Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Ilmavesilämpöpumppu Nibe Split Plus 12kW

Nibe Split Plus 12kW ilma-vesilämpöpumpun hinta vain 5 269€
Kysy ilma vesilämpöpumpun hinta asennettuna!


Lämpöä tai viilennystä, tarpeen mukaan

 • Öljylämmityksen tai vesikiertoisen lämmityksen rinnalle asennettava järjestelmä
 • Järjestelmään kuuluu NIBE AMS10 ilma-/ vesilämpöpumppu, liitäntäyksikkö Splitbox, sisäyksikkö SMO 40 ja latauspumppu
 • Lämmitysjärjestelmä toimii jopa -20 asteen pakkasessa
 • Myös kovilla pakkasilla hiljainen vesi-ilmalämpöpumppu
 • Järjestelmä on helppo asentaa, käyttää ja huoltaa
 • Ei jäätymisen vaaraa, ulkoyksikössä kiertää kylmäaineet
 • Lisävarusteena on talveksi lämmitetty kondenssivesiputki
 • Viilentää kesällä lisävarustuksen avulla
 • Smart Price Adaption pörssisähköohjaus ja NIBE Uplink -etähallinta

TUNNEMME ILMA-VESILÄMPÖPUMPUT JA AUTAMME SINUA!

Etkö ole varma millainen ilma-vesilämpöpumppu juuri sinulle sopii? Ota yhteyttä Mr.LVI:lle 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi  ja tilaa ilmainen kartoitus!

 

Tekniset myyjämme tuntevat niin uudet kuin vanhat laitteet ja niiden toiminnan. Autamme sinua lämpöpumpun valinnassa tai teknisissä ongelmissa, oli vanha lämpöpumppusi millainen tahansa.

 

smile  Toimitus: Heti varastolta
smile  Asennus: Asennusaikoja vapaana
smile  Turvallisuus: Tukes hyväksymä liike
smile  Toimitusaika: 1-5 arkipäivää
smile  Rahti: Tilauksen nouto varastolta 0€
 Meiltä myös edullinen asennus ja huolto

Hinta: 5269,00 €
Valmistaja: NIBE

Uusi ja tehokas vesikiertoisen sähkölämmityksen tai öljylämmityksen rinnalle asennettava ekologinen ilma/vesilämpöpumppu NIBE Split Plus 12kW

 

  3 hyvää syytä valita Mr. LVI

Ilmainen kartoituskäynti

Kaikenkattava asennustarvikepaketti

Tiedät aina tarkan hinnan etukäteen

Silloin kun talossa on ennestään vesikiertoinen patterilämmitys, lattialämmitys tai kun talon viilennykseen/lämmitykseen tarvitaan olemassa olevan lämmityksen tueksi energiansäästöä, niin paras valinta talon lämmitykseen on vesi-/ilmalämpöpumppu NIBE Split Plus. NIBE Split Plus ilmavesilämpöpumpussa saneerausrakentaminen on yhdistetty hyväksi todettuun NIBEn split-tekniikkaan. Ilma-vesilämpöpumppu NIBE Split Plus on valmis pakettiratkaisu johon kuuluu NIBE AMS10 ilma-/ vesilämpöpumppu, liitäntäyksikkö Splitbox, sisäyksikkö SMO 40 ja latauspumppu.

 

Ilmavesilämpöpumppu NIBE Split Plussan sisälle asennettava SplitBox moduuli liittää lämpöpumpun ns. kylmäpiirin lämmitysveteen ja lämmönjakoon tai lämpimän veden tuottamiseen. NIBE Split Plus ilma-vesilämpöpumppujärjestelmän nesteen ja kylmäaineen vaihto tapahtuu SplitBox HBS 05 -moduulissa, eikä jäätymisen riskiä ei ole, koska ilma/vesilämpöpumppu NIBE Split Plussan ulkoyksikössä ei kierrä vesi, vaan kylmäaine.

 

EU-direktiivissä 20/20/20 on eritelty 27:lle EU:n jäsenvaltiolle vuoteen 2020 mennessä tehtävät pakolliset tavoitteet. Käytettävästä energiasta 20 % on oltava lähtöisin uusiutuvista energialähteistä, joiksi NIBEn ilmavesilämpöpumput on luokiteltu. Viranomaiset tulevat siirtymistä uusiutuvaan energiaan myöntämällä kotitalousvähennyksen saneerausrakentamisessa lämpöpumpun asennustyöstä. Lisäksi energiakaivon asennustyö ja maataloudessa siirtyminen uusiutuvaan energiaan oikeuttaa vähennykseen.

 

Ilmavesilämpöpumppu NIBE Split Plussan sisäyksikkö NIBE SMO 40

NIBE Split Plus ilmavesilämpöpumppua ohjataan modernilla NIBE SMO 40 ohjausmoduulilla. Ilma/vesilämpöpumppu NIBE Split Plussan sisäyksikössä on vakiona tehowatti, jopa kahdeksan lämpöpumpun ohjausmahdollisuus, lämmöntuoton ohjaus asteminuuttien avulla ja sillä voidaan ohjata jaksottaista korotusta, joka nostaa käyttöveden lämpötilaa mahdollisen bakteerikasvun ehkäisyksi. Lisäksi vesi-/ilmalämpöpumppu NIBE Split Plussan sisäyksikössä on seuraavat ulkoiset ohjausmahdollisuudet; SMS, Modbus, NIBE Uplink.

 

Vesi-ilmalämpöpumppu NIBE Split Plussan ulkoyksikkö NIBE AMS 10

NIBE Split Plus vesi-ilmalämpöpumppu järjestelmän ulkoyksikkö NIBE AMS 10 on invertteriohjattu lämpöpumppu. Invertteri- eli kierroslukuohjattu lämpöpumppu tuottaa lämpöä tarpeen mukaan. Silloin kun tarvitaan enemmän lämpöä, niin lämpöpumpun teho kasvaa ja kun tarve on pienempi, kierrokset laskevat. Vesi-ilmalämpöpumpun käyttöikä on pidempi invertteritekniikan ansiosta, koska kompressorin käynnistymisten määrä pienenee. Tämän lisäksi lämpöpumppu toimii optimaalisella hyötysuhteella, mikä säästää niin energiaa kuin lämmittäjän kukkaroakin.

 

NIBE Split Plus IVLP järjestelmän ulkoyksikkö NIBE AMS 10 on sijoitettava tukevalle alustalle, mielellään seinätelineeseen tai betoniperustukselle, niin ettei se peity talvella lumeen. NIBE Split Plus vesi-ilmalämpöpumpun ulkoyksikkö NIBE AMS 10 tuottaa lämpöä vielä -20 ˚C pakkasessa ja siinä on lisävarusteena lämmitetty kondenssivesiputki, jonka avulla laitteen toiminta saadaan varmistettua vaikeimmissakin tilanteissa.

 

Nibe ilma-vesilämpöpumppu kokemuksia

Melkein puolet säästöön NIBE ilmavesilämpöpumpulla

Vesi-ilmalämpöpumpulla on mahdollista saavuttaa suuria säästöjä, niin kuin teki eräs perhe Nummelasta. Perhe vaihtoi sähkölämmityksen ilma-vesilämpöpumppuun, jolloin heidän sähkönkulutus pieneni vuodessa 10 000 kWh. Perheen aiempi sähkönkulutus oli n. 24 000 kWh ja ilma/vesilämpöpumpun asennuksen jälkeen kulutus on ollut vain 14 000 kWh. Tämä tarkoittaisi 1200 euron säästöä vuodessa jos sähkön hinta olisi 0,12 €/kWh.

Lähde: https://www.kokemuksia.fi/nibe/omakotitalon-sahkonkulutus-pieneni-vuodessa-lahes-puolella

 

Reilu kolmannes säästöön asentamalla vesi-/ilmalämpöpumpun öljylämmityksen rinnalle

Kuvan esimerkissä 4 henkinen perhe asuu maan keskiosassa 180 neliöisessä talossa (huonekorkeus 2,6m), joka on rakennettu 2010 luvun jälkeen.

Öljy ja ivlp lämmitysten vertailu

 

Pelkällä öljylämmityksellä perheellä kuluu energiaan 2568 € vuodessa. Investoimalla ilmavesilämpöpumppuun heillä kuluisi energiaan enää 1618 €, mikä tarkoittaisi 950 euron säästöjä vuodessa.

 

Öljy- ja vesi-ilmalämpöpumppu lämmitysten vertailuun on käytetty osoitteesta http://lammitysvertailu.eneuvonta.fi/ löytyvää laskuria.

 

Nibe ilma-vesilämpöpumppu referenssi; Nibe Polar

 

Mr.LVI; ilma-vesilämpöpumppu


Nibe Split Plus 12kW ilma-vesilämpöpumpun tekniset tiedot 

NIBE AMS 10 ilma/vesilämpöpumppu / ulkoyksikkö 12
Energiatehokkuusluokka tilalämmityksessä, 35/55 °C A+++/A++
Tuotteen energiatehokkuusluokka tilalämmityksessä, 35/55 °C  A++/A++
Lämpimän veden energiatehokkuusluokka/juoksutusprofiili A/XL – A/XXL
SCOP EN14825 keskimääräinen ilmasto, 35/55 °C 4,4/3,4
SCOP EN14825 kylmä ilmasto, 35/55 °C 3,6/2,9
Nimellinen lämmitysteho (Pdesignh), kylmä ilmasto, 35/55 °C 11,5/13,0 kW
Lämmitysteho -7/35 °C 10,3 kW
Äänitehotaso (LWA) standardi EN 12102, nimellinen, 7/45°C 58 dB (A)
Nimellisjännite 230 V – 50Hz
Kylmäaine CO2 -ekvivalenttitonnia 6,06 t
Korkeus/leveys/syvyys  845/970/370 mm
Paino 74 kg

 

NIBE Splitbox sisäyksikkö  
Nimellisjännite 230 V – 50Hz
Korkeus/leveys/syvyys 463(565)/404/472 mm
Paino 13/15 kg

 

NIBE SMO 40 ohjain / sisäyksikkö  
Nimellisjännite 230 V – 50Hz
Korkeus/leveys/syvyys 410/360/120 mm
Paino

5,15 kg

 

 


paras ratkaisu

Asennuspakettimme sisältää kaiken. Saat ilmavesilämpöpumpun asennettuna nopeasti yhdellä kerralla kotiisi. Nordea osamaksulla alkaen 17 euroa kuussa.

Kutsu Mr. LVI MAKSUTTOMALLE KARTOITUSKÄYNNILLE! Ilmaisella kartoituskäynnillä Mr.LVI lämpöpumppu ammattilaisen kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun.

 

Meiltä aina paras ja edullinen asennus!

Asennuksen hankkiminen muualta ostettuun ilma/vesilämpöpumppuun voi olla hyvinkin hankalaa. Hankkimalla ilma/vesilämpöpumpun ja asennuksen samasta paikasta, säästät euroja sekä saat kaiken helposti ja nopeasti kerralla kotiisi. Näin myös vältät ilma/vesilämpöpumpun ongelmatilanteissa vastuun välttelyn laitteen myyjän ja asennusyrityksen välillä.


Asennamme pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. Hanki ilmavesilämpöpumpun asennus aina luotettavalta ammattilaiselta!

 

Tukes muistuttaa, että ilmavesilämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. On ostajan vastuulla varmistaa, että ilmavesilämpöpumppua asentavalla yrityksellä on kylmä- ja sähköurakointioikeudet.

 

Tukes suosittelee, että ilmavesilämpöpumppu hankitaan yritykseltä, joka myy sekä laitteen että asennuksen ja tarjoaa lisäksi laitteelle huolto- ja korjauspalveluja.

 

Ilmavesilämpöpumppu tuo säästöä lämmityskustannuksiin vain, jos se on asennettu ammattitaitoisesti ja laitetta huolletaan säännöllisesti. Kun sama yritys myy ilma/vesilämpöpumpun, asentaa sen ja huoltaa pumppua jatkossa, vastuu laitteen oikeasta toiminnasta ja asennuksesta on selkeästi myyjällä. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa varmistaa, että takuu kattaa sekä laitteen että asennustyön. Myyjän tulee opastaa asiakasta laitteen käytössä ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Kysy lisää asennuksesta 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi

 

PERUSASENNUSALUEET

ALUE 1

ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, NURMIJÄRVI, KIRKKONUMMI, PORVOO, KLAUKKALA, PORNAINEN, VEIKKOLA, VIHTI

ALUE 2

RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, RAASEPORI, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA

 

 

ONKO ILMA VESILÄMPÖPUMPUSSASI JOKIN ONGELMA? ILMA VESILÄMPÖPUMPPU EI LÄMMITÄ? VETTÄ VUOTAA LATTIALLE?

Käytössä olevan ilma vesilämpöpumpun yleisimmät ongelmat ovat:

- ilma vesilämpöpumppu ei lämmitä
- käyntiääni poikkeaa normaalista
- vettä vuotaa lattialle
- ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennyt ei toimi
- näyttö on pimeänä

Mr. LVI LÄMPÖPUMPPUHUOLTO HUOLTAA JA KORJAA KAIKKI ILMA VESILÄMPÖPUMPPUMERKIT NOPEASTI JA EDULLISESTI!

MM. PANASONIC, MITSUBISHI, TOSHIBA, JÄSPI, JÄMÄ, NIBE

Nyt tarjous, ilma vesilämpöpumpun huolto vain alk. 390€! Osta täältä

 

Katso Mr. LVI  lämpöpumppu korjaus ja huolto hinnasto

Missä vika? Lue lisää ilma vesilämpöpumppujen yleisimmistä vioista ja tilaa huolto nopeasti täältä

tai soita ammattilaisillemme 010 666 7282


 

Maksutavat ja rahoitus

Käteinen, pankkikortti, luottokortti, lasku, osamaksu

Nordea osamaksurahoitus, ilmavesilämpöpumppu alkaen 17 €/kuussa, asennettuna 30 €/kuussa.

 

Mahdollisuus joustorahoitukseen

Nordea Joustorahoitus. Joustoa elämään
 • Rahoitus jopa 25.000 € asti
 • Maksuaikaa jopa yli 10 vuotta
 • Aina vähintään 1 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
 • 5000 € summasta minimi kuukausierä vain 60 €
 • Voit maksaa luoton kerralla pois ilman lisäkuluja
 • Mahdollisuus valita kaksi maksuvapaata kuukautta vuosittain
 • Edullinen korko 6.00 % + 3kk euribor
 • Tilinhoitomaksu 7 €/kk

Joustorahoituksen todellinen vuosikorko 5 000 euron käytössä olevalle luotolle on 11,1 %, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (02/2018) + 6 % ja siinä on huomioitu kuukausittainen 7 euron tilinhoitomaksu sekä mahdollinen 50 euron avausmaksu. Joustorahoitus on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto. Luottoraja on 1 700–25 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Lue lisää täältä

Jousto osamaksu

 • Laskulla 14 maksuaikaa
 • Osamaksulla jopa 12 tai 24 kuukausierää

 

Aktiiviraha luotto erittäin pienillä käyttökuluilla

Tutustu Aktiivirahaan tämän linkin kautta.

 

Mash lasku ja osamaksu

14 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Lue lisää tämän linkin kautta.

KYSY LISÄÄ 010 666 7282 tai info(at)mrlvi.fi
 

Vesi-/ilmalämpöpumppua valittaessa tutustu ensin vesi-/ilmalämpöpumpun tietosivuihimme.

Oppaassamme olemme pyrkineet antamaan vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin (FAQ = Frequently Asked Questions), joita esitetään kun mietitään millainen ilmalämpöpumppu on sopiva.

Mitä hyötyä ilma vesilämpöpumpusta on?

SÄÄSTÄT TUTKITUSTI 50% ILMAVESILÄMPÖPUMPUN AVULLA

Lue lisää ilma/vesilämpöpumpun valinnasta ja säästöistä:

Energiatehokas koti: Tutkittua energiansäästöä ilmavesilämpöpumpulla

Motiva: Hanki hallitusti ilma-vesilämpöpumppu

 

 


  Nibe Split Plus 12kW ilma-vesilämpöpumpun esite

  Nibe Split Plus 12kW ilma-vesilämpöpumpun HBS 05 -moduulin tuote-esite

  Nibe Split Plus 12kW ulkoyksikön AMS 10 asennus ohjeet

Nibe Split Plus 12kW ilma-vesilämpöpumpun SMO 40 sisäyksikön asennus-ohjeet

  Nibe Split Plus 12kW ilma-vesilämpöpumpun HBS 05 -moduulin asennus ohjeet

  Nibe Split Plus 12kW ilma-vesilämpöpumpun ulkoyksikkö AMS 10 hoito-ohjeet

Nibe Split Plus 12kW ilma-vesilämpöpumpun SMO 40 sisäyksikön hoito-ohjeet

  Nibe Split Plus 12kW ilma-vesilämpöpumpun HBS 05 -moduulin hoito-ohjeet

Nibe Split Plus 12kW ilma-vesilämpöpumpun tekniset tiedot, ilma-vesi sarjanumerot

Nibe Split Plus 12kW ilma-vesilämpöpumpun vaatimuksenmukaisuusvakuutus NIBE HBS 05

NIBE Uplink esite

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Suosittelemme kaikkien yhteystietokenttien täyttämistä asian käsittelyn nopeuttamiseksi. Käsittelemme aina ensisijaisina täydellisillä yhteystiedoilla varustetut yhteydenotot.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi