Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Ilmalämpöpumppu Panasonic NZ25VKE

Panasonic NZ25VKE ilmalämpöpumpun hinta 1 329 €
Ilmalämpöpumpun hinta asennettuna 1 910 €

* Ilmalämpöpumpun asennukseen lisätään alueella 1. matka-aika
   ja km yht. 99€ / tilaus.
* Alue 2. hinnoitellaan tarjouksen mukaan.


2019 UUTUUS ILMALÄMPÖPUMPPU!


Uudistunut Panasonic NZ25 ilmalämpöpumppu

 • Täydellinen ilmalämpöpumppu pieneen asuntoon tai mökille
 • Pinta-alasuositus: 15m² - 100m²
 • Lämmitysteho/jäähdytysteho: 3,4 kW / 2,5 kW
 • SCOP: 4,6 / A++
 • SEER: 7,2 / A++
 • Alhainen energiankulutus
 • Panasonic Comfort Cloud etäohjaus vakiona
 • Yhteensopiva ääni-avustajan kanssa (Google assistant, Alexa)
 • Ylläpitolämmitys
 • Erittäin hiljainen ilmalämpöpumppu
 • Varustettu langattomalla kauko-ohjaimella
 • Econavi ohjausjärjestelmä
 • nanoteknologiaan perustuva ilmansuodatus
 • Täydellinen vaihtopumppu
 • Ekologinen R32 kylmäaine
 • Tyylikäs muotoilu
 • Sisäyksikön mitat: 295 x 919 x 194 mm

Suomen pisin takuu 4 vuotta, takuu yrityskäytössä 2 vuotta


TUNNEMME ILMALÄMPÖPUMPUT JA AUTAMME SINUA!

Etkö ole varma millainen ilmalämpöpumppu juuri sinulle sopii? Ota yhteyttä Mr.LVI:lle 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Tekniset myyjämme tuntevat niin uudet kuin vanhat laitteet sekä niiden toiminnan. Autamme Sinua ilmalämpöpumpun valinnassa tai teknisissä ongelmissa, oli vanha ilmalämpöpumppusi millainen tahansa.

 

smile  Toimitus: Heti varastolta
smile  Asennus: Asennusaikoja vapaana
smile  Turvallisuus: Tukes hyväksymä liike
smile  Toimitusaika: 1-5 arkipäivää
smile  Rahti: Tilauksen nouto varastolta 0€
 Meiltä myös edullinen asennus ja huolto

Hinta: 1329,00 €
ASENNUS
Valmistaja: PANASONIC

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

Uusi ja tehokas Panasonic NZ25VKE ilmalämpöpumppu

Panasonic NZ sarja on nyt päivittynyt uudeksi versioksi, jossa on kaunis muotoilu sekä luotettavuus vuoden ympäri. Panasonic NZ Etherea on tehokas ja luotettava ilmalämpöpumppu joka on suunniteltu erityisesti Pohjoismaiden ankaraan ilmastoon. Tehokkaan jäähdytyksen ja lämmityksen lisäksi Panasonicin NZ -ilmalämpöpumppu sisältää sisäänrakennetun langattoman Internet yhteyden, langattoman kaukosäätimen LED-valaistuksella, ympäristöystävällisen R32 kylmäaineen, tyylikkään suunnittelun ja paljon muuta.

 

Tutustu Panasonic NZ ilmalämpöpumpun uudistettuihin ominaisuuksiin:

 

Lämmitys ja jäähdytys Panasonic NZ25 ilmalämpöpumpulla

Panasonic NZ 25 VKE ilmalämpöpumpulla on korkea energialuokka A ++ ja se tuottaa sinulle viilennystä ja lämpöä alhaisella energiankulutuksella. Jopa todella matalassa -35 ° C ulkolämpötilassa Panasonic NZ25VKE onnistuu tarjoamaan miellyttävän lämmön ja sisäilman.

 

Panasonic NZ25VKE ilmalämpöpumppu on täydellinen vaihtopumppu

Tarve päivittää nykyinen Panasonic ilmalämpöpumppu? Panasonic NZ25 ilmalämpöpumpussa on harkittu muotoilu, joka tekee siitä täydellisen korvaavan ilmalämpöpumpun vanhan Panasonic -ilmalämpöpumpun tilalle. Panasonic NZ-25-VKE ilmalämpöpumpun kiinnityksessä voidaan käyttää samoja kiinnikkeitä vanhan ilmalämpöpumpun kanssa ja asennus on helpompaa ilmalämpöpumpun asentajalle.

 

Panasonic NZ 25 VKE ilmalämpöpumpun uusi langaton kaukosäädin

Käytön helpottamiseksi Panasonic NZ25VKE ilmalämpöpumpussa on uusi kaukosäädin innovatiivisella muotoilulla.  Panasonic NZ25VKE ilmalämpöpumpun kaukosäätimessä on suurempi näyttö taustavalolla joka helpottaa hallintaa hämärämmissä huoneissa. Panasonic NZ25-VKE ilmalämpöpumpun kaukosäätimessä on sileä kansi joka estää pölyn ja lian pääsyn painikkeiden väliin, ja lämpötila on säädettävissä tarkemmin, 0,5 asteen välein.

 

Panasonic NZ25-VKE ilmalämpöpumppu on tyylikkäästi muotoiltu

Tehokkaan kapasiteettinsa ja korkean energiamerkintänsä lisäksi Panasonic NZ25VKE ilmalämpöpumpussa on myös siisti, hienovarainen muotoilu, ja Panasonic NZ25VKE ilmalämpöpumpun syvyys on vain 19,4 cm. Tämä tekee Panasonic NZ25VKE ilmalämpöpumpun sijoittamisen kotiin helpoksi, koska se sopii ahtaampaankin tilaan.

 

Panasonic NZ25 on hiljainen ilmalämpöpumppu

Panasonic NZ25 ilmalämpöpumpun äänentaso on alhaisimmillaan 19 dB (A) ja sitä pidetään yhtenä markkinoiden hiljaisimmista ilmalämpöpumpuista. Ilmalämpöpumppu Panasonic NZ 25 VKE on ihanteellinen, jos haluat sijoittaa sen olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen ilman että se tuottaa häiriötä.

 

Mökin ylläpitolämmitys Panasonic NZ-25-VKE ilmalämpöpumpulla

Panasonic NZ-25-VKE ilmalämpöpumpussa on ylläpitolämmitys -toiminto joka on erityisen kätevä mökillä pitämään talvisin yllä peruslämpöä. Panasonic NZ25VKE ilmalämpöpumpun ylläpitolämmitys estää putkien jäätymisen sekä kosteuden kertymisen tekstiileihin ja mökin rakenteisiin.

 

Panasonic NZ25 ilmalämpöpumpun ylläpitolämmitys on säädettävissä 0,5 asteen välein +8 ja +15 asteen välillä. Voit esimerkiksi asettaa Panasonic NZ25VKE ilmalämpöpumpun lämpötilan 10 asteeseen ollessasi poissa mökiltä ja saapuessasi takaisin mökille, voit etäohjauksen avulla nostaa lämpötilan 22 asteeseen paria tuntia ennen mökille saapumistasi.

 

Panasonic NZ25VKE ilmalämpöpumpun etäohjaus integroidulla Panasonic Comfort Cloudilla

Sisäänrakennetulla Wifi-laitteella voit hallita Panasonic NZ25VKE ilmalämpöpumppua älypuhelimella tai tabletilla lataamalla Panasonic Comfort Cloud sovelluksen Google Play / App storesta.

 

Panasonic NZ25VKE ilmalämpöpumpun etäohjauksessa on useita toimintoja eri käyttäjille

Panasonic Comfort Cloud sovelluksen ominaisuuksiin kuuluu mm. ilmalämpöpumpun käynnistys ja pysäytys, huoneen lämpötilan säätö, viikoittainen ohjelma, käyttötila, asetusarvo yms. Panasonic Comfort Cloud on myös yhteensopiva erilaisten ääni-avustajien kanssa, kuten Google Assistant tai Alexa.

 

1. Perheet - Aseta eri käyttäjät ja mitä huoneita käyttäjä voi hallita, katso kuinka paljon energiaa huoneiden lämmitys tai viilennys kuluttaa. Tarkista ja hallitse kesämökin lämmitystä tai viilennystä etäohjauksella.

 

2. Vuokranantajat vuokralaisten kanssa - älypuhelimen avulla voit hallita jopa 200 ilmalämpöpumppua. Näet helposti virhekoodit ja ilmalämpöpumppujen sijainnit.

 

3. Toimisto - hallitse eri toimistotiloja tai anna henkilöstölle pääsy ilmalämpöpumpun ohjaukseen. Hanki energiankulutuksen hallinta ja valmistele eri huoneet ennen ja jälkeen lomien.

 

Panasonic NZ25VKE ilmalämpöpumpun tekniset tiedot

Sisäyksikkö: CS-NZ25VKE
Ulkoyksikkö: CU-NZ25VKE
Äänitaso sisäyksikkö (lämm - jäähd): 42 / 27 / 19 — 39 / 25 / 21 dB (A)
Mitat sisäyksikkö (K x L x S): 295 x 919 x 194 mm
Mitat ulkoyksikkö (K x L x S): 622 x 824 x 299 mm
Paino: 37 kg
Lämmitysteho: 3,40 (0,85 - 6,30) kW
SCOP 4,6 / A++
Jäähdytysteho 2,50 (0,85 - 3,00) kW
SEER 7,5 / A++
Toiminta-alue (jäähdytys) (min-max) -15˜+43 ºC
Toiminta-alue (Lämmitys) (min-max) -25˜+24 ºC

paras ratkaisu

Asennuspakettimme sisältää kaiken. Saat ilmalämpöpumpun asennettuna nopeasti yhdellä kerralla kotiisi. Nordea osamaksulla alkaen 17 euroa kuussa.

Kutsu Mr. LVI MAKSUTTOMALLE KARTOITUSKÄYNNILLE! Ilmaisella kartoituskäynnillä Mr.LVI Lämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun.

 

Meiltä aina paras ja edullinen asennus!

Asennuksen hankkiminen muualta ostettuun ilmalämpöpumppuun voi olla hyvinkin hankalaa. Hankkimalla ilmalämpöpumpun ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät ilmalämpöpumpun ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Hanki ilmalämpöpumpun asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

Tukes muistuttaa, että ilmalämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että ilmalämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet.

 

Tukes suosittelee, että ilmalämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

 

Ilmalämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy ilmalämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 

PERUSASENNUSALUEET

ALUE 1

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, NURMIJÄRVI, KIRKKONUMMI, PORVOO, KLAUKKALA, PORNAINEN, VEIKKOLA, VIHTI

ALUE 2

RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, RAASEPORI, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA

 

 


Ilmalämpöpumpun osto ilman asennusta

Asiakkaan ostaessa pelkän ilmalämpöpumpun ilman myyjäliikkeen asennusta tulee hänen todentaa, että hänellä on Tukesin hyväksymä ja luvat myöntänyt asennusliike. Kirjallinen lupakyselylomake toimitetaan tilauksen jälkeen asiakkaan sähköpostiin.

Asennusliikkeen tulee pystyä tekemään mahdollisia huoltotoimenpiteitä ilmalämpöpumpulle maahantuojan takuun aikana ja vastaamaan asennuspuolen takuusta. Asennuksen jälkeen asiakkaan tulee pyytää asentajalta asennuspöytäkirja, koska maahantuojien takuut edellyttävät asennuspöytäkirjan olemassaoloa. Asennuspöytäkirjasta tulee toimittaa kopio laitteen myyjäliikkeelle sähköpostiin 2 viikon kuluessa asennuksesta, jotta takuu astuu voimaan. Tarkemman ohjeistuksen saat tarpeen tullen oston yhteydessä myyjältä.

Pyydä tarjous pelkästä laitteesta. Toimituskulut tapauskohtaisesti ja noudettaessa ilman toimituskuluja.

 

 


ONKO ILMALÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMALÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Käytössä olevan ilmalämpöpumpun yleisimmät ongelmat ovat:

- ilmalämpöpumppu ei lämmitä
- ilmalämpöpumppu ei lämmitä
- käyntiääni poikkeaa normaalista
- vettä vuotaa lattialle
- ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennyt ei toimi
- näyttö on pimeänä

Mr. LVI LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMALÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

MM. PANASONIC, MITSUBISHI, TOSHIBA, GREE, NIBE

Nyt tarjous, ilmalämpöpumpun huolto vain alk. 199€! Osta täältä

 

Katso Mr. LVI Ilmalämpöpumppu korjaus ja huolto hinnasto

Missä vika? Lue lisää ilmalämpöpumppujen yleisimmistä vioista ja tilaa huolto nopeasti täältä

tai soita ammattilaisillemme 010 666 7282


 

Maksutavat ja rahoitus

Käteinen, pankkikortti, luottokortti, lasku, osamaksu

Nordea osamaksurahoitus, ilmalämpöpumppu alkaen 17 €/kuussa, asennettuna 30 €/kuussa.

 

Mahdollisuus joustorahoitukseen

Nordea Joustorahoitus. Joustoa elämään
 • Rahoitus jopa 25.000 € asti
 • Maksuaikaa jopa yli 10 vuotta
 • Aina vähintään 1 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
 • 5000 € summasta minimi kuukausierä vain 60 €
 • Voit maksaa luoton kerralla pois ilman lisäkuluja
 • Mahdollisuus valita kaksi maksuvapaata kuukautta vuosittain
 • Edullinen korko 6.00 % + 3kk euribor
 • Tilinhoitomaksu 7 €/kk

Joustorahoituksen todellinen vuosikorko 5 000 euron käytössä olevalle luotolle on 11,1 %, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (02/2018) + 6 % ja siinä on huomioitu kuukausittainen 7 euron tilinhoitomaksu sekä mahdollinen 50 euron avausmaksu. Joustorahoitus on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto. Luottoraja on 1 700–25 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Lue lisää täältä

Jousto osamaksu

 • Laskulla 14 maksuaikaa
 • Osamaksulla jopa 12 tai 24 kuukausierää

 

Aktiiviraha luotto erittäin pienillä käyttökuluilla

Tutustu Aktiivirahaan tämän linkin kautta.

 

Mash lasku ja osamaksu

14 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Lue lisää tämän linkin kautta.

 

KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi
 


Ilmalämpöpumppua valittaessa tutustu ensin ilmalämpöpumppu tietosivuihimme.

Oppaassamme olemme pyrkineet antamaan vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin (FAQ = Frequently Asked Questions), joita esitetään kun mietitään millainen ilmalämpöpumppu on sopiva.

Mitä hyötyä ilmalämpöpumpusta on?

SÄÄSTÄT TUTKITUSTI 30% ILMALÄMPÖPUMPUN AVULLA

Motivan tutkimuksen mukaan kotitalouksien energiankulutus ilmalämpöpumpun hankinnan jälkeen laski suurimmassa osassa kohteita. Kokonaisenergiakulutus laski jopa 1 000 – 5 000 kWh vuodessa. Suurin mitattu kohdekohtainen energiansäästö oli huimat yli 8 000 kWh.

Lähde: Motiva: Tutkittua energiansäästöä ilmalämpöpumpulla

 

 


Ilmalämpöpumppu Panasonic NZ25VKE esite

 Panasonic ilmalämpöpumput tuotekuvasto

Takuuehdot

 

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Suosittelemme kaikkien yhteystietokenttien täyttämistä asian käsittelyn nopeuttamiseksi. Käsittelemme aina ensisijaisina täydellisillä yhteystiedoilla varustetut yhteydenotot.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi