Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 
Mr.LVI Lämpöpumpppuhuolto.com on lämpöpumppujen ammattilainen

Lämpöpumput myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai laita sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

MYYNTI- JA TOIMITUSEHDOT

 

YLEISET TILAUS-, MAKSU- JA TOIMITUSEHDOT

1. Yleistä

Nämä ehdot on päivitetty ja astuvat voimaan 13.11.2014.

Seuraavat yleiset toimitusehdot ovat voimassa kaupan osapuolten kesken ellei toisin ole sovittu toimitussopimuksessa tai erillisellä muulla kirjallisella sopimuksella. Nämä yleiset toimitusehdot ovat tilausvahvistuksen ja tilaussopimuksen erottamaton osa.
Lvi- ja Rakennustekniikka Marko Rantanen Oy:n verkkokaupassa osoitteissa www.varaaja.com , www.vesikauppa.com ja www.lämpöpumppuhuolto.com tehtyihin sopimuksiin sovelletaan Suomen lakia.

Toimitamme tuotteita ja palveluita Suomen valtion alueella.

 

2. Yhteystavat

Kaupankäyntiin liittyvä yhteydenpito voidaan hoitaa seuraavien kanavien kautta:
Nettisivut: www.mrlvi.fi
Sähköposti: info(at)mrlvi.fi
Puhelin: 010 666 7282 (avoinna arkisin klo 8-16)

Hyväksymme nämä yhteystavat tilausten ja muiden tiedonantojen vastaanottokanaviksi. Emme ota vastuuta mahdollisia muita kanavia myöten lähetettyjen tiedonantojen vastaanottamisesta. Erityisesti mikäli tiedonantosi on kiireellinen (esimerkiksi pikaiseen toimitukseen liittyvä), luota sähköpostiin vain siltä osin kuin saat meiltä kuittauksen viestiisi. Emme voi ottaa vastuuta mahdollisista sähköpostihäiriöistä jossakin viestin matkan varrella.

 

3. Hinta

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.
Mr.Lvi toimittaa kaikki lähetykset Ahvenanmaalle ilman arvonlisäveroa (alv 0%).

 

4. Takuu

Kaikilla tuotteilla on normaalit valmistajien tai maahatuojien myöntämät takuut. Takuuaika alkaa kuitissa tai laskussa olevasta päiväyksestä. Takuut selviävät yleensä joko meidän sivuiltamme tai esim. tuotemerkkien omilta sivuilta. Mr.LVI:ltä ja meidän verkkokaupoistamme www.varaaja.com, www.lämpöpumppuhuolto.com ja www.vesikauppa.com ostaminen on aina turvallista.
Mikäli ostamassasi tuotteessa ilmenee takuun piiriin liittyviä ongelmia, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Kerro puhelussa tai viestissä ongelma mahdollisimman tarkasti ja lisää viestiisi myös tilauksesi viite tai ajankohta. Takuuasiat käsittelemme ja laitamme eteenpäin mahdollisimman nopeasti. Kannattaa ottaa huomioon, että myös toimittajien ja valmistajien takuuprosesseissa saattaa tapauksen selvityksestä johtuen joskus hieman kestää. Asiakaspalvelumme kuitenkin seuraa kaikkien takuuprosessien etenemistä parhaansa mukaan!

Takuuehdot toimitetaan tuotteen yhteydessä. Virheellinen tuote korvataan joko uudella tai sen voi palauttaa. Sen sijaan emme vastaa mahdollisen laatuvirheen mahdollisesti aiheuttamista välillisistä kuluista. Osa myymistämme tuotteista edellyttää luvat omaavan ammattilaisen tekemää asennusta.

Myyjä vastaa erikseen tilatusta asennuspalvelusta kuluttajasuojalain tarkoittamalla tavalla ja, että asennuspalvelu suoritetaan ammattitaitoisesti ja huolellisesti.

 

5. Tarjouspyyntö ja tarjouksen voimassaoloaika

Asiakkaan pyynnöstä annamme tarjouksemme tuotteista, joiden tilaaminen tapahtuu tarjouspyynnön kautta.

Asiakas voi esittää tarjouspyynnön myös asennuspalvelua koskien.

Tarjouspyynnön perusteella annettu tarjous on voimassa tarjouksessa mainittuun ajankohtaan saakka. Tämän ajankohdan jälkeen saapuneet tilaukset ovat asiakkaan vastatarjouksia, joiden osalta umpeutuneessa tarjouksessa mainitut ehdot eivät velvoita myyjää ilman tämän hyväksyntää.

 

6. Tilaus ja tilausvahvistus sekä toimitussopimus

Asiakas on velvollinen selvittämään tuotteen sopivuuden haluttuun tarkoitukseen ennen tilausta.

Tilaus, johon asiakas on sisällyttänyt lisäyksiä, rajoituksia tai muita ehtoja ei ole myyjää sitova vaan se on asiakkaan vastatarjous. Tällaisessa tilanteessa tilaus voidaan hyväksyä tilausvahvistuksessa.

Tilaus vahvistetaan kirjallisella tilausvahvistuksella, joka toimii samalla takuutodistuksena. Tilausvahvistus sisältää tiedon tilatuista tuotteista, niiden määristä ja hinnoista sekä arvioidun toimitusajan ja –osoitteen. Pidätämme oikeuden hinta-, toimitusaika- ym. tuotetietojen muutoksiin siihen asti kunnes olemme vahvistaneet tilauksen. Mikäli hinta tai muut tiedot muuttuvat vahvistusvaiheessa, on asiakkaalla oikeus halutessaan peruuttaa tilaus.

Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä sillä hetkellä voimassa oleviin tilaus-, toimitus- ja maksuehtoihin, jotka löytyvät aina www-sivuiltamme. Näitä ehtoja noudatetaan tilaustavasta riippumatta. Pidätämme oikeuden ehtojen muutoksiin.

Tilausvahvistuksen vastaanottaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Tilausvahvistus toimitetaan ostajalle sähköisessä muodossa.

Mikäli tuotteen tilaus edellyttää erillisen toimitussopimuksen käyttämistä mainitsemme tästä tilausvahvistuksessa. Kaupassa, jossa edellytämme toimitussopimuksen käyttämistä, tilattu tavara ja asennus voidaan toimittaa vasta sen jälkeen, kun niitä koskeva toimitussopimus on allekirjoitettu.

 

7. Peruutusoikeus etämyynnissä

Tässä kappaleessa esitetty palautusoikeus koskee vain kuluttaja-asiakkaita.

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tavaran kauppa ilmoittamalla siitä myyjälle 14 vuorokauden kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Peruutusoikeutta käyttäessään asiakkaan tulee palauttaa kauppatavara myyjälle. Ennen lähettämistä palautuksesta on aina ensin sovittava myyjän kanssa.

Palautus voi tulla kyseeseen vain, jos tuote on täydellisen jälleenmyyntikelpoinen ja virheetön. Palautuksesta on aina otettava yhteyttä meihin etukäteen ohjeiden saamiseksi. Sopimatta palautettua tavaraa emme hyvitä. Mikäli tavaraa on käytetty peruutusoikeutta ei ole. Peruutusoikeus ei koske myöskään tuotteita, jotka tavaran vastaanoton jälkeen on asiakkaan pyynnöstä asennettu ja, jotka tulevat näin käyttöön otetuksi. Palautettavan kauppatavaran tulee olla täysin jälleenmyyntikelpoinen ja ominaisuuksiltaan sellainen kuin se oli luovutushetkellä.

Tilauksen mukaan valmistettuja tai tehtaalta asiakasta varten tilattuja tai muuten asiakasta varten räätälöityjä tuotteita emme ota palautuksena vastaan.

Palauttaminen on asiakkaalle maksutonta, jos kyse on viallisesta tuotteesta tai myyjän virheestä. Palautuskuluja ei korvata asiakkaalle, jos tavaran palautuksen syy on esimerkiksi asiakkaan tilaama väärä tuote, asiakas ei tarvitsekaan tuotetta tai suuren koon, painon tai helposti särkymisen vuoksi edellyttää erityiskuljetusta. Suurempien tavaramäärien tai raskaampien tuotteiden ollessa kyseessä asiakas pääsääntöisesti vastaa palautuskustannuksista. Jos tuote on tilattu pikatoimituksena veloitetaan asiakkaalta pikatoimituksen kulut. Huom! Useimmiten muu muassa kaikki erillisrahditettavat tuotteet ovat sellaisia, joissa palautusrahdista vastaa asiakas.

Palautusoikeus ei koske erikoistilauksia, mittatilaustöinä toimitettavia tuotteita, joissa asiakkaan tilaama tuote on valmistettu hänen itsensä esittämien mittojen tms. erityisten vaatimusten mukaan.

Jos tavarassa on virheitä, vastaa korvaus- tai palautuskustannuksista tavarantoimittaja. Näissäkin tapauksissa ota heti virheen havaittuasi yhteyttä meihin. Tuotteen tulee olla palautettaessa virheettömässä kunnossa sen alkuperäispakkauksessa, joten säilytä pakkaus ja sen sisältö huolellisesti.

Kauppahinta ja kulut palautetaan 14 päivän kuluessa siitä, kun myyjä on saanut tuotteen takaisin ja todennut sen palautuskelpoiseksi.

Palautusoikeus ei koske yritysasiakkaita muutoin kuin niissä tapauksissa, joissa tuote on viallinen.

Uusi kuluttajansuojalaki edellyttää, että tuotteen mahdolliset palautuskulut pitää kertoa asiakkaalle etukäteen. Kun kyseessä on postipakettia suuremmat tuotteet, joiden kuljetukseen tarvitaan esim. nosturia ja/tai kuorma-autoa, vaihtelevat kuljetusmaksut suuresti riippuen esimerkiksi osoitteesta, kuljetusten saatavuudesta ja tieyhteyksistä. Siksi emme pysty antamaan näille tuotteille mahdollisen palautuskuljetuksen kustannusta etukäteen. Tarvittaessa se on tiedusteltava paikalliselta kuljetusliikkeeltä.

 

8. Toimitus ja toimituskulut

Kauppatavara ja mahdollinen asennustyö toimitetaan asiakkaan kanssa erikseen sovitulla tavalla, joka ilmenee tilausvahvistuksesta / tilaussopimuksesta. Toimitamme tuotteet joko asiakkaan kanssa sovittuun noutopisteeseen tai asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen, jolloin laskun loppusummaan lisätään rahtimaksu voimassa olevan hinnaston mukaan.

Tuotteen voi noutaa rahtivapaasti noutovarastostamme. Ei koske toimitusmyyntitavaroita.

Asiakas vastaa siitä että ilmoitettu toimitusosoite sijaitsee paikassa, johon yleiseltä tieltä on kulkukelpoinen tie kuorma-autolle kohteeseen. Lisäksi kohteessa olevan purkupaikan tulee olla sellaisessa kunnossa, että tilatut tavarat voidaan purkaa suoraan kuljetusautosta. Asiakas vastaa mahdollisista uudelleenlastauksista aiheutuvista kustannuksista.

Asiakas vastaa siitä, että tuotteiden saapuessa hän tai hänen edustajansa on paikalla tarkastamassa ja kuittaamassa toimituksen. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta, tuotteet palautuvat varastoon, jolloin aiheutuneet kulut voidaan veloittaa asiakkaalta.

Tuotteiden hintaan lisätään rahti. Verkkokaupassa ostoskori näyttää rahdin tuotteille. Emme toimita Poste Restanteen tai ulkomaille.

Mahdolliset tuotekohtaiset erityistoimitusehdot ilmoitetaan aina tuotetietojen yhteydessä.

Toimituskulu ei sisällä toimitusta esimerkiksi saaripaikkoihin tai muille normaalin posti- ja jakelulogistiikan ulkopuolella oleville alueille. Mikäli tuotteita tilataan saaristoalueille, Lappiin tai Ahvenanmaalle, on syytä ottaa ensin yhteyttä myyntipalveluun, josta varmistamme onko toimitus mahdollinen ja aiheuttaako se lisäkustannuksia.

 

9. Vastaanotto

Normaalisti toimitusosoitteessa tulisi olla joku paikalla tarkastamassa ja kuittaamassa toimituksen. Mikäli näin ei ole, asiakkaan on huolehdittava siitä, että annettuun GSM-numeroon saadaan yhteys kun toimitus on tulossa. Kuljetuksiamme hoitaa alueesta ja tuotteesta riippuen useampi kuljetusliike, emmekä pysty takaamaan soiton ajoitusta, paitsi että kuljettaja soittaa viimeistään jos toimitusosoitteessa ei ole vastaanottajaa. Tällöin mahdollisesta purusta pitää sopia suoraan kuljettajan kanssa.

Mikäli vastaanottaja ei ole paikalla, eikä häntä tavoiteta annetusta GSM-numerosta, emme ole velvoitettuja toimittamaan tavaraa ja veloitamme mahdollisesta turhasta kuljetuksesta aiheutuneet kulut asiakkaalta.

 

10. Maksaminen

Maksu on suorittava asiakkaalle toimitetun laskun mukaisesti 14 päivän kuluessa tilauksesta.

Lasku on maksettava viimeistään eräpäivänä, jonka jälkeen saatavalle alkaa kulua 7 % viivästyskorko. Asiakas on velvollinen korvaamaan myyjän kohtuulliset perintäkulut.

Kaupan kohteen olevien tavaroiden omistusoikeus säilyy myyjällä kunnes kauppalasku on kokonaisuudessaan suoritettu.

 

11. Vaaranvastuu

Vaaranvastuu kauppatavarasta siirtyy asiakkaalle luovutushetkellä. Asiakas on velvollinen tarkastamaan tavaran vastaanottaessaan sen. Jos tuote on vaurioitunut kuljetuksen aikana asiasta on heti ilmoitettava myyjälle. Asiakkaan tarkastaessa tavaran luovutushetkellä, mahdollisista vaurioista on tehtävä merkintä rahtikirjaan.

Huomaa, että ilman mitään merkintää rahtikirjassa/lähetteessä, jää vastuu sellaisista virheistä, jotka ovat jo toimitushetkellä havaittavissa asiakkaalle. Jos vaaranvastuu on asiakkaalla ja tavara tuhoutuu, katoaa, huonontuu tai vähenee myyjästä riippumattomasta syystä, asiakkaan on tästä huolimatta maksettava kauppahinta.

 

12. Tavaran virheellisyys

Mikäli tavarassa on myyjän vastuuseen kuuluva virhe, asiakkaalla on oikeus saada virheellinen tavara korjatuksi tai virheetön tuote. Mikäli virheen korjaaminen tai virheettömän tuotteen toimitus ei tule kysymykseen on asiakkaalla oikeus virhettä vastaavaan hinnanalennukseen.

Kaupan purku voi tulla kysymykseen vain jos virhe ei ole vähäinen ja muut virheen oikaisuvaihtoehdot eivät tule kysymykseen. Virheen oikaisu on asiakkaalle maksuton. Myyjä ei vastaa tavaran virheestä johtuvista välillisistä vahingoista.

Myyjä ei vastaa tuotteen väärästä tai virheellisestä asennuksesta aiheutuneista välittömistä tai välillisistä vahingoista kun asennus ei ole myyjän suorittama. Tuotteen asennuksen saa tehdä vain tarvittavan pätevyyden omaava henkilö.

Myyjä ei vastaa tuotteen väärästä tai virheellisestä käytöstä aiheutuneista välittömistä tai välillisistä vahingoista.

 

13. Toimituksen viivästyminen

Myyjällä on oikeus toimitusajan pidentämiseen, kun toimituksen viivästyminen johtuu ylivoimaisesta esteestä tai asiakkaan tai tämän vastuulla olevasta syystä.

Ylivoimaisena esteenä pidetään tapahtumaa, joka estää tai tekee kohtuuttoman vaikeaksi toimittamisen määräajassa kuten sota, kapina, luonnonmullistus, yleisen energiajakelun keskeytyminen, tulipalo, lakko, saarto tai muu merkittävä ja epätavallinen syy.

Jos ylivoimaisesta esteestä johtuen toimitusaika pitenee enemmän kuin on pidettävä kohtuullisena on kummallakin sopijapuolella oikeus purkaa sopimus.

 

14. Toimitusaika

Toimitusajat vaihtelevat tuotteesta riippuen, näet toimitusaika-arviot sivuiltamme tuotteiden tiedoista. Toimitusaika-arvio vahvistetaan tilauksen yhteydessä. Emme vastaa toimituksen viivästymisen johdosta mahdollisesti aiheutuneista kuluista.

 

15. Reklamaatio

Asiakas ei saa vedota tavaran tai palvelun virheeseen ellei hän ilmoita myyjälle virheestä kohtuullisessa ajassa siitä, kun hän havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt se havaita. Ohjeet reklamaation tekemiseen löydät tämän sivun lopusta.

 

16. Oikeuspaikka

Kuluttaja-asiakas on oikeutettu saattamaan kauppaa koskevat erimielisyydet kuluttajalautakunnan käsiteltäviksi.

Mikäli erimielisyydet saatetaan oikeuden ratkaistavaksi voidaan ne ratkaista kuluttaja-asiakkaiden osalta asiakkaan kotipaikan alioikeudessa. Muissa tapauksissa oikeuspaikka on Vantaan käräjäoikeus.

Asiakas ei saa vedota tavaran tai palvelun virheeseen ellei hän ilmoita myyjälle virheestä kohtuullisessa ajassa siitä, kun hän havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt se havaita.

 

17. Muuta

Asiakasrekisterimme on luottamuksellinen ja perustuu henkilötietolakiin (523/1999 10§). Emme luovuta rekisteritietoja ulkopuolisten käyttöön.

Mr.LVI
Lvi- ja rakennustekniikka Marko Rantanen Oy
Y-tunnus 2122208-3
Muuntotie 1
01510 VANTAA
Sähköposti: info(at)mrlvi.fi
Puh. 010 666 7282

   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Käytössä olevan vanhan lämpöpumpun yleisimmät ongelmat: - lämpöpumppu ei käynnisty - ei lämmitä - käyntiääni poikkeaa normaalista - vettä vuotaa lattialle - ei pysy käynnissä - ilmanvaihto tai jäähdytys/viilennys ei toimi - lämmitys toimii vain osittain - näyttö on pimeänä - kuluttaa normaalia enemmän sähköä.

Soita Mr.LVI lämpöpumppujen ammattilaiselle 010 666 72 82 tai info(at)mrlvi.fi