Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Ilmalämpöpumpuissa asennukset menee tammikuulle.
Muissa lämpöpumpuissa normaalit asennusajat.

ILMASTOINTIKANAVIEN PUHDISTUS

Ilmastointikanavien puhdistus

Ilmanvaihdon tehtävänä on poistaa sisäilmasta rakennuksessa syntyvät epäpuhtaudet sekä tuoda takaisin sisällle puhdasta ilmaa. Ajan myötä kanavistoon kertyy pölyä, haitallisia mikrobeja sekä muita epäpuhtauksia. Kerääntyessään ne saattavat aiheuttaa mm. sisäilmaongelmia tai hengitystiesairauksia. Tämän vuoksi ilmastointikanavat/ ilmanvaihtokanavat on määräajoin tärkeä puhdistaa. Ilmanvaihtokanavien puhdistusväli on kohteesta riippuen 5- 10 vuotta.

 

Huoltamalla ilmanvaihtolaitteita säännöllisesti kasvatat niiden käyttöikää, vähennät energian kulutusta ja säästät selvää rahaa. Lisäksi kuten aiemmin mainittiin, minimoit puhtaalla sisäilmallä myös terveyshaittoja. Näiden lisäksi edistät talon rakenteiden pysymistä terveinä ja kestävinä.

 

Mr.Lvi:llä on vahva yli 20 vuoden kokemus, ammattitaito, ja osaaminen IV kanavien sekä laitteiden  asennus-, vaihto- ja huoltotöistä. Autamme sinua mielellämme kaikkiin ilmanvaihtolaitteisiin liittyvissä asioissa!

Ota meihin rohkeasti yhteyttä puhelimitse 0106667282 tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  ja pyydä tarjous!

 

Asennus-, huolto- ja vaihtoalueemme

Alue 1

Espoo, Helsinki, Kauniainen, Järvenpää, Sipoo, Tuusula, Kerava, Vantaa, Nurmijärvi, Kirkkonummi, Porvoo, Klaukkala, Pornainen, Veikkola, Vihti

Alue 2

Rajamäki, Mäntsälä, Askola, Lapinjärvi, Liljendahl, Myrskylä, Siuntio, Hyvinkää, Raasepori, Orimattila, Riihimäki, Ruotsinpyhtää, Loviisa

   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Suosittelemme kaikkien yhteystietokenttien täyttämistä asian käsittelyn nopeuttamiseksi. Käsittelemme aina ensisijaisina täydellisillä yhteystiedoilla varustetut yhteydenotot.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi