Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

TEE VERTAILU! MR.LVI TARJOAA KAIKKI PARHAAT ILMALÄMPÖPUMPUT!
ILMALÄMPÖPUMPPU TARJOUS HINTA ALK. 699€ ASENNUS ALK 581€
TILAA ILMAINEN KARTOITUS TAI PYYDÄ TARJOUS!
MEILTÄ MYÖS OSAMAKSU TAI RAHOITUS!

 

OSTA NYT HALPA ILMALÄMPÖPUMPPU! RAJOITETTU ERÄ!

Mitsubishi Electric AP25 ilmalämpöpumppu 1324€ Integroitu WiFi
Toshiba Mirai ilmalämpöpumppu
 hinta alk. 869€ Tehokas viilentäjä
Panasonic CZ9SKE ilmalämpöpumppu hinta 999€ Uudistettu versio Panasonic CE9PKE-mallista
Panasonic NZ9SKE ilmalämpöpumppu hinta 1219€ Tyylikäs muotoilu
Mitsubishi FH25 ilmalämpöpumppu hinta 1249€ Paras energialuokka A+++/ SCOP 4,9
Panasonic HZ9RKE Wi-Fi ilmalämpöpumppu hinta 1575€ TM testivoittaja -sarjan uutuus.
Mitsubishi Electric LN25 ilmalämpöpumppu alk. 1579€ UUTUUS! A+++/ SCOP 5,2 Sisäänrakennettu WIFI-etäohjaus
Toshiba Premium ilmalämpöpumppu 1579€ VTT testattu UUTUUS! A+++/ SCOP 5,3
Mitsubishi Electric LN35 ilmalämpöpumppu alk. 1679€ Tehokas 3,5 kW viilennys / paras energialuokka A+++

 

ILMALÄMPÖPUMPPU HUOLTO JA ASENNUS

Mitsubishi Ilmalämpöpumput

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu ei pelkää pakkasta

Pohjolan karuun ilmastoon sopivat sadattuhannet Mitsubishi ilmalämpöpumput ovat osoittaneet toimintavarmuutensa kaikissa keliolosuhteissa. Ulkoyksikön sulatustoiminto ei esimerkiksi edellytä käyttäjältään minkäänlaisia toimenpiteitä, Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu hoitaa sulatukset huomaamatta ja moitteetta.

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu on hiljainen

Mitsubishi ilmalämpöpumppu ovat markkinoiden hiljaisimpia, äänitaso jopa vain 20dB(A). Mitsubishi -ilmalämpöpumpun suurennettu lämmönvaihdin mahdollistaa suuren lämmitystehon ja lämpökertoimen, vähentäen näin ilman painevastusta joka mahdollistaa entistä hiljaisemman ilman läpivirtauksen ja samalla valtavan lämmitystehonlisäyksen. Esimerkiksi Mitsubishi Electric FH -ilmalämpöpumppumallissa puhallinsiiven suuri halkaisija tarkoittaa alentunutta puhalluksen äänitasoa. Mtsubishi Electric -ilmalämpöpumppu toimii tehokkaasti, mutta kuitenkin niin hiljaa, että tuskin edes huomaat sitä.

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu säästää energiaa ja rahaa. Jopa 55%!

Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppu on tehty toimimaan Suomen ankarissa olosuhteissa. Mitsubishi -ilmalämpöpumppu toimii kaikissa ulkolämpötiloissa ja se on luotettava ja pitkäikäinen lämmönlähde pohjoisen koteihin, ja mikä parasta, voit säästää öljy-tai suorasähkölämmitteisen asuntosi lämmityskuluissa jopa 55 %!

Erinomaista suodatustekniikkaa

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumpussa on ainutlaatuisia integroituja suodattimia eri epäpuhtauksille. Plasmayksikkö ja W-suodattimet torjuvat leijuvat sieni-itiöt-, virukset-, home-itiöt-, allergeenit. Ilmansuodatus näille on erittäin hyvä ja poistaa jopa 99% epäpuhtauksista. Perheesi  ja asuntosi voi paremmin, sillä Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu puhdistaa sisäilmaa ja viilentääkesäkuumalla miellyttävästi. Samalla vähenevät kosteus- ja asunnon homehtumisriski.

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu tuottaa lämmön vedottomasti

Kaikissa Mitsubishi -ilmalämpöpumpussa on vähintään viisi tehonsäätöä. Ilmamäärät alkavat pienimmillään vähän yli 200 m3/h tehosta ja kasvavat tehontarpeen mukaan. Siksi nämä Mitsubihsi -ilmalämpöpumppu on  vedoton,  hiljainen ja huomaamaton.
Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu ei ole asetettu testivoittoja tavoittelevalle maksimi tehoalueelle, jolloin esimerkiksi sisäyksikön puhallusilma tuntuu vetoisuutena tai sisäyksikkö avautuu ja muuttaa muotoaan tai ulkoyksikkö hakeutuu jatkuvasti sulatustoiminnolle.

Valitse viisaasti ja ota meihin yhteyttä

Halutessasi säästää energiaa, luontoa ja rahaa, Mitsubhishi -ilmalämpöpumppu on erinomainen valinta kaikkiin tiloihin. Säästösi lämmityskuluissa alkaa välittömästi kun lämpöpumppusi on otettu käyttöön. Lisäksi Mitsubishi -lämpöpumppu nostaa myös kiinteistösi arvoa!

Mitsubishi -ilmalämpöpumpun avulla yksinkertaisesti siirretään energiaa ulkoa sisälle. Yleisesti lämpöpumpulla käsitetään sisätilojen lämmittämiseen sekä viilentämiseen tarkoitettuja laitteita. Lisäksi erilaiset jäähdyttävät laitteet, esimerkiksi ilmastointilaitteet toimivat lämpöpumpun avulla.

Testattua lämpöpumppulaatua Pohjolan oloihin

Pohjolan erityisen vaativat ilmasto-olosuhteet asettavat ilmalämpöpumpuille kovia laatuvaatimuksia. Mitsubishi ilmalämpöpumppu on testatt maahantuojan omalla laadunvarmistusohjelmalla, joka sisältää mm laitteiden koekäytöt, vaativat, kolmen kuukauden koekäyttöjaksot sekä testiaohjelmat VTT:n testilaboratoriossa Espoon Otaniemessä.

Mitsubishi -ilmalämpöpumppu säästää lämmityskuluissa 

Mitsubishi -ilmalämpöpumppu koostuu kahdesta yksiköstä: sisäyksiköstä ja ulkoyksiköstä.
Kompressori tuottaa tarvittavan paineen kierrättämällä yksiköiden välillä kiertävää kylmäainetta. Ulkoyksikössä kylmäaine höyrystetään ja höyrystyessään kylmäaine sitoo tehokkaasti lämpöenergiaa itseensä. Tämän jälkeen kylmäaine siirretään sisäyksikölle, jossa kylmäaine nesteytetään ja tässä yhteydessä lämpö luovutetaan kylmäaineesta.

Hyöty saavutetaan siitä, että tämän koko prosessin pyörittämiseen kuluu vain noin neljännesosa sähköenergiaa siihen verrattuna minkä laite tuottaa takaisin lämpöenergiana.

Kuka saa asentaa ilmalämpöpumpun?

Ilmalämpöpumpun asennus on ammattimiehen työtä. Asennukseen liittyy myös luvanvaraisuuksia, kuten kylmäaineiden käsittelyssä sekä sähkömääräyksistä. Myös vastuukysymykset on syytä ottaa huomioon

Voiko ilmalämpöpumppu olla ainoa lämmitysmuoto?

Ilmalämpöpumppu on aina lisälämmönlähde. Kovalla pakkasella tulee tilassa olla toinen lämmönlähde, joka tuottaa tarvittavan lisälämmön, kun ilmalämpöpumpun teho ei yksin riitä.

Löydä lisää tietoa ilmalämpöpumpuista:

OPAS ILMALÄMPÖPUMPUN VALINTAAN

Ilmalämpöpumppua valittaessa tutustu ensin ilmalämpöpumppu tietosivuihimme.

 

ANNA AMMATTILAISEN VALITA

KUTSU Mr.LVI MAKSUTTOMALLE KARTOITUSKÄYNNILLE!

Kutsuessasi Mr.Lvi asiantuntijan paikalle saat juuri sinun taloosi sopivimman ilmalämpöpumpun, kun pyydät asiantuntijaa tekemään taloosi veloituksettoman kartoituksen ja ratkaisuehdotuksen. 

 

   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Suosittelemme kaikkien yhteystietokenttien täyttämistä asian käsittelyn nopeuttamiseksi. Käsittelemme aina ensisijaisina täydellisillä yhteystiedoilla varustetut yhteydenotot.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi