Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

SOG RAHOITUS!
6KK KOROTON JA KULUTON ERÄPÄIVÄN SIIRTOKAMPANJA VOIMASSA 31.5 ASTI!

Osta Scanoffice aurinkosähköjärjestelmä, Mitsubishi, Alpha Innotec tai Gree lämpöpumppu SOG-rahoituksella!
Lue lisää täältä!

Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric RW35

Uuden Mitsubishi Electric RW35 ilmalämpöpumpun hinta 2 135 €
Ilmalämpöpumpun hinta asennettuna alk. 2 735 €*

* Ilmalämpöpumpun asennukseen lisätään matka-aika ja
    km-korvaukset yht. 99€ / tilaus.


Lisäeriä tulossa syys- ja marraskuussa! Ennakkotilaa laitteesi nyt! Rajoitettu erä!


Tehokas ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric RW35 isoihin asuintiloihin! Vuoden 2021 paras ilmalämpöpumppu kylmiin olosuhteisiin!

 • Uuden ajan Hyper Heating teknologia lämmittää -25 pakkasella 100%:sti nimellistehollaan ja on huipputehokas kylmemmilläkin keleillä!
 • Monipuoliset ominaisuudet mm.
  • Integroitu WiFi etäohjaus
  • Ylläpitolämmitys 10 °C
  • Automaattinen takkatoiminto
  • Plasma Quad Plus ilmanpuhdistus
  • Dual Barrier -pinnoite
  • Viikko- ja on / off ajastin
  • Käyttötilan valitsin
  • Toimintalukitus
  • 3D i-see-Sensor
  • Monipuoliset ilmansuuntaukset
  • Uusi R32 kylmäaine on energiatehokas ja ekologinen
  • Hiljainen ilmalämpöpumppu 19 dB(A)
 • Lämmitysteho: 1,1 - 7,0 [4,0]
 • Jäähdytysteho: 1,0 - 4,0 [3,5]
 • SCOP: 5,1 / A+++
 • SEER: 9,4 / A+++
 • Sisäyksikön mitat suulake kiinni K:305 x L: 998 x S:247 mm
  • Korkeus suulake auki: 348,5 mm
 • Sisäyksikön mahtuu asentamaan oven yläpuolelle
 • Hankintaturvatuote

3 vuoden täystakuu ja 5 vuoden kompressoritakuu


TUNNEMME ILMALÄMPÖPUMPUT JA AUTAMME SINUA!

Etkö ole varma millainen ilmalämpöpumppu juuri sinulle sopii? Ota yhteyttä Mr.LVI:lle 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Tekniset myyjämme tuntevat niin uudet kuin vanhat laitteet sekä niiden toiminnan. Autamme Sinua ilmalämpöpumpun valinnassa tai teknisissä ongelmissa, oli vanha ilmalämpöpumppusi millainen tahansa.

 

smile  Toimitus: Lisäeriä tulossa syys-marraskuussa
smile  Asennus: Asennusaikoja vapaana
smile  Turvallisuus: Tukes hyväksymä liike
smile  Toimitusaika: Varmista myyjältä
smile  Rahti: Tilauksen nouto varastolta 0€
 Meiltä myös edullinen asennus ja huolto

Hinta: 2135,00 €
MALLI
Valmistaja: Mitsubishi

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

Uusi energiatehokas Mitsubishi RW35 Hyper Heating on paras ilmalämpöpumppu suuren asunnon lämmittämiseen!

Jos lämmityslaskut aiheuttavat huolta kovilla pakkasilla, uusi ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric RW35 on ratkaisu ongelmaasi! Vuoden 2021 paras ilmalämpöpumppu Mitsubishi RW35 on huipputekniikkaa pullollaan oleva uutuus, joka tuottaa maksimaalisen lämmitystehon energiatehokkaasti myös erittäin kovilla pakkasilla.

Mitsubishi RW35 ilmalämpöpumppu on varustettu uuden ajan Hyper Heating teknologialla, joka lämmittää vähintään nimellistehonsa verran -25 asteeseen ja vielä kylmemmilläkin säillä lämmitys jatkuu huipputehokkaasti. Uuden ajan Hyper Heating Mitsubishi RW35 ilmalämpöpumppu on aiempia vastaavia Hyper Heating ilmalämpöpumppuja tehokkaampi suuremman kennopinta-alan ja isomman huipputehokkaan DC twinrotary-kompressorin ansiota. Edeltävät Hyper Heating ilmalämpöpumput pitivät nimellistehonsa vain -15 asteen ulkolämpötilaan asti.

Mitsubishi Electric RW35 ilmalämpöpumppu on suunniteltu ja kehitetty silmällä pitäen pohjoisen kylmää ilmastoa ja se on testattu Pohjoismaiden kylmissä olosuhteissa. Mitsubishi RW35 ilmalämpöpumpun toiminnasta ja merkittävän hyvästä lämmitystehosta on saatu ainoastaan loistavaa palautetta!

Mitsubishi RW35 ilmalämpöpumpun nimellinen lämmitysteho on 4,0 kW, sen energialuokka on kaikkein korkein mahdollinen, eli A+++ ja lämmityksen vuosihyötysuhde eli SCOP arvo on erinomainen 5,1. Viilennyskäytössä Mitsubishi Electric RW35 ilmalämpöpumpun vastaavat luvut ovat seuraavat: nimellinen viilennysteho 3,5 kW, energialuokka A+++ ja viilennyksen vuosihyötysuhde SEER on huikeat 9,4, eli Mitsubishi RW35 ilmalämpöpumppu tuottaa miellyttävää sisäilmaa erittäin energiatehokkaasti!

Jos tarvitset pienempi tehoista Hyper Heating Mitsubishi RW ilmalämpöpumppua löydät sen täältä: ilmalämpöpumppu Mitsubishi RW25

Täältä löydät edeltävät halvemmat Hyper Heating Mitsubishi FT ilmalämpöpumput: ilmalämpöpumppu Mitsubishi FT25 ja ilmalämpöpumppu Mitsubishi FT35

 

Täysin uusi toiminto muiden tärkeiden toimintojen lisänä tekee Mitsubishi RW 35 ilmalämpöpumpusta juuri tarpeisiisi sopivan

Mitsubishi RW35 ilmalämpöpumppuun on kehitetty täysin uusi toiminto helpottamaan ilmalämpöpumpun käyttöä. Ilmalämpöpumpun käyttötiloista löytyy helposti oikea valinta kaikkien käyttäjien tarpeisiin. Nyt voit hallita suuren tilan lämpötilaa optimaalisesti, tai voit valita maksimaalisen lämmitystehon sijaan mahdollisimman hyvän hyötysuhteen tai voit vain keskittyä nauttimaan hiljaisuudesta. Tämän uuden toiminnon lisäksi Mitsubishi RW 35 ilmalämpöpumpusta löytyy myös kaikki muut tärkeät toiminnot, jotka täydellisessä ilmalämpöpumpussa on oltava.

Mitsubishi RW 35 on luonnollisesti etäohjattava ilmalämpöpumppu, jonka hallinta käy kätevästi kännykällä, tabletilla tai tietokoneella. Mitsubishi RW 35 ilmalämpöpumpun mukana tulee myös taustavalaistu kaukosäädin, jota on helppo käyttää.

Mitsubishi RW35 ilmalämpöpumpun avulla kodissasi on aina miellyttävä sisäilma tehokkaiden ilmanohjaimien ja 3D i-see Sensorin avulla. Tehokkaat ilmanohjaimet jakavat lämmitysilmaa samanaikaisesti oikealle, vasemmalle, ylös ja alas, jolloin saavutetaan tehokas lämmönjakautuminen huoneistoon vedottomasti. Mitsubishi RW 35 ilmalämpöpumpun 3D i-see sensor puolestaan on infrapunatunnistin, joka tunnistaa tilasta ihmiset ja puhallusilma voidaan suunnata ihmiseen, pois ihmisestä tai tasaisesti alueelle jossa oleskellaan ja lisäksi sitä voidaan käyttää tuottamaan säästöjä niin, että sisälämpötilaa automaattisesti lasketaan lämmityskäytöllä, kun se ei enää havaitse ihmisiä huoneessa ja käyttö jatkuu taas normaalisti ihmisten palatessa huoneeseen.

Mitsubishi Electric RW 35 ilmalämpöpumpun automaattinen takkatoiminto tuottaa säästöjä ja tuo mukavuutta levittämällä takan tuottamaa lämpöä huoneistoon.

Viikkoajastimella voit ajastaa Mitsubishi RW35 ilmalämpöpumpun toimintaa niin, että esim. arkisin klo 8-16 ollessasi töissä, ilmalämpöpumppu käy pienemmällä teholla ja kun saavut kotiin klo 16 jälkeen, ilmalämpöpumpun teho palautuu taas normaalille tasolle ja illalla mennessäsi nukkumaan, yötoiminto menee automaattisesti päälle. Automatisoimalla Mitsubishi RW35 ilmalämpöpumpun toimintaa saavutat helposti lisäsäästöjä.

Mitsubishi RW35 ilmalämpöpumpussa on 10 °C:en ylläpitolämmitys, jonka avulla on helppo pitää peruslämpö päällä silloin kun oleskellaan pidempiä aikoja poissa rakennuksesta.

 

Terveellinen ja puhdas sisäilma Mitsubishi RW 35 ilmalämpöpumpulla

Mitsubishi RW 35 ilmalämpöpumpun tuottama terveellinen ja raikas ilmanlaatu on taattu edistyksellisellä kaksivaiheisella Plasma Quad Plus ilmanpuhdistusjärjestelmällä, jonka avulla voit huoletta nauttia raikkaasta sisäilmasta kodissasi. Mitsubishi RW 35 ilmalämpöpumpun ilmanpuhdistusjärjestelmä poistaa huoneilmasta erilaisia leijuvia hiukkasia, kuten viruksia, bakteereita, hometta, allergeeneja, pölyä sekä PM2.5 -hiukkasia.

Mitsubishi Electric RW 35 ilmalämpöpumpun sisäyksikön puhtaus on erittäin tärkeää ilmalämpöpumpun tehokkaan toiminnan kannalta. Sisäyksikön ollessa puhdas ilma kulkee sisäyksikön läpi helposti, jolloin ilmamäärä on oikeanlainen ja lämmityskäytössä sisätilat saadaan lämpiämään alhaisemmalla lämmönsiirtokennon lämpötilalla. Mitsubishi Electric RW 35 ilmalämpöpumpun sisäyksikön puhtauden takaa Dual Barrier -pinnoite ja lisäksi ilmanohjaimet on valmistettu kokonaan Dual Barrier -materiaalista.

 

Ilmalämpöpumppu vertailu ja testit

Mistubishi Electric ilmalämpöpumput ovat pärjänneet hyvin VTT:n ilmalämpöpumppu vertailuissa.

Tutustu VTT:n testiraporttiin.


Säästä vaihtamalla lämmitysjärjestelmääsi

Scanofficen sivuilta löydät laskurin, jonka avulla saat helposti selville kuinka paljon lämmitysjärjestelmän vaihto tuottaa säästöjä vaihtaessasi lämmityksen kaukolämmöstä, sähkö- tai öljylämmityksestä lämpöpumppuun.
Klikkaa tästä laskuriin https://www.scanoffice.fi/lampopumppulaskuri/


 

Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric RW35 tekniset tiedot

Malli   RW35VGHZ-SC
Sisäyksikkö   MSZ-RW35VG-SC
Ulkoyksikkö   MUZ-RW35VGHZ-SC
Lämmitys      Energialuokka / SCOP   A+++ / 5,1
Pdesignh 4,0
Lämmitysteho Min - Max [nimellisteho] kW 1,1 - 7,0 [4,0]
  Max -15°C kW 5,3
  Max -25°C kW 4,0
Ottoteho nimellisteho kW 0,81
Jäähdytys    Energialuokka / SEER     A+++ / 9,4
Pdesignc     3,5
Jäähdytysteho Min - Max [nimellisteho] kW 1,0 - 4,0 [3,5]
Ottoteho nimellisteho kW 0,770
Sisäyksikkö  Mitat läppä kiinni (k x l x s)*   mm 305 x 998 x 247
Mitat läppä auki (k x l x s)*   mm 348,5 x 998 x 247
Paino   kg 14,5
Ilmavirta (min-max)  Jäähdytys m3/h 306 - 414 - 540 - 690 - 846
Lämmitys m3/h 306 - 468 - 570 - 702 - 870
Äänenpaine (SPL) (min-max)  Jäähdytys dB(A) 19 - 24 - 29 - 36 - 43
Lämmitys dB(A) 19 - 25 - 30 - 36 - 42
Ulkoyksikkö    Mitat (k x l x s)   mm 714 x 800 x 285
Paino   kg 40
Äänenpaine (SPL) ** Jäähdytys dB(A) 39,5 / 49
Lämmitys dB(A) 40,5 / 50
Sähkönsyöttö   Yksikkö     Ulkoyksikkö
Jännite / Vaihe / Taajuus   V / vaihe / Hz 230 / 1 / 50
Maksimivirta   A 11,2
Varokekoko    A 13
Putkitus    Koko Neste, Kaasu tuumaa 1/4, 3/8
Maksimi putkipituus tehdastäytöllä   m 10
Maksimi putkipituus lisätäytöllä
  m 20
Maksimi korkeusero   m 12
Toiminta-alue(ulkolämpötila)     Jäähdytys °C -10 - +46
Lämmitys °C -35 - +24
Kylmäaine    Tyyppi / GWP     R32 / 675
Tehdastäyttö   kg 1,1
Maksimi lisätäyttö   kg 0,2
Hankintaturvatuote        on

Jäähdytystehoalue perustuu sisälämpötilaan 27 °C ja ulkolämpötilaan 35 °C. Lämmitystehoalue perustuu sisälämpötilaan 20 °C ja ulkolämpötilaan 7 °C.
*Sisäyksikön yläpuolella oltava vähintään 72 mm vapaata tilaa. Laite vaatii asennustilaa korkeussuunnassa vähintään 420mm.
**Ulkoyksikön äänenpaine on ilmoitettu 3 ja 1 m:n päästä ulkoyksiköstä. Oikeus muutoksiin pidätetään.


paras ratkaisu

 

Ilmainen kartoitus

Ilmaisella kartoituksella Mr.LVI lämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun. Ilmaisessa kartoituksessa ammattitaitoiset myyjämme tekevät tarvekartoituksen haastattelemalla, esitietolomakkein ja kohdekuvin.

Lue lisää ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Meiltä aina paras ja edullinen asennus!

Asennuksen hankkiminen muualta ostettuun ilmalämpöpumppuun voi olla hyvinkin hankalaa. Hankkimalla ilmalämpöpumpun ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät ilmalämpöpumpun ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Hanki ilmalämpöpumpun asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

Tukes muistuttaa, että ilmalämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että ilmalämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet.

 

Tukes suosittelee, että ilmalämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

 

Ilmalämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy ilmalämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


ASENNUSALUEET

 

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN JA ILMANVAIHTOKONEIDEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, KERAVA, VANTAA, KLAUKKALA, PORNAINEN

 

POISTOILMA-, ILMAVESI- JA MAALÄMPÖPUMPPUJEN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ALUE 1
ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, KLAUKKALA, PORNAINEN

ALUE 2
RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, INKOO, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA, NURMIJÄRVI, PORVOO, VEIKKOLA, VIHTI


Yli 30 km edes takaisen matkan päässä olevissa kohteissa jotka kuuluvat alueelle 2 veloitetaan matkakulut 30 km jälkeen 1,49 € per kilometri.

 

Esim. jos kohteen edes takainen matka on 60km veloitetaan lisäkuluja 30km verran eli 30 x 1,49 €. Silloin lisäveloitus pidemmästä matkasta on 44,70 €. Mikäli edes takainen matka on yli 100 km veloitetaan lisähinta myös pidemmästä työajasta pitkän ajomatkan takia. Tämä veloitus sovitaan erikseen.


AURINKOSÄHKÖN ASENNUS - JA HUOLTOALUEET

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, PORNAINEN, NURMIJÄRVI, MÄNTSÄLÄ, HYVINKÄÄ, PORVOO, VIHTI

 


Ilmalämpöpumpun osto ilman asennusta

Asiakkaan ostaessa pelkän ilmalämpöpumpun ilman myyjäliikkeen asennusta tulee hänen todentaa, että hänellä on Tukesin hyväksymä ja luvat myöntänyt asennusliike. Kirjallinen lupakyselylomake toimitetaan tilauksen jälkeen asiakkaan sähköpostiin.

Asennusliikkeen tulee pystyä tekemään mahdollisia huoltotoimenpiteitä ilmalämpöpumpulle maahantuojan takuun aikana ja vastaamaan asennuspuolen takuusta. Asennuksen jälkeen asiakkaan tulee pyytää asentajalta asennuspöytäkirja, koska maahantuojien takuut edellyttävät asennuspöytäkirjan olemassaoloa. Asennuspöytäkirjasta tulee toimittaa kopio laitteen myyjäliikkeelle sähköpostiin 2 viikon kuluessa asennuksesta, jotta takuu astuu voimaan. Tarkemman ohjeistuksen saat tarpeen tullen oston yhteydessä myyjältä.

Pyydä tarjous pelkästä laitteesta. Toimituskulut tapauskohtaisesti ja noudettaessa ilman toimituskuluja.

 

 


ONKO ILMALÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMALÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Käytössä olevan ilmalämpöpumpun yleisimmät ongelmat ovat:

- ilmalämpöpumppu ei lämmitä
- ilmalämpöpumppu ei viilennä
- käyntiääni poikkeaa normaalista
- vettä vuotaa lattialle
- näyttö on pimeänä

Mr. LVI LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMALÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

MM. PANASONIC, MITSUBISHI, TOSHIBA, GREE, NIBE, FUJITSU, MIDEA, LG, DAIKIN

Nyt tarjous, ilmalämpöpumpun huolto vain alk. 229€! Osta täältä

 

Katso Mr. LVI Ilmalämpöpumppu korjaus ja huolto hinnasto

Missä vika? Lue lisää ilmalämpöpumppujen yleisimmistä vioista ja tilaa huolto nopeasti täältä tai soita ammattilaisillemme 010 666 7282


 

 

Maksutavat ja rahoitus

Verkkokaupasta tilattaessa

 

Noutovarastolta ostaessa


KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 


Ilmalämpöpumppua valittaessa tutustu ensin ilmalämpöpumppu tietosivuihimme.

Oppaassamme olemme pyrkineet antamaan vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin (FAQ = Frequently Asked Questions), joita esitetään kun mietitään millainen ilmalämpöpumppu on sopiva.

Mitä hyötyä ilmalämpöpumpusta on?

SÄÄSTÄT TUTKITUSTI 30% ILMALÄMPÖPUMPUN AVULLA

Motivan tutkimuksen mukaan kotitalouksien energiankulutus ilmalämpöpumpun hankinnan jälkeen laski suurimmassa osassa kohteita. Kokonaisenergiakulutus laski jopa 1 000 – 5 000 kWh vuodessa. Suurin mitattu kohdekohtainen energiansäästö oli huimat yli 8 000 kWh.

Lähde: Motiva: Tutkittua energiansäästöä ilmalämpöpumpulla

 

 


Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric RW35 esite

Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric RW35 asennusohje

Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric RW35 käyttöohje

VTT-testiraportti

 

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Verottaja Kotitalousvähennys ohje

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä normaalisti 2 250 € / henkilö, mutta vuosina 2022-2027 öljylämmityksestä pois siirtyville enimmäismäärä on 3500 €!

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.