Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Ilmalämpöpumpujen asennukset menee helmikuulle.
Muissa lämpöpumpuissa normaalit asennusajat.

Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric FH25

Edullinen ilmalämpöpumppu tarjous! 
Ilmalämpöpumpun hinta asennettuna alk. 1830€*

* Ilmalämpöpumpun asennukseen lisätään alueella 1. matka-aika
   ja km yht. 99€ / tilaus.
* Alue 2. hinnoitellaan tarjouksen mukaan.


Omakotitalojen viilennykseen ja lämmitykseen MITSUBISHI ELECTRIC FH25

 • SUOMEN EHKÄ EDULLISIN HINTA!
 • Säästöä lämmityskuluissa jopa 55%
 • Markkinoiden hiljaisin
 • Energiatehokas, sisältää ainutlaatuiset kaksoisohjaussiivekkeet
 • Jäähdytys, lämmitys, ylläpitolämpö ja takkatoiminto ym.
 • Tehokas ilmansuodatus poistaa jopa 99 % epäpuhtauksista
 • Takuu 3 vuotta + kompressorin materiaalitakuu 5 vuotta
 • Erinomainen lämmitysteho 6,3 kW (nimellisteho 3,2kW)
 • Pinta-ala suositus n.140m2

Takuu 3 vuotta + kompressorin materiaalitakuu 5 vuotta 

Tutustu VTT:n ilmalämpöpumppuvertailuihin ja testiraportteihin täältä.


TUNNEMME ILMALÄMPÖPUMPUT JA AUTAMME SINUA!

Etkö ole varma millainen ilmalämpöpumppu juuri sinulle sopii? Ota yhteyttä Mr.LVI:lle 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Tekniset myyjämme tuntevat niin uudet kuin vanhat laitteet sekä niiden toiminnan. Autamme Sinua ilmalämpöpumpun valinnassa tai teknisissä ongelmissa, oli vanha ilmalämpöpumppusi millainen tahansa.

 

smile  Toimitus: Heti varastolta
smile  Asennus: Asennusaikoja vapaana
smile  Turvallisuus: Tukes hyväksymä liike
smile  Toimitusaika: 1-5 arkipäivää
smile  Rahti: Tilauksen nouto varastolta 0€
 Meiltä myös edullinen asennus ja huolto


Lue koko tiedote täältä

 

Lue lisää: Edullinen rahoitus Mr.LVI:ltä

Arvostelu: 5/5
Hinta: 1999,00 €
Hinta: 1249,00 €
ALE
38 %
ALE
38 %
MALLI
Valmistaja: Mitsubishi

MITSUBISHI ELECTRIC FH25 ilmälämpöpumppu on markkinoiden hiljaisin!

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

Mitsubishi Elektric -ilmalämpöpumpun äänitaso on vain 20dB(A). Mitsubishin FH 25 -ilmalämpöpumpun uusi suurennettu lämmönvaihdin mahdollistaa suuren lämmitystehon ja lämpökertoimen, vähentäen ilman painevastusta joka mahdollistaa entistä hiljaisemman ilman läpivirtauksen ja näin samalla valtavan lämmitystehonlisäyksen. Puhallinsiiven suuri halkaisija tarkoittaa alentunutta puhalluksen äänitasoa. Tämä Mitsibishi -ilmalämpöpumppu toimii tehokkaasti, mutta kuitenkin niin hiljaa, että tuskin edes huomaat sitä. 

 

Mitsubishi Electric FH25 ilmalämpöpumppu on suunniteltu toimimaan Suomen ankarissa olosuhteissa. Mitsubishi FH -sarjan ilmalämpöpumppu on luotettava lämmönlähde pohjoisen koteihin vuosiksi eteenpäin. Ilmalämpöpumppu toimii kaikissa lämpötiloissa ja mikä parasta,voit säästää suorasähkölämmitteisen asuntosi lämmityskuluissa jopa 55 %! Hyperlämmitystoiminto mahdollistaa lämmityksen vielä ulkolämpötilan ollessa  -25°C. Ilmalämpöpumppua voidaan vastaavasti kesäkuumalla käytää ilmastointilaitteena viilennykseen. 

 

Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Elektric MSZ-FH25 mallissa on ainutlaatuiset kaksoisohjaussiivekkeet. Kaksoissiivekeohjauksen avulla ilmavirta voidaan jakaa eri suuntiin, niin lämiityksessä kuin myös viilennyskäytössä. Esimerkiksi jopa asunnon eri kerroksiin.

 

Mitsubishi Electric Inverter FH25 ilmalämpöpumppu lämmittää kotisi edullisesti

Mitsubishi F25 ilmalämpöpumpun sisältyvä automaattinen lämpötilanmuutos toiminto säästää energiaa poissa ollessasi. Mitsubishi FH25 -lmalämpöpumpussa on säädintoiminto lämpötilanmuutokselle ns. kaksoisasetukselle. Kaksoisasetustoiminto huomioi poissaolon kun postut huoneesta. Asetuslämpötila nousee jäähdytyksellä ja laskee lämmityksellä. Ihmistunnistin havaitsee ihmisen poissaolon. Palatessasi takaisin, lämpötilas palautuu alkuperäiseen asetukseen. Uusi säädin toimii kaksoisasetuksella jolloin lämpötila muuttuu ensin 1 - 2°C ja jos poissaoloaika on pidempi. lämpötilan muutos suurenee. Jo 2°C-asteen muutos voi saada aikaan 10% energiansäästön lämmitystoiminnolla. 

 

Mitsubishi ilmalämpöpumppu sisältää myös ylläpitolämpötilatoiminnon. Alhainen ylläpito/ ylläpitolämpötila +10°C on toiminto jonka voi aktivoida, kun et oleskele rakennuksessa pitkään aikaan. Tämä toiminto on hyödyllinen etenkin kesäasuntokäytössä.

 

Viikkoajastimella pienennät entisestään energiakustannuksia ja kasvatat käyttömukavuutta.Tämä on uusi toiminto Mitsubishi Electric FH-malleille, jolloin voit säätää lämpötilan koko viikon ajaksi.

 

Ilmalämpöpumppu joka puhdistaa sisäilmaa ja tuottaa viileyttä vedottomasti

Perheesi  ja asuntosi voi paremmin, sillä Mitsubishi Electric FH25 ilmalämpöpumppu puhdistaa sisäilmaa ja viilentää kesäkuumalla miellyttävästi. Samalla Mitsubishi FH25 -ilmalämpöpumppu vähentää kosteutta ja asunnon homehtumisriskiä. Mitsubishi Electric FH25 ilmalämpöpumpussa on ainutlaatuisia integroituja suodattimia eri epäpuhtauksille. Plasmayksikkö ja W-suodatin torjuvat leijuvat sieni-itiöt-, virukset-, home-itiöt-, allergeenit. Ilmansuodatus näille on erittäin hyvä ja poistaa jopa 99% epäpuhtauksista.

 

Ilmalämpöpumppu on varustettu l-see sensor -toiminnolla, joka tuottaa lämpöä tai viileyttä vedottomasti. l-see sensor on ihmistunnistin, jonka avulla ilmavirta voidaan kohdistaa ihmiseen tai ohi ihmisestä. Sensori ei reagoi kotieläimiin.

 

Tuuletinkäyttö on uusi toiminto, jonka avulla voit kierrättää sisäilmaa ilman, että Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppu osallistuu huoneen lämmitykseen tai jäähdytykseen.Tämä toiminto on hyödyllinen mm. silloin, kun takkaa on lämmitetty ja sen aikaansaama lämpö halutaan levittää laajemmin asuntoon.


Erinomainen testitulos VTT:n tekemässä testissä!

Maahantuojan VTT:llä teettämissä testeissä, Mitsubishi Electrc FH25 -ilmalämpöpumppu tuotti sisäyksikön ilmuilman lämmöksi +19.5 astetta kun mitattava ulkolämpötila oli -26 astetta. Puhaltimen säätöasento oli 3 maksimi-säätöasennon asemasta. Mitsubishi Electric FH25 -ilmalämpöpumppu kävi sulatusjaksoja lukuunottamatta keskeytyksettä lämmitystoiminnalla koko toimintakokeen ajan. Ulkoyksikön kondenssivesiallas (varustettu sulanapitovastuksella) pysyi sulana koko toimintakokeen ajan.

- lämpöteho max. 3,5 kW on vertailun korkein
- lämpökerroin on hyvä ja jatkuu hyvänä kovillakin pakkasilla


Testitulos kokonaisuudessaan löytyy: 
VTT:n testiraportit - Ilmalämpöpumppuvertailu 9-sarjan (9000 Btu) laitteet
Mitsubishi Electric MSZ-FH25VE + MUZ-FH25VEHZ

 

Tutustu myös muihin VTT:n ilmalämpöpumppu vertailuihin ja testiraportteihin täältä.


Mitsubishi Electric FH25 ilmalämpöpumpun tekniset tiedot

Sisäyksikkö: MSZ-FH25VE
Mitat: kork. 305mm(+17) lev. 925mm syv. 234mm
Ulkoyksikkö: MUZ-FH25VEHZ
Mitat: kork. 550mm lev. 800 mm syv. 285 mm
Lämmitystoiminto  
Lämmitysteho(nimellisteho) 1,0-6,3 (3,2) kW
Toiminta-alu(ulkolämpötila) -25~+24 °C
Omakäyttöteho,nimellisteho 0,58 kW
COP, lämpökerroin W/W 5,52
SCOP, lämpökerroin W/W 4,90
Energiatehokkuusluokka A++
Jäähdytystoiminto  
Jäähdytysteho(nimellisteho) 0,8-3,5 (2,5) kW
Toimintoalue(ulkolämpötila) -10~+46 °C
Omakäyttöteho,nimellisteho 0,485 kW
EER, energiatehokkuuskerroin W/W 5,15
SEER   9,1
Energiatehokkuusluokka A+++

Asennuspakettimme sisältää kaiken. Saat ilmalämpöpumpun asennettuna nopeasti yhdellä kerralla kotiisi. Nordea osamaksulla alkaen 17 euroa kuussa.

Kutsu Mr. LVI MAKSUTTOMALLE KARTOITUSKÄYNNILLE! Ilmaisella kartoituskäynnillä Mr.LVI Lämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun.

 

Meiltä aina paras ja edullinen asennus!

Asennuksen hankkiminen muualta ostettuun ilmalämpöpumppuun voi olla hyvinkin hankalaa. Hankkimalla ilmalämpöpumpun ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät ilmalämpöpumpun ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Hanki ilmalämpöpumpun asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

Tukes muistuttaa, että ilmalämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että ilmalämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet.

 

Tukes suosittelee, että ilmalämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

 

Ilmalämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy ilmalämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

PERUSASENNUSALUEET

ALUE 1

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, NURMIJÄRVI, KIRKKONUMMI, PORVOO, KLAUKKALA, PORNAINEN, VEIKKOLA, VIHTI

ALUE 2

RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, RAASEPORI, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA

 

 

ONKO ILMALÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMALÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Käytössä olevan ilmalämpöpumpun yleisimmät ongelmat ovat:

- ilmalämpöpumppu ei lämmitä
- ilmalämpöpumppu ei lämmitä
- käyntiääni poikkeaa normaalista
- vettä vuotaa lattialle
- ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennyt ei toimi
- näyttö on pimeänä

Mr. LVI LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMALÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

MM. PANASONIC, MITSUBISHI, TOSHIBA, GREE, NIBE

Nyt tarjous, ilmalämpöpumpun huolto vain alk. 199€! Osta täältä

 

Katso Mr. LVI  Ilmalämpöpumppu korjaus ja huolto hinnasto

Missä vika? Lue lisää ilmalämpöpumppujen yleisimmistä vioista ja tilaa huolto nopeasti täältä

tai soita ammattilaisillemme 010 666 7282


 

Maksutavat ja rahoitus

Käteinen, pankkikortti, luottokortti, lasku, osamaksu

Nordea osamaksurahoitus, ilmalämpöpumppu alkaen 17 €/kuussa, asennettuna 30 €/kuussa.

 

Mahdollisuus joustorahoitukseen

Nordea Joustorahoitus. Joustoa elämään
 • Rahoitus jopa 25.000 € asti
 • Maksuaikaa jopa yli 10 vuotta
 • Aina vähintään 1 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
 • 5000 € summasta minimi kuukausierä vain 60 €
 • Voit maksaa luoton kerralla pois ilman lisäkuluja
 • Mahdollisuus valita kaksi maksuvapaata kuukautta vuosittain
 • Edullinen korko 6.00 % + 3kk euribor
 • Tilinhoitomaksu 7 €/kk

Joustorahoituksen todellinen vuosikorko 5 000 euron käytössä olevalle luotolle on 11,1 %, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (02/2018) + 6 % ja siinä on huomioitu kuukausittainen 7 euron tilinhoitomaksu sekä mahdollinen 50 euron avausmaksu. Joustorahoitus on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto. Luottoraja on 1 700–25 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Lue lisää täältä

Jousto osamaksu

Nordea Joustorahoitus. Joustoa elämään
 • Laskulla 14 maksuaikaa
 • Osamaksulla jopa 12 tai 24 kuukausierää

 

Lisäksi tällä hetkellä on käynnissä 3 erilaista tasarahakampanjaa:

Koroton ja kuluton jopa 10 kk maksuaika, lue lisää

Koroton jopa 10 kk tai 20 kk maksuaika, lue lisää

Koroton ja kuluton jopa 10 kk tai 20 kk maksuaika, lue lisää

 

KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 

Ilmalämpöpumppua valittaessa tutustu ensin ilmalämpöpumppu tietosivuihimme.

Oppaassamme olemme pyrkineet antamaan vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin (FAQ = Frequently Asked Questions), joita esitetään kun mietitään millainen ilmalämpöpumppu on sopiva.

Mitä hyötyä ilmalämpöpumpusta on?

SÄÄSTÄT TUTKITUSTI 30% ILMALÄMPÖPUMPUN AVULLA

Motivan tutkimuksen mukaan kotitalouksien energiankulutus ilmalämpöpumpun hankinnan jälkeen laski suurimmassa osassa kohteita. Kokonaisenergiakulutus laski jopa 1 000 – 5 000 kWh vuodessa. Suurin mitattu kohdekohtainen energiansäästö oli huimat yli 8 000 kWh.
Lähde: Motiva: Tutkittua energiansäästöä ilmalämpöpumpulla

 

 

 


Mitsubishi Electric FH -mallit esite
Mitsubishi Electric käyttöohje
Mitsubishi Electric asennusohje
Mitsubishi Electric kaukosäätimen pikakäyttöohje

 

 

maanantai, 14 marraskuu 2016
Meidän talossa on nyt vihdoinkin lämmintä! Ihanasti antaa lisälämpöä. On erittäin hiljainen, tuskin huomaan. Miehen on pitänyt hankkia jo vuosia sittwen, mutta aina jäänyt,
Merja Koponen
tiistai, 26 tammikuu 2016
Hyvin toimi syksyllä hankittu Mitsubishi läpi tämän ennätyksellisen pakkasjakson! Ja oli hiljainen!!
Jaakko Noronen
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Suosittelemme kaikkien yhteystietokenttien täyttämistä asian käsittelyn nopeuttamiseksi. Käsittelemme aina ensisijaisina täydellisillä yhteystiedoilla varustetut yhteydenotot.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi