 oli kirkkaasti Tekniikan Maailman testivoittaja!


Panasonicin ilmalämpöpumppujen laadusta kertoo myös 4 vuoden  takuu.


Panasonic HZ9RKE ilmalämpöpumpun tekniset ominaisuudet

Sisäyksikkö CS-HZ9RKE
Sisäyksikön mitat K/L/S 295mm/870mm/255mm
Paino/ kg 10 kg
Äänitaso sisäyksikkö (dB (A)) 18-44 dB (A)
Ulkoyksikkö CU-HZ9RKE
Ulkoyksikön mitat K/L/S 622mm/824mm/299mm
Paino/ kg 38 kg
Äänitaso ulkoyksikkö(dB) (A)) 47 dB (A)
Suurin lämmitysteho (kW) 6,65 kW
Lämmitysteho 3,20 (0,85–6,65) kW
Lämmitysteho -7ºC:ssa (kW) 4,1 kW
Vuosihyötysuhde SCOP/energialuokka 5,2/A+++
P design -10ºC:ssa (kW) 3,0 kW
Jäähdytysteho (kW) 2,5 (0,85-3,0) kW
Kylmäkerroin (SEER) 7,8 kW/A++
Sähkönkulutus (W) 165-1760 W
Virransyöttö/ sulake (A) 10 A

paras ratkaisu

Asennuspakettimme sisältää kaiken. Saat ilmalämpöpumpun asennettuna nopeasti yhdellä kerralla kotiisi. Nordea osamaksulla alkaen 17 euroa kuussa.

Kutsu Mr. LVI MAKSUTTOMALLE KARTOITUSKÄYNNILLE! Ilmaisella kartoituskäynnillä Mr.LVI Lämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun.

 

Meiltä aina paras ja edullinen asennus!

Asennuksen hankkiminen muualta ostettuun ilmalämpöpumppuun voi olla hyvinkin hankalaa. Hankkimalla ilmalämpöpumpun ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät ilmalämpöpumpun ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Hanki ilmalämpöpumpun asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

Tukes muistuttaa, että ilmalämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että ilmalämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet.

 

Tukes suosittelee, että ilmalämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

 

Ilmalämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy ilmalämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

PERUSASENNUSALUEET

ALUE 1

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, NURMIJÄRVI, KIRKKONUMMI, PORVOO, KLAUKKALA, PORNAINEN, VEIKKOLA, VIHTI

ALUE 2

RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, RAASEPORI, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA

 

 

ONKO ILMALÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMALÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Käytössä olevan ilmalämpöpumpun yleisimmät ongelmat ovat:

- ilmalämpöpumppu ei lämmitä
- ilmalämpöpumppu ei lämmitä
- käyntiääni poikkeaa normaalista
- vettä vuotaa lattialle
- ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennyt ei toimi
- näyttö on pimeänä

Mr. LVI LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMALÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

MM. PANASONIC, MITSUBISHI, TOSHIBA, GREE, NIBE

Nyt tarjous, ilmalämpöpumpun huolto vain alk. 199€! Osta täältä

 

Katso Mr. LVI  Ilmalämpöpumppu korjaus ja huolto hinnasto

Missä vika? Lue lisää ilmalämpöpumppujen yleisimmistä vioista ja tilaa huolto nopeasti täältä

tai soita ammattilaisillemme 010 666 7282


 

Maksutavat ja rahoitus

Käteinen, pankkikortti, luottokortti, lasku, osamaksu

Nordea osamaksurahoitus, ilmalämpöpumppu alkaen 17 €/kuussa, asennettuna 30 €/kuussa.

 

Mahdollisuus joustorahoitukseen

Nordea Joustorahoitus. Joustoa elämään
 • Rahoitus jopa 25.000 € asti
 • Maksuaikaa jopa yli 10 vuotta
 • Aina vähintään 1 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
 • 5000 € summasta minimi kuukausierä vain 60 €
 • Voit maksaa luoton kerralla pois ilman lisäkuluja
 • Mahdollisuus valita kaksi maksuvapaata kuukautta vuosittain
 • Edullinen korko 6.00 % + 3kk euribor
 • Tilinhoitomaksu 7 €/kk

Joustorahoituksen todellinen vuosikorko 5 000 euron käytössä olevalle luotolle on 11,1 %, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (02/2018) + 6 % ja siinä on huomioitu kuukausittainen 7 euron tilinhoitomaksu sekä mahdollinen 50 euron avausmaksu. Joustorahoitus on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto. Luottoraja on 1 700–25 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Lue lisää täältä

Jousto osamaksu

Nordea Joustorahoitus. Joustoa elämään
 • Laskulla 14 maksuaikaa
 • Osamaksulla jopa 12 tai 24 kuukausierää

 

Lisäksi tällä hetkellä on käynnissä 3 erilaista tasarahakampanjaa:

Koroton ja kuluton jopa 10 kk maksuaika, lue lisää

Koroton jopa 10 kk tai 20 kk maksuaika, lue lisää

Koroton ja kuluton jopa 10 kk tai 20 kk maksuaika, lue lisää

 

KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 

Ilmalämpöpumppua valittaessa tutustu ensin ilmalämpöpumppu tietosivuihimme.

Oppaassamme olemme pyrkineet antamaan vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin (FAQ = Frequently Asked Questions), joita esitetään kun mietitään millainen ilmalämpöpumppu on sopiva.

Mitä hyötyä ilmalämpöpumpusta on?

SÄÄSTÄT TUTKITUSTI 30% ILMALÄMPÖPUMPUN AVULLA

Motivan tutkimuksen mukaan kotitalouksien energiankulutus ilmalämpöpumpun hankinnan jälkeen laski suurimmassa osassa kohteita. Kokonaisenergiakulutus laski jopa 1 000 – 5 000 kWh vuodessa. Suurin mitattu kohdekohtainen energiansäästö oli huimat yli 8 000 kWh.
Lähde: Motiva: Tutkittua energiansäästöä ilmalämpöpumpulla

 

 

Meiltä löydät myös Panasonic-ilmalämpöpumpun varaosia

Kysy varaosaa -lomakkeella voit kysyä helposti varaosaa. Pyrimme vastaamaan kyselyysi mahdollisimman pikaisesti, viimeistään seuraavana työpäivänä.

Voit myös soittaa asiakaspalveluumme, puh. 010 666 72 82.

 


Panasonic Z-sarjan ilmalämpöpumput esite

Panasonic HZ-sarjan ilmalämpöpumput esite

Panasonic HZ9 Wifi ilmalämpöpumpun asennusohje

Panasonic HZ9 Wifi ilmalämpöpumpun käyttöohje

Panasonic ilmalämpöpumput esite

 Smart Energy - ohjausjärjestelmän esite

Takuuehdot

 


Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Suosittelemme kaikkien yhteystietokenttien täyttämistä asian käsittelyn nopeuttamiseksi. Käsittelemme aina ensisijaisina täydellisillä yhteystiedoilla varustetut yhteydenotot.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi