Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

Referenssikohde ilmalämpöpumppu Panasonic HZ12RKE

 

Risto Varis: “Olen todella tyytyväinen Mr. LVI:n toimintaan ja uuteen Panasonic HZ12RKE ilmalämpöpumppuun!”

 

Porvoolaisen Risto Variksen sekä hänen perheensä omakotitaloon asennettiin Panasonicin HZ12RKE ilmalämpöpumppu. Aiempana lämmitysmuotona toiminut kaukolämpö ei pysynyt riittävällä tasolla mukana eri vuoden- ja vuorokaudenaikojen lämpötilojen vaihteluissa. Tilannetta kompensoimaan valittiin Panasonicin ilmalämpöpumppujen hyvän hinta-laatusuhteen omaava lippulaiva HZ12RKE. Asennuksesta vastasi tietenkin Mr. LVI.

 

 Referenssikohde: Panasonic HZ12RKE ilmalämpöpumpun asennus, Panasonic HZ12RKE ilmalämpöpumpun sisäyksikkö


– Halusimme yksinkertaisesti hankkia kerralla kunnollisen, kestävän ja toimintavarman ilmalämpöpumpun, joka tuo mukavuutta asumiseen lämmittäen talvella ja viilentäen kesällä, Risto Varis kiteyttää.

Ilmalämpöpumpulla lähdettiin kompensoimaan kaukolämmön reagointikykyä suhteessa säävaihteluihin. Kaukolämpökoneisto reagoi Riston mukaan todella hitaasti eri vuoden- ja vuorokaudenaikojen tuomiin lämpötilojen muutoksiin.

– Tämän takia varsinkin syksyt sekä keväät olivat kylmiä sekä kosteita, kun lämmitys ei pysynyt vuorokausivaihtelun perässä. Sitten taas kun oli talvi, niin lämmitys pääsi kunnolla mukaan talon lämmittämiseen, mutta kustannukset kaukolämmöstä huolimatta olivat päätä huimaavat, Risto summaa.

"Mr. LVI:n Ilmainen kartoitus ja osaaminen vakuuttivat."

Ilmalämpöpumppua etsiessään kiinnosti Ristoa erityisesti Panasonicin juuri markkinoille tullut HZ-mallisto ja sekä mallina tarkemmin HZ12RKE, joka on varustettu uudella R32 kylmäaineella. Kyseinen kylmäaine pienentää hiilijalanjäljen jopa neljännekseen aiemmasta. Etsiessään Panasonicin jälleenmyyjiä löysi Risto Mr. LVI:n ja jätti tarjouspyynnön.

– Päädyimme pyytämään tarjouksia useista paikoista. Mr.LVI:ltä tuli tarjouspyynnön jälkeen yhteydenotto nopeasti. He tarjosivat ilmaisen kartoituksen ja asentaja kävi paikan päällä katsomassa asuntomme. Samalla saimme esittää toiveita ja suunnitella yhdessä hänen kanssaan asennusta. Asentaja myös kertoi, että kaikki asennusputkitukset suojataan siististi kouruilla, jolloin lopputuloksesta saadaan tyylikäs eivätkä linnut pääse silloin nokkimaan putkituksia rikki.

Käynnin jälkeisenä päivänä tuli tarjous ilmalämpöpumpun asentamisesta Riston sähköpostiin ja sopimus työn toteuttamisesta syntyi. Sopimuksen yhteydessä päädyttiin asentamaan Ristoa kiinnostanut Panasonic HZ12RKE ilmalämpöpumppu. Panasonic ilmalämpöpumpuissa vetosi perheeseen niiden helppokäyttöisyys, hiljaisuus, toimintavarmuus ja ylläpitolämpö-toiminto.

– Sain yhden halvemmankin tarjouksen, mutta tässä tapauksessa muutaman kympin hintaero haitannut ja päätös syntyi, koska Mr. LVI vakuutti minut tietämyksellään ja osaamisellaan. Mr. LVI:ltä sain kartoituksen jälkeen selkeän tarjoushinnan, jossa kaikki asiat oli huomioitu ja luvattiin ettei tule mitään yllätyskuluja, Risto kertoo.

“Apu ja neuvot saatavilla asennuksen jälkeenkin”

Itse asennus oli yhden päivän työ. Mr. LVI:n asentaja aloitti työnsä aamulla ja jo iltapäivällä oli uusi ilmalämpöpumppu paikoillaan. Asennuksen jälkeen pidettiin Mr. LVI:n toimesta käyttökoulutus, jossa käytiin läpi pumpun toimintaperiaatteet. Käyttökoulutuksen jälkeen sai perhe itselleen ilmalämpöpumpun käyttöohjeet sekä asennuspöytäkirjan.

– Asentaja kertoi miten meille asennus etenee ja mihin aikaan ilmalämpöpumppu on toimintakunnossa. Asennus eteni aikataulun mukaan. Käyttökoulutuksessa asentaja kertoi selkeästi miten uusi ilmalämpöpumppu toimii ja miten siitä saa parhaan hyödyn irti. Läpikäytiin myös puhdistus ja hoito-ohjeet. Asentaja kertoi, että mikäli jotain kysyttävää tai ongelmia tulee niin Mr. LVI:n asiakaspalvelu auttaa ja neuvoo myös asennuksen jälkeen asiakkaitaan, Risto kiittelee.

“Hiljainen pumppu tuo tasaista lämpöä koko taloon”

Ilmalämpöpumppun asennuksen jälkeinen lopputulos on miellyttänyt perhettä. Risto voikin suositella pumppua välittömästi jo mukavuuden sekä asumisen kannalta. Pumppu on hiljainen ja tuo tasaista lämpöä ympäri koko taloon. Mr. LVI saa Ristolta kiitosta nopeasta ja selkeästä alustuksestaan ja neuvonnastaan, kilpailukykyisestä tarjouksestaan sekä asentajansa asiantuntemuksesta.

– Asennuksen jälkeen olin hämmästynyt miten hyvin ja helposti kaikki meni. Ilmalämpöpumppu on tyylikkäästi asennettu. Lisäksi erityistoiveeni erivärisistä kouruista sisään ja ulos oli otettu huomioon, Risto kiittelee.

– Uusi ilmalämpöpumppu on todella hyvä ja jopa paljon parempi kuin mitä odotin. Olen todella tyytyväinen Mr. LVI:n toimintaan ja uuteen Panasonic HZ12RKE ilmalämpöpumppuun ja voin suositella molempia kaikille!

Referenssikohde: Panasonic HZ12RKE ilmalämpöpumpun asennus, Panasonic HZ12 RKE ilmalämpöpumpun ulkoyksikkö

 

   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Verottaja Kotitalousvähennys ohje

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä normaalisti 2 250 € / henkilö, mutta vuosina 2022-2027 öljylämmityksestä pois siirtyville enimmäismäärä on 3500 €!

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.